ONUR NX YAŞIYOR MU?

Arkadaşlar bu Onur denen, buluşmalarda resimlerde en artistik pozu veren arkadaş yaşıyor mu?
Yaşıyorsa siteye neden yazmıyor!
Merak ettim yahu :pr:

yaşıyo ama yazmıyo :)
yaşıyo yaşıyo, çıtır geçen perşembe konuşmuştu telefonda

Ohh rahatladık. Adamı motora binerken görmeden ölmek istemem :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaşıyo yaşıyo geçende gelecekti kadıköye gelemedi..diğer arkadaş gruplarıyla meşgul bu sıralar+işler tabi.. :cherry:
bize döner umarım bi gün.. :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla onu alamamıştı en son.Beyin yoktu halen yok..Bu gidişle de olmıcak galiba :cherry:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu eski konuları okumanın en kötü yanı da geçmişte güzel güzel yazmış bir üye için "kimmiş bu adam, ben niye tanımıyorum?" diye bakarken üye isminin siyah harflerle yazıldığını ve üye ismi altında "Seni unutmayacağız,Nur içinde yat" yazısını fark etmek. Hiç tanışılmamış olsa da insanın boğazı düğümlenir, ister istemez üyenin profil sayfasına, geçmiş mesajlarına falan bakılır, bir Fatiha gönderilir ve rutin günlük hayatımıza geri dönülür, hayatın anlamsızlığı ve acımasızlığı tekrar hatırlanır.

Şu eski konuları okumanın en kötü yanı da geçmişte güzel güzel yazmış bir üye için "kimmiş bu adam, ben niye tanımıyorum?" diye bakarken üye isminin siyah harflerle yazıldığını ve üye ismi altında "Seni unutmayacağız,Nur içinde yat" yazısını fark etmek. Hiç tanışılmamış olsa da insanın boğazı düğümlenir, ister istemez üyenin profil sayfasına, geçmiş mesajlarına falan bakılır, bir Fatiha gönderilir ve rutin günlük hayatımıza geri dönülür, hayatın anlamsızlığı ve acımasızlığı tekrar hatırlanır.
Maalesef ama takdiri ilahi...Allah cc bizleri saklasın sakınsın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar