Forumda inciden olan varmı?

isim verilmez ifşa edilmek olur ama aramızda benden başka inci sözlük yazarı olan arkadaşlarımız varmı :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
altını şer incisi ..... :p:p

bu başlığı açınca sanırım moderatörler küçük çaplı bi panik geçirdi :mrgreen: açtım direk database error falan oldu baskın var sandılar sanırım :mrgreen:

beyler lütfen gerçek incici varmı sadece takip edend eğil yazar merak ettim gece gece :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. nesil yazarlıgım vardı iptal oldu.
genelde dh konudışı takılırım.

ekşici sevmem ben panpa. biyere mailini bşiyini numaranı yaz yazar alımı açılınca mesaj atiyim hemen?

ben ikinci nesildim. hatta istanbuldaki ilk halı saha maçını yapmıştık :) güzeldi sonra banladılar... çok liseli doldu artık takılmıyorum hele ki şu cevahirde yaptıkları mallıktan sonra çok soğudum

ekşici sevmem ben panpa. biyere mailini bşiyini numaranı yaz yazar alımı açılınca mesaj atiyim hemen?

3. nesildim, senin ekşici tanımındaki biriyle takıştığım için uçuruldum. sonra 4. nesil olarak geri döndüm. hala daha 4. nesilim. her gün burdayım arkadaşım burdan mesaj atabilirsin :).

öleyse bütün panpalar gelin sohbet edelim motosiklet1-2-3 falan diye nick alın konuşalım çok güzel sohbet var gelin

Moderatör tarafında düzenlendi:
yazamıyorum çünkü şifremi unuttum:) daha doğrusu kullanıcı adımı unuttum:D gerçi yinede bişe yazmıyodum ama olsun:)

seneye ibb maçlarına gidicem ama şimdiden söyliyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar