Arama sonuçlarınız

1. kefeeee

Satılık Asya 200gy parçaları

Arkadaşlar pirelli sport demonalrımı almak isteyen varsa yaklaşık 1000km kullandım, motorumu parça parça satıyorum lütfen aklınızda olsun her türlü parçada yardımcı olurum. Dediğim gibi 0 ayarında pirelli sport demonlarım var uygun fiyata bırakmayı düşünüyorum, yeni bir kafa grenajı var, zincir...
  2. kefeeee

Avukat birilerinin yanıtlayabileceği bir konu

Merhaba benim bir sorum olacak Benim babamın üzerine olan bir motosikletim var, annem babam boşanmış durumda. Babamın bana 40 milyarı aşkın resmi bir nafaka borcu var ve bu borç 18 i geçtiğim günden beri benim üzerime geçti diye biliyorum. Babam kayıplara karıştı ulaşamıyorum ve bu motosikletin...
  3. kefeeee

Mikuni Karburatörden anlayan?

arkadaşlar 180 cc için olan 2 zamanlı karburatörüm var ama üzerindeki iğnelerin hiçbirinde boy falan yazmıyor. Alabilceğim en ufak boyuttaki iğnelerin boyutları ne olmalı bu karburatör için. 100lük motorum için. Gidip yanlışıkla 50cc ye anca yeticek iğneler almak istemiyorum şimdi
  4. kefeeee

Karburatör İle İlgili Bir Sıkıntı

Arkadaşlar karburatörümün içindeki şamandıranın bastirarak içine benzin aldığı küçük pim kırıldı. Asya 200gy ye alabilceğim başka bir karburatör öneriniz nedir? Pim i sağlayabilcek bi arakdaş varsa oda çok yardımcı olur öğrenci adamım çok sıkıntı yapar şuanda o para bana. Teşekkürler.
  5. kefeeee

Bir Motosiklet vardı adını unuttum ?

Arkadaşlar bir firmanın (aklımda çin mali gibi kalmış) royal einfeild'lara benzer turuncu bej 70lerden kalma stilde yeni çıkardığı naked benzeri yuvarlak olan javalar gibi bir motoru vardı ama hatırlamıyorum aklıma fena takıldı hatırlayan varmı?:cyclopsan
  6. kefeeee

Zeka Özürlü Gazcı

https://www.facebook.com/video/video.php?v=471442059095&oid=359816523123&comments çok komik bi video arkadaşlar ya :mrgreen:
  7. kefeeee

Tank Slaping ne demek?

soruyu sormuyorum size abiraz önce başımdan geçen bişeyi anlatıcam. Bilen bilir bağdat caddesinde havaya uçan bi mado var. özet geçiyim. O madodan McDonalds'ın önüne kadar tank slapping yaparak geldim ve düşmedim. Verilmiş sadakam varmış anladım gidon amortisörünün ne kadar önemli oldğunu...
  8. kefeeee

Maganda Bol

Bugün avrupa yakası kuruçeşmede bozulduğu için kalan motorumu tamir etmiş karşıdan dönerken ninja 250 süren arkadaşımın arkasında giden siyah astra'nın selektör yaptığını gördüm ve dönüp kafamı çevirdim. Kendisi en sağ şeritteki arkadaşımla resmen eğleniyordu. lastiğine 20 cm kalaya kadar gelip...
  9. kefeeee

Cinnete 5 kaldı

arkadaşlar asya 200gy sahibi bir kişiyim ama artık yakında üzerine benzin döküp yakıcam. motor 0 landı ne güzel dedim. zincir koptu zinciri yaptım ön dişli çıktı. ön dişliyi yaptım dedim ne güzel çıktım yola sortie nin önünden geçiyorum ön dişli bidaha fırladı. yetti valla yakında ya o beni...
  10. kefeeee

Forumda inciden olan varmı?

isim verilmez ifşa edilmek olur ama aramızda benden başka inci sözlük yazarı olan arkadaşlarımız varmı :P
  11. kefeeee

Yine bir kaza

Arkadaşlar haberi yeni geldi dün gece bir arkadaşım yzf 125 le giderken kaza yapmış tam kaza detaylarını bilmiyorum ama 3 saattir falan ameliyatta. bildiğim kadarıyla önüne taş çıkmış yolda bu yüzden düşmüş. birsürü yerine platin takılıyo. ayağının ve kolunun kemikleri görünüz vaziyetteymiş...
  12. kefeeee

Yarın için motosikletli kardeşlerime ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar bana çarpıp kaçmaya çalışan bir taksiciden şikayetci olmuştum ve motosikletcilere karşı olan tutumu beni biraz rahatsız etmekte. Yarın saat 10:45 de hasanpaşa adliyesinde olmam gerekiyor ve taksicilerle bi tatsızlık yaşanırsa bi ben varım bide annem. Bu konuda benimle birlikte...
  13. kefeeee

Çaylak Racingçiler

Selam arkadaşlar şuanda senaryosu hazırlanmakta olan belgeselim var. ninja 250r, hyosung 250, cbr 125, yzf 125r hakkında sahipleriyle konuşarak her birinin sorunlarını ve +larını dinleyerek bir değerlendirme oluşturacağız. Racing motorla başlayacak olanlara bi nebzede olsa yardımcı olabilmek...
  14. kefeeee

Biraz Önce Tanık olduğum kaza

Arkadaşlar demin yolda giderken e-5 in yanyolunda kozyatağından bostancı istikametine giden pizza motorcusuna benzincinin hemen yan sokağından yola çıkan bir toyota corolla çarptı. olay yerine 4 ekip otosu geldi ne olduğu hakkında fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Motorcu arkadaşa ne...
  15. kefeeee

Yine Bir Türktelekom ÇAKALLIĞI

yetti artık ttnetten kazık yediğim artık superonline istiyorum! 1mbit sınırsız tarifesindeydim kimse demiyoki benim tarifem artık kalkmış. 8mbit'E KADAR tarifesine geçtim. türkiye içindeki siteler çok güzel ama yurt dışı herhangi biyere bakınmak ölümcül yavaştı. Speet test sitesinden bi...
  16. kefeeee

Plaka ve Ruhsatla ilgili önemli bir soru

ben 18 yaşından küçüğüm (ehliyetim var sakin:mrgreen:) motor babamın üstüne ama kendisi çok sorumsuz ve antalyada. Benim motorun plaka kola kutusu gibi olmuş durumda. yeni plaka çıkarmak için uygulayabilceğim yöntemleri öğrenebilirmiyim? Motoru boyatmak istiyorum ruhsata işletmek içinde nasıl...
  17. kefeeee

Ah be ramço...

Ah be ramço... 3 hafta oldu tepene binmeyeli, şu görüntü gözümden gitmiyo. kaskımın içinde kafamın sıkışması, botlarımın kendimi tank gibi hissettirmesi. Sollamaya kalkınca önümüzdeki arabaların hızlanmasıyla hüsranlara uğramak... Ama trafikte bir numarasın hakkını herzaman veririm bilirsin...
  18. kefeeee

Aveanın reklamına olanlar

http://www.reklamazzi.com/azra-akinli-avea-reklamlari-durduruldu.128754.htm Rakip firma şikayetçi oldu, Avea ve Vodafone reklamları durduruldu. AZRA AKIN'LI AVEA REKLAMLARI DURDURULDU Azra Akın ve Yavuz Seçkin'in rol aldığı Avea reklamı ile Vodafone İş Ortağım - Lokman Ecza Deposu reklam...
  19. kefeeee

Saçmalığa bakarmısınız!?

Arkadaşlar internette rastladığım bi haberi paylaşmak istedim amaç kesinlikle reklam amaçlı değildir. Geçe günlerde arkadaşlarımın kimlik bilgilerinin çalındığı ve kendi adlarına işlemler yapıldığına rastladık. ismini vermemin reklam olacağı firma(linkte...
  20. kefeeee

Buda Oldu BEYAZ 200Sm

Daha amortisör keçe koruma grenajları ve alt sakal boyanacak. boya kusursuz oldu stop kendi imalatım içi power led dizili. Gidon yeni elcikler yeni. Dikiz aynama laf atmayın 2 haftadır yatıyo motor dikiz aynasız sürmem motoru :mrgreen: Tamamen kendim boyadım kafa grenajı orjinaliyle değişecek...

Yeni mesajlar