BU KADAR DA OLMAZ

Otoyola 1.5 milyona girilecek köprüden 3 milyona geçiliyor
Bu hafta içinde yapılan akaryakıt, şeker ve doğalgaz zamlarının ardından köprü ve otoyol geçiş ücretlerine, dün gece 24.00’ten geçerli olmak üzere, ortalama yüzde 20 oranında zam yapıldı.

Arkadaşlar motosiklet aldığımda kimse beni ayıplamasın katlanan plakalardan alıp OGSden geçecem. Nedir 2 tekerleklilerin günahı ya! :pl: :pl:
Nato zirvesi faturası yine halka :pl: :pl:
Akşam karşıya gidecektim şimdi düşünmeye başladım uyuz herifler :pl:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gercekten yazık zam yapabilirler zaten buna herkes alıstı ama otomobillerle motorları bir tutmaları geri kafalılıktan baska birsey :pl: degil

Bence zam da yapmasınlar. Ne bu zırt pırt yaaa :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
heuheue helal muratt bak bana para veriom mu :)

Skullhunter' Alıntı:
Gercekten yazık zam yapabilirler zaten buna herkes alıstı ama otomobillerle motorları bir tutmaları geri kafalılıktan baska birsey :pl: degil

Hem "Ya bu arabalar bizi niye solluyor? Bizi niye küçük görüyorlar? Biz onlarla eşit değil miyiz?" diye ağlıyorsunuz, hem de arabalar ile aynı ücreti vermek istemiyorsunuz. Ne biçim iştir ya.

hadi arkadaşlar hepimiz birer ghost rider olalım başka türlü çıkış yolu yok ya onlar bizim tepemize çıkacak ya biz onların :pl:

Allah istanbulda yaşayanlara sabır versin...
Ne bunlar yaa.. İnsanın motor/araba alacağı varsada kursağında bırakıyorlar...

çok haklısınız, geçenlerde köprü gişesinde vatandaş bana kızarak 'kardeşim sen ne diye para ödüyorsun, geç git şu OGS den nasıl olsa sizi yakalayamıyor. Sizde arabalarda aynı parayı veriyorsunuz adalet mi bu' diye bağırdı.
Artık ne diyelim, umarım aklı başında birileri çıkarda şu işi düzeltir.

abi nasıl ya? ogs plakayı okumuyo mu?? bu arada şaka maka köprüden giderken uçuyomuşun gibi oluyo

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok haklısın murrat.belkide fiyatlarda bir fark olmaması Türkiye'deki motosikletlerin az olması ve gale alınmamak olabilir.Bu konuyu diğer devletlerdeki duruma bakarak protesto edebiliriz.en çok motosikletin olduğu ülkenin neresi olduğu hakkında bir fikrim yok ama sanırım amerika olmalı.eğer bu geçişlerdeki para konusunda ciddiyseniz,amerikada araçların ve motosikletlerin geçtiği ve para ödediği yerler vardır.eğer orda fiyat değişimi yoksa yapılacak bişey yok demek anlamına geliyor bir nevi.ama sanıyorum ki,Türkiye'de motosikletlerin az olması gale alınmamaya neden oluyor.eğer yazıştıklarımız sadece motosiklet.net/forum/viewtopic.php?t=973 sayfasında kalacaksa bu konuyu hiç tartışmaya değmez :pl: :thumright:

hocam şimdi öyle diyorsunuz ama devletede hak vemek gerek şuanda hepinizin altındaki motorların en aşağı fiyatı 3 milyar ama trafikte giden arabaların en dandigi ise 1-2 milyar bizim altımızdaki motorlar en aşağı 2-3 milyar yani ama 2o milyarlık motorlarda var 0 km araba fiyatına motorlar var devlet ne yapsın o parayı veren 2 mılyonda versın dıyor 2o-3o milyara 0 motor alabiliyorsun diyor bence herşey doğru ama bazı uyanıklar var işte para vermiyor :)

ewt arkadaşlar yürüyün ankaraya gidiyoz protesto yapcazz soyunup kendimizi T.B.M.M nin korkuluklarına bağlayalım euheuhe :cherry: :cherry:

Yurt dışında motosikletin trafik problemlerine bir çözüm olduğu düşünülerek motorlardan vergi-otoyol ücreti-köprü ücreti vs hiçbiri alınmıyor. bizimkilerde bırakın para almamayı zam üstüne zam yapıyor. internetten çeşitli motosiklet guruplarından mailler geliyodu karayollarıyla anlaşmaya varıldı indirim yapılacak diye ama maalesef gerçekleşmedi. gazetede görünce 3 milyon diye delirdim :pl: :pl: :pl: :pl:

vaaaaaav' Alıntı:
çok haklısın murrat.belkide fiyatlarda bir fark olmaması Türkiye'deki motosikletlerin az olması ve gale alınmamak olabilir.Bu konuyu diğer devletlerdeki duruma bakarak protesto edebiliriz.en çok motosikletin olduğu ülkenin neresi olduğu hakkında bir fikrim yok ama sanırım amerika olmalı.eğer bu geçişlerdeki para konusunda ciddiyseniz,amerikada araçların ve motosikletlerin geçtiği ve para ödediği yerler vardır.eğer orda fiyat değişimi yoksa yapılacak bişey yok demek anlamına geliyor bir nevi.ama sanıyorum ki,Türkiye'de motosikletlerin az olması gale alınmamaya neden oluyor.eğer yazıştıklarımız sadece motosiklet.net/forum/viewtopic.php?t=973 sayfasında kalacaksa bu konuyu hiç tartışmaya değmez :pl: :thumright:
Merak etme motor aldığımda bir protesto eylemi düşünüyorum merak etme :pl:

G

Guest

ehliyete zor para buldum zaten,e kullandığım motorda 1,5 milyar falan,benzin fiyatları malum.şimdi gelde köprüden geç.bu kadar haksızlık olmaz

Ağlamayan çocuğa meme vermezler....
Sesimizi çıkarmadan, yumurta piş azıma düş mantığıyla hiç bişey elde edemeyiz..
Bi şekilde tepki göstermek lazım..

bedri_somon' Alıntı:
Ağlamayan çocuğa meme vermezler....
Sesimizi çıkarmadan, yumurta piş azıma düş mantığıyla hiç bişey elde edemeyiz..
Bi şekilde tepki göstermek lazım..

haklısın ama bizim memlekette ağlayana da vermiyolar
bi süredir bi çok tepki oldu bu konuda örn: 1)köprüden geçerken bozuk para verildi 2) karayollarına e mail bombardımanı yapıldı 3) dava açıldı

görüldüğü üzere bi sonuca varılamadı

abi o zaman gidip köprüyü yıkalım. ne para derdi kalır ne bişey :salut:

race mantığına bayıldım yani.
ondan sonrada karşıya geçmek için motorlara kanat takarız
ala ala yaaa sende.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar