Arama sonuçlarınız

1. metci

Doğum günün kutlu olsun "VIA"

Van, Özalp'te çalıştığım sürece sürekli çalıştığım köye gelmek isteyip glemeyen sevgili VIA :P Baktım ki bugün doğmuşsun, tanışamadan Van'dan ayrılsamda forumda da olsa seni tanımak güzeldi... :cat: İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara, herşey gönlünce olsun... :rendeer:
  2. metci

Eskişehir'li arkadaşlar yardım eder misiniz?

Arkadaşlar ÜDS sınavı için Eskişehir'e geleceğim sınav yerim; ESOGÜ MÜH.MİM.FAK. M-3 KİMYA MÜH. BLOĞU MEŞELİK KAMPÜSÜ MEŞELİK Buraya Eskişehir Öğretmenevi'nden ulaşım nasıldır? Ayrıca sınava giriş yerime yakın yerlerde konaklayabilecek eli ayağı düzgün ama uçuk fiyatı olmayan otel vs var...
  3. metci

Buraya kadarmış...

Arkadaşlar bildiğiniz gibi 2009 yılından beri buradayım ki üyelik almadan önce de2007'den beri forumu takip edenlerden birisiyim... Motosiklet için paramı bile biriktirmişken artan aile baskısı, çevre baskısı derken babam, babam kadar sevdiğim amcam, dayılarım işin içinden çıkılamaz duruma...
  4. metci

Doğum günün kutlu olsun "zeda3000"

Forumda yine yazılarını ilgiyle takip ettiğim,çok şey öğrendiğim sevgili zeda3000 Yüzyüze sizi tanımasam da paylaşımcılığınızdan dolayı teşekkür eder, CafeRacer projesinde başarılar diler ve DOĞUM GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM :rendeer:
  5. metci

Oh bee !!! Nihayet ehliyet kursuna yazılabildim...

Arkadaşlar sonunda B ehliyetime A2 ekletmek için kursa yazıldım büyük bir yük kalktı üstümden... Sanırım mayısın sonu gibi ehliyet elimde olur...
  6. metci

Bu teknik hangi programla yapılıyor?

Arkadaşlar iyi akşamlar, youtube'da bir video izledim motosikletin rengini çok seri bir şekilde çok güzel değiştirmişler video bu; s76dX9HN04k Hemen videonun başındaki renk değiştirme tekniği nedir bilen var mı? .
  7. metci

2. El motosiklette "km" konusu...

İyi günler arkadaşlar... Malum 2. el motosiklet almak biraz cesaret ve bilgi işi... Ancak piyasada 2. el motosikletlerde kilometresi düşürülmüş olanlar var... Bunların orijinal km.lerini anlamanın bir yolu var mı? 2. el motosiklet alırken çok kafama takılan bu soru hakkında yardım edebilecek...
  8. metci

Redline'a girmeden değişken devirli motosiklet kullanmak motoru sıkıntıya sokar mı?

İyi akşamlar arkadaşlar, Aklıma bir soru takıldı, motosiklette sürekli değişken devirli kullanmak motoru üzer mi? Yani "REDLINE'a GİRMEDEN" dahi olsa sürekli çok çabuk hızlanmak gibi devir değiştirmenin sakıncaları var mıdır?
  9. metci

Rossi'nin Yamaha'sına duygusal vedası...

Bugün bildiğiniz gibi Valentino Rossi, Yamaha ile son yarışına çıktı.. Yarış sonunda motosikletine vedası görülmeye değerdi... İşte bunun için Rossi çok popüler sanırım... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  10. metci

Nice mutlu senelere "GKN"

Forumda dolaşırken farkettim bugün doğanlar listesinde, eğer konu açıldıysa kusura bakmayın... Sevgili GKN, seni yüzyüze tanımasam da forumda senden çok şeyler öğrendiğim için doğum gününü kutlamak istedim, nice mutlu yıllara... :rendeer:
  11. metci

Anadolu usulü RAP ile HES protestosu - VİDEOLU

Köyceğiz Gölü'ne dökülen Yuvarlakçay'a hidroelektrik santral kurulmasına karşı çıkan köylüler 100 günü aşkın bir süredir çadırda nöbet tutuyor. HES'lere karşı rap grubu kurup şarkı besteleyen köylülerin eylem alanında dilek ağacından 'temsili' anıt ağaç mezarına kadar yok yok... İşte Muğlalı...
  12. metci

Korumalı montlar hakkında

Arkadaşlar merhabalar.. Her zaman bahsetitğim konulardan birisi tam koruma malum... Bunun bir parçasıda montlar... Deri ve tekstil motlar var ve bunlarda bel, omuz dirsek koruması gibi korumalar bulunuyor... Peki bunların ne kadar güvenilir olduğunu, nne kadar kaliteli olduğunu nasıl...
  13. metci

Uykusuzluk problemine çözüm önerisi olanlar?

Arkadaşlar merhaba... Son zamanlarda uykusuzluk sorunu çekiyorum, normalde gece yatmayı sabah kalkmayı sevmeyen bir insandım ama 1-2 aydır uyuyamıyorum... Ne yaparsam yapayım uykumu düzene sokamadım, en erken yatmam sabaha karşı saat 4'ü geçiyor... Eskiden gündüz uyuyarak telafi ederdim...
  14. metci

!!! İlköğretim Okuluna Yardım Kampanyası !!!

Arkadaş bu başlığı açıp açmama konusunda çok düşündüm, ama denemek istedim... Bazılarınızın bildiği gibi Van ili Özalp ilçesi A.Kçkran İlköğretim Okulu'nda Müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak çalışmaktayım... Okulum İran sınırında 70 haneli bir köy okulu... Şartlarımız malum, haftada 2-3 gün...
  15. metci

Derginin KASK kampanyası...

Arkadaşlar selamlar... "Motoron" dergisine abonelikte kask veriyor bilenler vardır... Sitede ise "Sizden gelen yoğun istek üzerine LS2 marka Cartoon kasktan sonra LS2'nin üst modeli olan LS2 FF 368 Tarda kaskını 12 ay Motoron Abonesi olan herkese veriyoruz!" demişler... Yani verecekleri kask...
  16. metci

Motosikleti MAT SİYAH renge boyamak?

Arkadaşlar iyi geceler... Motosiklette mat siyah renk çok hoşuma gidiyor ama ilgimi çeken modellerin mat siyh rengi yok... :silent: Dolayısıyla ortalama bir motosikleti komple mat siyah yapmak yaklaşık ne kadara mal olur? :silent: Bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim...:cat: İyi...
  17. metci

İlerde "racing"e geçeceğim ama öğrenmek için?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi ilerde "racing"e geçeceğim ama öğrenmek için düşük cc'li bir model almak istiyorum... Bu konularda çok başınızı ağrıttım biliyorum... :silent: Honda CBR 125 almak istemiyorum boyumdan dolayı (1.87) Honda CBF 150 alsam vitesli kullanışını öğrenmek için, ilerde racing...
  18. metci

Düğünüme Tüm "motosiklet.net" Ailesini Bekliyorum...

Arkadaşlar selamlar, :rendeer: 17/07/2010 Cumartesi günü Afyon ili İscehisar ilçesi Alanyurt Kasabası'ndaki düğünüme hepiniz davetlisiniz... Afyon ilindeki keşfedilmemiş topraklardandır Alanyurt Kasabası... Ayrıca düğünden sonra gezebileceğiniz mükemmel yerler var, birkaç resim;
  19. metci

2 Temmuz 1993 - Unutma - unutturma

Temmuz 1993 - Unutma - unutturma Uploaded with ImageShack.us
  20. metci

Tarihi Wimbledon maçı (MAHUT & ISNER) Dünden beri devam eden maç.

MAHUT & ISNER arasında oynanan ve dün yaklaşık 10 saatten sonra havanın kararması sonucu bugüne ertelenen Wimbledon maçı şu an hala devam etmekte. Bu tarihi ana tanıklık etmek isteyenler televizyonlarını açabilirler... Şu anda Tie-break seti durum 60-60 :) ---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00...