Arama sonuçlarınız

1. muRRat

TREND2005'e gidiyoruz! 19 ARALIK 2004 (Lütfi Kırdar)

www.trend2005.com 11:00Açılış 12:00 Action Team BMX, Rollerblade ve Dans Show (Gösteri) 13:30Yeni Türkü (İmza) 13:30 Dansınız Karakterinizdir (Gösteri) 14:00 Finger Board (Gösteri) 14:00 Sefarad (Konser) 14:30 Nil (İmza) 15:00 Sefarad (İmza) 15:00 Action Team BMX, Rollerblade ve Dans Show...
  2. muRRat

MOTOSİKLET.NET'in amacı nedir?

Doğruyu söylemek gerekirse ben bu siteyi daha önceden görmüştüm. Ama istediğim gibi bir site olduğunu düşünmediğim için ilgilenmedim. Sonra foruma girip içindekilerle tanışında sürekli oldu. Benim ilk buluşmanın olmasını çok istememdeki sebep, motorcuların kötü imajını yaratan değil de...
  3. muRRat

Motorcu eğlencelidir, yaratıcıdır.

İngilteredeyken, şu zamanın merkezi olan sıfır meridyeninin bulunduğu GREENWICH kasabasında motosiklet aksesuarları satan bir yerde gördüklerim çok hoşuma gitmişti. Kaskların üzerine vakum ile yapışan kulaklar. Ya da üzerine geçen tüylü kılıflar. Halen bunlardan Türkiyede yok sanırım. Motor...
  4. muRRat

BAYRAMDA BULUŞMA

Arkadaşlar bayramda bir buluşma yapsak diyorum. Hava güzel olacak gibi. Bugün kapalı ama sıcaklık gayet süper! Şu anda tamamen araçsızım. (Sormayın uzun hikaye buluşunca anlatırım) Buluşmaya akbilman olarak katılırım artık :cherry: Buluşma derken bir ara Naregatsi ye gidip yazılarımız hala...
  5. muRRat

AVRASYA MARATONU

www.istanbulmarathon.org.tr Ben maratona katılıyorum arkadaşlar. 2002de yaptım yine yapacağım :cherry: Boğaz köprüsünden yürüyerek geçmek kadar güzel bir olay yok. Üzerine bir de t-shirt ve madalya veriyorlar :mrgreen: Bilenlere bilmeyenlere duyurulur. :queen:
  6. muRRat

PAZAR DRAG RESİMLERİ

Ya pazar günü resim çekenlerden hayrına biri birkaç tane koysa ya buraya :mrgreen:
  7. muRRat

YARIN ÖNEMLİ GÜN! =)

Arkadaşlar yarın doğum günüm. Hepinizi kutlamalara beklerim. :mrgreen: Taksim meydanında, Bağdat caddesinde, ve yurdumuzun birçok güzel köşesinde kutlamalar olacaktır. Bilgilerinize. :cherry: Hepinize kucak dolusu sevgiler :rendeer: :king:
  8. muRRat

TATİLDEN ÖNCE SON HABER

Evet bu cuma itibariyle 2 haftalık tatile giriyorum. Kimsenin zoruna gitmesin :mrgreen: :mrgreen: SKULL gitmeden hemen bir sticker ver de IMPREZAnın arkasına yapıştırayım gittiğim tüm yerlerde reklam ve tanıtım faliyetlerinde bulunayım :cherry: Bu arada honda sitesine girdim. Yeni fiyatlar...
  9. muRRat

Geçen hafta MOTOGPde ne oldu?

Arkadaşlar, ROssi severler heheheeh. Rossi yine zort oldu :cherry: Ben dedim HONDAyı bırakan yalan olur :cherry: Bu iş bu kadar. SETE de yarış dışı kaldı amaaaaaa KAZANAN HONDAaaaaaaa :mrgreen:
  10. muRRat

Forum Modeli = > PART 3

Sanırım arkadaşımız bu pozu tren yolunda üzerine TREN gelirken vermiş. Biraz karışık bir ifade var yüzünde. Yani öküzün trene bakması ile trenden tırsma ile karışık bir korku hali saklı yüz ifadesinde :cherry:
  11. muRRat

Sabit Buluşmalara Hazır mısınız?

Arkadaşlar çok çok önceden sitemizin kurucusu Kafaavcısı arkadaşımıza sabit buluşma yeri belirlememizi teklif etmiştim ama zamanla olur dedi. Zamanla olmadığını görmüş durumdayım :cherry: Her bölgede (İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Sivas, vs ) bir sorumlu arkadaşımız olur (Korkmayın sadece...
  12. muRRat

BU KADAR DA OLMAZ

Otoyola 1.5 milyona girilecek köprüden 3 milyona geçiliyor Bu hafta içinde yapılan akaryakıt, şeker ve doğalgaz zamlarının ardından köprü ve otoyol geçiş ücretlerine, dün gece 24.00’ten geçerli olmak üzere, ortalama yüzde 20 oranında zam yapıldı. Arkadaşlar motosiklet aldığımda kimse beni...
  13. muRRat

Sallanan sinyallere çözüm

Arkadaşlar yeni başlıklar açsanıza yahu! :king: http://www.vfxkits.com/index.ch2 Bu linke girin. İnanılmaz güzel sinyaller var. Bu sinyaller yeni model motorların arkasındaki LED ışıklı bölüme takılıyor. Ve hem fren lambanız hem de sinyalleriniz oluyor. Süper bişi yani :cherry:
  14. muRRat

2 tekerle alakası yok ama kim daha iyi araba kullanıyor

Benim rekorum 7 saniye hodri meydan :cherry: http://www.xbox-newz-download.de/Funny%20Things/voiture2.swf Playe bastıktan sonra klavye yön tuşları ile oynuyorsunuz. ileri geri sağ sol Kolay gelsin :cherry:
  15. muRRat

Sonunda Düzenlediler. (Türkiye Motosiklet Federasyonu)

Artık yarışları ve aktiviteleri takip edebileceğiz. Bu hafta kaçırmışız malesef :joker: işte takvim işte yarış sonuçları. Yalnız dikkatimi çekti. B katogorisi 7. sıra Canan Akkuş. Bu bir bayan mı yoksa doğduğunda kötü bir isim konmuş erkek mi?Yani en azından ben CANAN diye erkek tanımıyorum...
  16. muRRat

ONUR NX YAŞIYOR MU?

Arkadaşlar bu Onur denen, buluşmalarda resimlerde en artistik pozu veren arkadaş yaşıyor mu? Yaşıyorsa siteye neden yazmıyor! Merak ettim yahu :pr:
  17. muRRat

GİDİYOOOOR

Arkadaşlar bugün arabamı Erhan'ların oraya bıraktım. ARSELe. Hayırlısı bakalım. İçim kan ağlıyor ama naapalım :joker: Satılınca bir araba alıp kalan parayı biriktirip motor almak için uğraşacam. Yakın zamanda aranıza katılıcam inşallah. Bu arada Safrane seni bindiremedim IMPREZAya. Ama...
  18. muRRat

Burçlar

KOÇ Canim benim. Ya ben yerim senin o duygusal , mütevazi, ince, anlayis yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya. Bir insan bu kadar mi düzgün, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir.. Bu koçlar var ya, IQ seviyesi yüksek insanlarin burcudur. Dost insan, güzel...
  19. muRRat

Gezelim görelim

Ya arkadaşlar. Şöyle bakıyorum konu başlıklarına. Hiç değişiklik yok. Paso aynı konular içinde dön babam dön. Zaten az zamanımız var bakmak için. Bari yeni konu açın. Her konuya girip alakasız sohbetler yapıyorsunuz takip edemiyoruz. Gezelim görelim olayı buluşmalar dışında gezdiğiniz gördüğünüz...
  20. muRRat

reklamlaRR

2. videonun sonundaki harekete bakın yaaaa :bounce: Adamlar uçuk kullanıyor :cat:

Yeni mesajlar