- Konu Yazar
Merhabalar. Cuma günü saat 14 te evden işe giderken kaza geçirdim. Ben yolun sağ şeridinde sağa dönmek için sinyalimi verdim. 30 metre sonraki ışıklardan sağa dönecekken solumda bulunan araba aniden üzerime kırdı ve sağ ön camurlugundan bana vurdu. Ben sağ tarafa düştüm. Hizim 25km var yok. Oldukça yavaştım. (Ön sağ lastiğinin darbesi vites değiştirme kolunu yamulttu ve kaportanin üst kısmı da benim grenaji catlatti. ) Ayağa kalkıp arabaya yöneldim kaçmasın diye ve ne yapıyorsun diye bağırdım. Sonra dizimden darbe aldığımı anlayıp acıdığını fark ederek asfalta uzandım. Ambulans geldi ve beni hastaneye götürdü. Çok şükür kırık çıkık yok. Ama eziklerden dolayı doktor 3 gün iş göremez raporu verdi. Ben hastaneden çıkıp karakola ifadeye gittim. Asıl şoku burada yaşadım. Beyfendi şikayetçi olmuş. Üzerime yürüdü diye. Kesinlikle yalan. Bende ondan şikayetçi oldum.
Şimdi sormak istediğim şu: Kazanın sonrasında trafik ekipleri gelmiş ve rapor tutmuşlar ancak kusuru kime verdiler bilmiyorum. Olay yerinde iş bankası atmsinin kamerası var. Kamera görüntüsü yaralamali kaza olduğu için bulunur dedi polisler. Olay yerinde görgü tanıkları polise aracın suçlu olduğunu üzerime kırdığını söylemişler. Raporu bekleyeceğim kesin ama duruma göre ne yapmalıyım sizce. Kusurlu karşı taraf çıkacağına inanıyorum. Motorun yapılma hasar işleri bi şekilde hallolur ama canımı sıkan şikayetçi olma durumu. Ne yapmalıyım. Teşekkürler şimdiden.
Şimdi sormak istediğim şu: Kazanın sonrasında trafik ekipleri gelmiş ve rapor tutmuşlar ancak kusuru kime verdiler bilmiyorum. Olay yerinde iş bankası atmsinin kamerası var. Kamera görüntüsü yaralamali kaza olduğu için bulunur dedi polisler. Olay yerinde görgü tanıkları polise aracın suçlu olduğunu üzerime kırdığını söylemişler. Raporu bekleyeceğim kesin ama duruma göre ne yapmalıyım sizce. Kusurlu karşı taraf çıkacağına inanıyorum. Motorun yapılma hasar işleri bi şekilde hallolur ama canımı sıkan şikayetçi olma durumu. Ne yapmalıyım. Teşekkürler şimdiden.