Arama sonuçlarınız

1. jose55

Haydaa..Acil yardım..

Arkadaslar,Azonce Motorun koltuk altı bagajını aydınlatan ufak ısıgı söktüm ve sokmemle acma kapama sıstemındekı 2 kabloyu bırbırıne temas ettırdım,suan motor elden mars almıo ve actıgımda hıcbırsekılde ne ısıklar yanıo nede bıse...Ayaktan marsla calıstırıorum ısıklar felan yanıo motor...
  2. jose55

Demge Topuzu

Beyler Bu resimlerde Kırmızı'nın içersimde kalan o metalik demirler nedir acaa? Nette Buldugum ve benzettıgım sey''Denge topuzları'' oldu.Bunlar denge topuzumu...Benimn suzukim için nerden tedarık edebılırım Bu olabilir mi?
  3. jose55

Vışıyuvvv Cıyyunnnnm Sesi :D

Ya üstadlar,Geçenlerde Bi yamaha Yzf r1 Gördüm,Sadece 10 Aylık scooter kullanıcısı olarak Pek bilgim yoktur..Sanki adam Sessiz moda almıs motoru,,Okdr güzel ince bi sesle gittiki..Vıuvvv Diye ses çıkarıyodu motor.Oyle bagırdı gurultu..abart bises değil...Mesela bende suzuki an 125 var..İlk gazı...
  4. jose55

SCooTeR SavaŞLaRı...Suzuki,Yamaha,vespa..Vs..

http://www.youtube.com/watch?v=WQRjfvtd2_M
  5. jose55

Ehliyet Kurs Zamanı Geçtii!!

Arkadaslar,18 Mayısta kurs baslıcaktı fakat Yogun ıs nedenıyle Hıc ugrasamadım kayıt ıslerıyle...acaba kayıt yaparlar mı suan?
  6. jose55

Yabancıdan Yabancıya----Bi Bakınız

Arkadaşlar şimdi yurtdışında malum araç fiyatları çok ucuz ve satın alıp burda kullanmak vergilendirmeden ötürü imkansız bi durum.. Fakat şöyle bi durum var,aklıma takıldı,sizlerden bilgi almak ıstedım.. Şimdi kelepir klasik arac dusunun,Şase ve motor saglam Diğer bütün parçalar pert,çürümüşş...
  7. jose55

Bi Bakar mısınız? :))

Samsundayım ve motorumu satıyorum....fakat alıcılar genelde farklı illerde oluyolar,bugunde bıkısı istanbuldayım nası alırım motoru yazmıs...Sımdı bu motoru hadi kargoyla yolladık dıyelım...Budefa devir işlemleri nası olcak,Alan kısı hemen ustune alsın ıstıyorum motoru,Bilgisi olan arkadaslar bı...
  8. jose55

DETAYLAR :) Okumadan Geçme.....!!!!!

DETAYLAR :) Juan, motosikleti ile Meksika sınırına gelir. Arkasındaki iki büyük çantayı gören sınır polisi şüphelenir ve içinde ne olduğunu sorar . Juan: 'Yalnızca kum', diye yanıt verince polis: - Aç bakalım çantaları, der. Juan çantaları açar, polis didik didik kontrol etmesine rağmen...
  9. jose55

Satışı Olmayan Nedemek?

http://www.sahibinden.com/2006_model_yzf_r6_siyah_sorunlu_-38WQQaXQQ13878562WQQpXQQdisplayitem Şu ilan hakkında Bilgi verırmısınız beyler...Alınırmı sızce..Sunuda belırteyım,Kullanmayı bılmıoırum:D Duvara ascam sus dıe:D hehe,
  10. jose55

Sahibinden Satılık Suzuki AN 125 HK

Arkadaslar siteyı iice dikkalıce arastırın.Model Ve Km Bilgilerini karşılastırın Scooter'ım 2008 model 3200 KM'DE Garantisi Devam etmekte,tertemiz...Ufak tefek cizikleri var Onlarda Eve sokarken saga sola ufak surtmelerden.. Fiyatlarınıda karsılastırın... 1,950 'ye verıyorum.... Fiyat gayet...
  11. jose55

Jant Boyama???

Bunun jantlarını nası boyarım arkadaslar?? Siyaha boyamak ıstıyorum Tekerleri felan sökemem,2 lıraya satılan sprey boyalar var,Onlarla olurmu, Sız olsanız nası yapardınız veya yaptıysanız bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım..
  12. jose55

High Carismas>>>Suzuki An 125 Hk !!!

Yeni Resimler Ekledim,Sade şekilde modifiye etmek isteyen arkadaşlara bi kaynak olabilir...Bende sürekli bi takip içerisindeyim modifiye hakkında..Yorumlar için teşekkürler... İlk 2 Resim Photoshop...
  13. jose55

Bu İşin Oluru nedir?( Scooter Ses Sistemi

Sorum Motorsiklere yapacagım ses sıstemı hakkında!! Yalnız Sakın Kimse Motora ses sistemi olur mu Olmaz mı gibi tartısmalara girmesin bunun hakkında yorum yapmasın... Sonucta olursa ben yapcam ve bu benım kendı zevkım... Bu istedigim sistem Normal ufak hoparlorlerden degıl,Bilginiz Bass...
  14. jose55

Teknik Bilgi

Beyler,Suzuki AN 125 HK Scooterımım şu son 1 haftadır sesi değişti,:salut: 3000km.de Daha yeni motorum,2500 km. Bakımlarını yaptırdım,Bi sorun yoktu Fakat ilk 40 km'ye kadar gazladıgımda egsoz tarafından (egsozdan mı bılmıyorum) Teneke sesi gibi ses cıkıo,Ekstra bı ses degıl,Motorun...
  15. jose55

BuDa BeNiM YaKıŞıKLıM!!!

http://www.sahibinden.com/900km_de_sifirdan_farkisiz_japon_harikasiWQQaXQQ10730780WQQpXQQdisplayitem
  16. jose55

Anfi??!

yawfs motorum suzuki an 125hk ve buna bi ses sistemi yapayım diyorum,koltugun altına subwoofer koycam mdf kabın yaptırcam ama,anfiyi nereye koyabılırım beyler,sokaklarda goruyosum adamlar,acmıslar muzıgı superde bass verıo,hıc rasgelıp soramadım,motora anfı koyulurmu,olursa nereye koycaz??,veya...
  17. jose55

O Ustaca Teknik Bilgilerinizle bi yardımcı olsanız__!!!

Hepinize çok tesekkurederım,,,Normal bı olaymıs
  18. jose55

Birazda Eğlenmek Gerek!!!!

Foruma Motor konulu oyun Baslıgı acılsa züper olur; Hadı gercekte yapamadıklarımızı oyunda Yapalım!:D http://www.fingertime.com/scooterace.php http://www.miniclip.com/games/motocross-fever/en/ bu oyun harıka AYRICA HERKES SCORUNU YAZSIN EN İYİYİ BELIRLEYELIM,HATTA RESIM KOAYRSA...
  19. jose55

Gözüm Korktu__!!!!

Motorumu iş için yeni aldım,suzuki An125 scooter ve yaklasık 4 gündür kullanıyorum daha yeniyim, Bugun karsılastıgım 2 olay hakkatten korkuttu benı,50 ustune cıkmamama kurallara dıkkatle uymama ragmen motorların farkedılmemesı herseyı bıranda bozuyor, 1. Bugun karsıdan karsıya gecen,yayalara...
  20. jose55

Suzuki AN 125

Arkadaslar motoru daha dün aldım,Aldıgımda aküsü boş dediler ve 1 saat şarj edip bana teslim edeceklerini ve ben kullandıkca akünün hemen dolacagını belırttıler,Motor acıl lazım oldugu ıcın okeyledım,bugun yaklasık 40 km surmeme ragmen akude bı gelısme yok ve mecburen ayaktan mars vermek zorunda...

Yeni mesajlar