Arama sonuçlarınız

1. UNdocab

ismini hak eden sokak

Bundan 4-5 yıl önce arkadaş ile eminönünde oturuyoruz. Eskilerden beri 582 defa anlattığı bi hikayeyi anlattı. - Şu karşıda(fındıkzade yi gösteriyor) tepede bir cami var. Bi film izlemiştim imamın biri orada görev yapıyor başından geçen olayları anlatıyor. Ama manzarası süperdi. Tamam lan...
  2. UNdocab

En dipte tutan frenler

Merhaba arkadaslar. Musait zamanda servise gidicem fakat once size sormak istedim. Motosikletim 2011 model 14200km de. Son zamanlarda frenlerimin az tuttugunu fark ediyorum. Soyle bir durum var. Frenler en dipte şıkarken duzgun tumaya basliyor. Bıraz meyil asagi pozisyonda tam sıkılı durumda...
  3. UNdocab

28 Ağustos - 9 Eylul Kapadokya, Aladaglar, Guneydogu, Akdeniz, Ege Gezisi

28 ağustos akşamı çıkacağımız gezide gitmeyi planladığımız rotayı aşağıdaki haritada detayları ile belirttim. O bölgelerde daha önce bulunmuş arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Gelen yorumlara göre rotaya son şeklini vericez. Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin ;)
  4. UNdocab

biz tam yedi kişiydik :(

Biz 7 kişiydik isimli Rock FM'in çok geyik ses kaydı :) 7UD5zKn6InY
  5. UNdocab

yağ soğutmalı motosiklete radyatör fanı takmak faydalı olur mu

Merhaba arkadaşlar. Motosikletim şuan için 250cc SS tipinde olsa da ben bu motosikleti daha çok sport touring olarak kullanıyorum. Ortalama bi kullanıcının çok daha üstünde uzun yol yapıyorum (350-400km den aşağısını uzun yoldan saymıyorum) Motosiklette bazı değişiklikler ile Suzuki bandit...
  6. UNdocab

Şair burada ne demek istiyor

Şair burada ne demek istiyor ?
  7. UNdocab

GT250R 2011 Yeni Kasa - Sedefli Beyaz

2011 yılı haziran ayında aldığım ve garantisi devam eden motosikletimi satıyorum. İlanda görüldüğü gibi düşme sonucu oluşan çizikler sebebiyle lokal olarak her parçada boya vardır. Boyası kaliteli Atatürk Oto sanayideki Hasan Ustaya yaptırılmıştır. 650CC almak istiyorum. Motosikletin bir...
  8. UNdocab

GT250 yağ değişiminde çıkan çapaklar

Merhaba arkadaşlar. GT250R motosikletim var comet'i olan arkadaşlarım da var. Çok güzel motor bloğu var allah nazardan saklasın. Yalnız kafama takılan bir şey var. Ne kadar sakin kullanırsanız kullanın her yağ değişiminde, mıknatıslı olan alt tıpada dünya kadar çapak(demir tozu) birikiyor. Bu...
  9. UNdocab

2012 ABrh+ kan ihtiyacı İstanbul Altunizade 15.03.2012-18.03. tarihlerinde

3-5 gün sonrasında ameliyat olacak çocuk için ABrh+ kan lazım. Altunizade'de yatan, doğuştan organları ve damarları ters olan 5 yaşında bi kız için kan verebilecek olan veya verebilecek birini tanıyan lütfen aşağıdaki telefonu arasın. Kızın babası 0542 288 19 21 ÖNEMLİ NOT 1-Kan bağışına...
  10. UNdocab

Enjeksiyonlu motosiklette benzin ayari

Tecrubesi cok arkadaslar ve abilerim mutlaka vardir. Onlara danisayim istedim. Enjeksiyonlu motosiklette hava ile karisan benzin orani nasil arttiririm?
  11. UNdocab

Fuarda motosikletlere dokundurtmayan firmalar

Fuarda motosikletlerine dokundurtmayan suzuki, ktm ve aklima gelmeyen varsa digerleri. Niye zahmet edip motosikletleri oraya kadar goturdunuz.ben sizin yerinizde olsam fotograflarini asardım. Daha ekonomik olurdu
  12. UNdocab

Başlangıçtan sonraki motosiklet için HP üst limiti

Merhaba arkadaşlar. Başlangıç motorundan sonraki motor için üst limit beygir-tork ne olmalı ? Düşük cc bir motor hataları telafi edebiliyor ,yüksek cc ise affetmez. Motosiklet kullanmaya 28 yaşında GT250R ile başladım.Grenajlı motoru kesinlikle seviyorum :) 1 sezon bitti sayılır 8600KM yol...
  13. UNdocab

Ayağıma kadar gelen fırsatı kaçırdım =/

Çok üzüldüm ayağıma kadar gelen bu fırsatı kaçırdığım için =/ Halbu ki megafondan ne kadar da güzel anlatıyordu fırsatın süper bir fırsat olduğunu. Overlok makinası ayağıma kadar gelmişti. Halı , kilim, yolluk, paspas kenarına , halıfleks kenarına overlok çekilir, 5dk da teslim...
  14. UNdocab

Garantili motorları umursamayan yetkili servisler

Forumda arama yaptım ama konuya rastlayamadım. Bu konuyu açmak istedim. Forumu sürekli takip eden yetkili servisler var gayet iyi biliyorum. Sizin de başınıza şöyle birşey geldi mi? "Arkadaş motorun garantisi sürerken her halta neden "yeni motor yapar" deyip anahtar bile sürmüyorlar. Üstüne...

Yeni mesajlar