İlerde "racing"e geçeceğim ama öğrenmek için?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi ilerde "racing"e geçeceğim ama öğrenmek için düşük cc'li bir model almak istiyorum...

Bu konularda çok başınızı ağrıttım biliyorum... :silent:

Honda CBR 125 almak istemiyorum boyumdan dolayı (1.87)

Honda CBF 150 alsam vitesli kullanışını öğrenmek için, ilerde racing modeline geçersem zorlanır mıyım? Malum CBF race değil stil olarak, sizce boyumdan dolayı racinge geçmek için CBF150 alsam uygun olur mu?

Şimdiden teşekkürler... :bounce:

Racing tipi bi motor kullanmak için başlangıç olarak aynı tarzda bi motor şart değil fakat racing tipi olan motor alsan daha keyfli olur senin için diye düşünüyorum görünüş açısından ilk motor olarak cbr 125 çok ideal benimde arkadaşım o motorla başladı boyu 1.82 daha sonra 600f aldı yani sadace cbr ile motor kullanmasını öğrendi cbf 150 de olur ybr de fark etmez dediğim gibi tipi hoşuna gideni al motoru öğren yeter zamanı gelince hedefine doğru gidersin.

Honda CBF 150'nin de tipi çok güzel eğer sonra race motora geçince zorluk yaşatmazsa CBF istiyorum aslında...

derbi gpr 125 r en ideal makine. replika. aynısı moto gpde yarışıyor. safkan bir yarış makinesi. 2 zamanlı 28 beygirlik yamaha motoru var ve 5500 devirde exup açıyor.benim boyum 192 sorun yaşamıyorum. 600 cclik bir makine almak istediğimden satıyorum. ilgilenirsen :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-derbi-gpr-125-r-sorunsuz-derbi-28369802/detay

Evet ama yeni başlayacaklar için aşırı agresif ve atak kalmaz mı sence?

ben scooterdan bu motora geçtim bir sorun yalamadım. makine çok atak, en ufak gaza tepki veriyor çok keyifli. altındaki makineyi biraz tanırsan, 2 teker üstünde gittiğini unutmassan bir sorun yaşamassın bence. geçen motosiklete yeni başlayan arkadaşıma suzuki intruder m800 aldık. daha ilk motoru ve 800 cclik !! kullanıyor ama çok dikkatli, acemi olduğunun farkında bu yüzden sorun yaşamıyor. cbf gibi commuter motorlarda race sürüşü yaşayamaz bence.

Zaten şimdilik race keyfi için değil de vitesli motosiklet prensibini öğrenmek için alacağım ama race alınca öğrendiklerim olumsuz yansır mı diye tereddüt ediyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar