Arama sonuçlarınız

1. Bilalancer

cuma günü kaza yaptım. raporu bekliyorum yardım lütfen.

Merhabalar. Cuma günü saat 14 te evden işe giderken kaza geçirdim. Ben yolun sağ şeridinde sağa dönmek için sinyalimi verdim. 30 metre sonraki ışıklardan sağa dönecekken solumda bulunan araba aniden üzerime kırdı ve sağ ön camurlugundan bana vurdu. Ben sağ tarafa düştüm. Hizim 25km var yok...
  2. Bilalancer

Nedir bu büyük ve spor motosiklet sevdası?

Merhabalar Başlıktada dediğim gibi son günlerde dikkatimi çeken birşey var. Özellikle motosiklete yeni başlayan veya bir iki yıldır kullanan arkadaşlarda bir büyük hacimli motosiklet, bir spor motosiklet sevdası var. Herkeste bir hacim büyütme, silindir sayısı arttırma telaşı var. Ve buna...
  3. Bilalancer

Ne almalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Şehir içinde, ayaklarım pis olmadan evden işe işten eve (Git-gel 10km) gidip gelmek ve hafta sonları en fazla 50kilometrelik geziler için bir scooter alayım diyorum. 5 yılı ehliyetli olmak üzere çok yıldır vitesli motosiklet tecrübem uzun kilometreler var. Daha önce kendime...
  4. Bilalancer

Scooter'larda geldi.

SYM nin fiyatını bilen ekleyebilir. İki konuyu birleştirmeyi bilmiyorum. O yüzden ayrı konu açtım.
  5. Bilalancer

Canım sıkıldı böyle birşey yaptım.

Evet arkadaşlar dediğim gibi ramazan ramazan malum vakit geçmiyor. Bende can sıkıntısından böyle bir şey yaptım. İnşallah ilerleyen yıllarda da sürdürmeyi düşünüyorum. Görüş ve yapıcı eleştirilere açığım. Görüş ve önerileriniz ile farklı marka modelleri de sınıfları da kıyaslayabiliriz...
  6. Bilalancer

Kardeşim Temmuz'da İspanya'ya gidecek ona ne aldırayım?

Herkese iyi akşamlar. Başlıkta da belirttiğim gibi kardeşim Temmuz ayında İspanya'ya gezmeye gidiyor. Açıkcası ona kask aldırmak istiyorum ama kafamda bazı sorular var. Eğer oralara gidip görmüş, alışveriş yapmış, bir şeyler satın alıp getirmiş arkadaşlarımız var ise tecrübelerinden faydalanmak...
  7. Bilalancer

Trafik Cezası Hakkında Yardım Talep Ediyorum

Selamın aleyküm herkese. Bugün 2012 YBR125'imi satmak için alıcı arkadaşla notere gittik. Karşıma 80liralık ceza çıktı. Neyse, ne cazası bu falan derken Vergi Dairesine gittik. Veznedeki memur 3 Ocakta yazıldığını 14 Şubatta tebliğ edildiğini. Ne cezası olduğunu göremediğini geciktiği içinde...
  8. Bilalancer

İstanbul ve Ankara plakalı araçlar potansiyel katiller

Selamın aleyküm değerli mt üyeleri. Samsun'da yaşıyorum burada üniversite öğrencisiyim. Hafta içi her gün evden işe oradan da okuduğum fakülteye gidip geliyorum günde ortalama 45km yol yapıyorum. Son zamanlarda Samsun'da bir şey dikkatimi çekmeye başladı. Özellikle İstanbul ve veya Ankara...
  9. Bilalancer

ybr125esd neden 2.vitesten boşa düşüyor?

Merhabalar 2012 model 7200km'de ybr125esd sahibiyim. Bu motorun sorunlarından bıktım. Daha önce bir kere arka flanş seyir halinde kırıldı yolda kaldım. Debriyaj arızası oldu komple ne varsa teline taşına kadar değişti. On sol amortisör yağ kaçırıyor. Göstergeleri aydınlatan ampuller değişti...
  10. Bilalancer

YBR125 Ön amortisörlere altın rengi kaplama reflektör uygulaması

Selamın aleyküm değerli ekip üyeleri. Genellikle büyük hacimli motosikletlerde gördüğümüz o altın rengi ön kavalların acaba YBR125ESD de olsa nasıl duracağını uzun zamandır merak ediyordum. Gözümün önüne getirmeye çalışıyordum. Sonra harekete geçtim ve aksesuarcıdan o renk yapışkanlı reflektör...
  11. Bilalancer

YBR125ESD için ikinci ön disk fren uygulaması

Merhabalar. 2012 model ybr125 esd sahibiyim. Bu model için daha önce (ön fren için) ikinci bir fren diski (yani ön tekerleğin soluna da bir kaliper) uygulaması var mıdır? Bu motosikletin teknik, fiziki yapısı ona uygun mudur? Daha doğrusu kaliper bağlantı noktaları var midir? Son olarak...
  12. Bilalancer

2012 YBR125'in sorunlarından bıktım. Hani çok sağlamdı bu alet.

Herkese merhabalar. 2011 TVS Apache RTR150 ve 2011 Honda CBF150 kullandıktan sonra 1,5 ay önce 2012 YBR125ESD satın aldım. Herkes Yamaha şöyle sağlam böyle sağlam, öyle dayanıklı dedi bizde inandık neyse… Aldığımda 3480 km de idi. Şu anda 4425km’de ancak motosikletimden hiç memnun değilim. Hiç...
  13. Bilalancer

Küçük motor, büyük Türkiye turu planlaması. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Küçük motor, büyük Türkiye turu planlaması. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Öncelikle bütün motorseverlere merhaba! Sizlere yapmayı planlamış olduğum yaklaşık 5005km’lik Türkiye turuyla ilgili bilgi vermek ve çok değerli görüş, öneri ve tecrübelerinizi almayı amaçlıyorum. Hakkımda biraz...
  14. Bilalancer

CBF150 bu kadar çok yakar mı?

Merhabalar. Bugün bir arkadaşımın 2011 model CBF150si ile beraber Giresun'dan Trabzon'a gittik. Giresun'un çıkışında depomuzu (CBF150nin depo ağzında bir demir şerit vardır oraya kadar) :cat: doldurduk. 100,4 km sonra yeniden yakıt için durduk ve yine depoda ki o demir şeride kadar doldurduk...
  15. Bilalancer

ER6F Doğru seçim midir?

Herkese merhabalar. Aslında bu konuyu ER6 Kullanıcıları başlığında da açtım ama henüz geri dönüş alamadım. O sebepten burada da paylaşmak istedim. 2011 den sonra üretilen ER6 F modellerine ilgi duyuyorum uzun süredir. Özellikle yakıtının az olması beni bu motosiklete yöneltti. Ayrıca kolay...
  16. Bilalancer

Suzuki Inazuma yı fransızlar test etti. Türkçeye çevirdim.

Merhabalar. 2013 Suzuki Inazuma yı merakla bekleyen arkadaşlarımız, bir Fransız motosiklet test sitesi bu motosikleti test etmiş ve kendi sitelerinde sonuçları paylaşmışlar, yorumlamışlar. Bende dilim döndüğünce türkçeye çevirdim. Hatalarımız varsa affola. Ayrıca sormak istedikleriniz olursa...
  17. Bilalancer

Apartman içerisine motosiklet parkı yasak mı? Çözüm nedir?

Selamın aleyküm. Öncelikle herkesin mübarek kurban bayramını kutlarım. Ülkemizde araçlarımız veya motosikletlerimiz için park yerleri bulmak gerçekten büyük bir sorun. Kurban bayramını geçirmek üzere geldiğim ailemin yanında motosikletimi kalacağım apartmanın girişinde bulunan merdiven...
  18. Bilalancer

Belki adamın Kawasaki 300 e ihtiyacı vardır. Eleştirenleri anlamıyorum.

Anlamıyorum arkadaşlar gerçekten anlamıyorum niye olaya hep kazık yemek, enayilik vs vs olarak bakıyoruz ki, neden hep birbirimize üstü kapalı veya açıktan hakaret ediyoruz, neden hiç farklı açılardan bakmıyoruz, neden hep maddi olarak bakıyoruz ki olaylara. İlla ki maddi olarak bakacaksak...
  19. Bilalancer

2011 TVS Apache ile Giresun'dan Samsun'a... Gerçek yol testi, yakıt tüketimi...

Herkese merhabalar Bugün, Giresun’dan Samsun’a 2011 TVS Apache’m ile gerçek yol koşullarında yaptığım 205.7 kilometrelik yolculuğu sizlerle paylaşmak istedim. En başta belirteyim; benim boyum 172cm, kilom 76. Samsun da öğrenciyim ve aynı zamanda özel bir şirkette part-time çalışıyorum...
  20. Bilalancer

Havalar ısınıyor! Yeni başlayacak arkadaşlara tavsiyeler ve neden Supersport değil?

Merhabalar. Havaların yavaş yavaş ısınmaya başladığı şu günlerde motosiklete merak salmış, yeni başlamayı düşünen bütün genç arkadaşlarımıza yol göstermek, onlara kafalarındaki soru işaretleri hakkında cevaplar verebilmek için böyle bir yazı kaleme aldım. Keyifle okumanız dileğiyle. Ülkemiz...

Yeni mesajlar