- Konu Yazar
Arkadaş bu başlığı açıp açmama konusunda çok düşündüm, ama denemek istedim...
Bazılarınızın bildiği gibi Van ili Özalp ilçesi A.Kçkran İlköğretim Okulu'nda Müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak çalışmaktayım...
Okulum İran sınırında 70 haneli bir köy okulu... Şartlarımız malum, haftada 2-3 gün elektrik olmaz; su şebekemiz yok, öğrencilerle birlikte köy meydanından taşıma su kullanıyoruz hem yemekte, hem bulaşıkta, hem banyoda... Okul 1973 yılında yapılmış ve o gün bu gündür çivi çakılmamış... Yaz tatilinde okulda ne penecre ne kapı kalıyor, velilerin öğrencilerine ilgisi yok...
Malum sınır köyü olduğu için halkın geçim kaynağı mazot kaçakçılığı... Hatta öğrencilerimden bile kaçak olarak İran'dan mazot kaçıran var...
Öğrenciler 1. sınıfa geldiklerinde malesef Türkçe bilmeden geliyorlar, ilk sene anca Türkçe öğreniyorlar...
Kısacası anlayacağınız hem öğrenciler hem öğretmenler hem de binalar perişan durumda.
Bir kaç resim eklemek isterim... Eli yüzü düzgün olanlardan...

Uploaded with ImageShack.us

Bunlar okuldan, lojmandan ve tuvaletten bir kaç fotoğraf arkadaşlar...
Kısacası demem o ki, bu öğrencilerin iyi bir eğitim almadıkları halde yönelebilecekleri tehlikeli konular var malum...
Eğitim 3 ayaklı bir sac ayağı derler, Öğretmen - veli - fiziki imkanlar...
Bu 3 ayaklı sacın 2'si malesef olmadan eğitim vermeye çalışıyoruz...
Bu okulda 2 sene tek kadrolu öğretmen olarak çalıştım, 3. senemdeyim...
Aramızda elbette imkanları uygun olan yardımsever arkadaşlar vardır...
Aklınıza ne tür yardım geliyorsa okulumuza yardımda bulunabilirsiniz...
Yaptığınız yardımların kullanımı ayrıca resmedilip burada yayınlanacaktır... İçiniz rahat olsun...
Bu yaptığım işin çok yasal bir şey olmadığını da biliyorum ama malesef şartlar kötü...
Yardım etmek isteyenler yardım şeklini yazarlarsa tek tek yardımcı olurum...
Yardım edebilecek ve imkanı olmayıpta keşke yardım edebilsem diyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Bazılarınızın bildiği gibi Van ili Özalp ilçesi A.Kçkran İlköğretim Okulu'nda Müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak çalışmaktayım...
Okulum İran sınırında 70 haneli bir köy okulu... Şartlarımız malum, haftada 2-3 gün elektrik olmaz; su şebekemiz yok, öğrencilerle birlikte köy meydanından taşıma su kullanıyoruz hem yemekte, hem bulaşıkta, hem banyoda... Okul 1973 yılında yapılmış ve o gün bu gündür çivi çakılmamış... Yaz tatilinde okulda ne penecre ne kapı kalıyor, velilerin öğrencilerine ilgisi yok...
Malum sınır köyü olduğu için halkın geçim kaynağı mazot kaçakçılığı... Hatta öğrencilerimden bile kaçak olarak İran'dan mazot kaçıran var...
Öğrenciler 1. sınıfa geldiklerinde malesef Türkçe bilmeden geliyorlar, ilk sene anca Türkçe öğreniyorlar...
Kısacası anlayacağınız hem öğrenciler hem öğretmenler hem de binalar perişan durumda.
Bir kaç resim eklemek isterim... Eli yüzü düzgün olanlardan...

Bunlar okuldan, lojmandan ve tuvaletten bir kaç fotoğraf arkadaşlar...
Kısacası demem o ki, bu öğrencilerin iyi bir eğitim almadıkları halde yönelebilecekleri tehlikeli konular var malum...
Eğitim 3 ayaklı bir sac ayağı derler, Öğretmen - veli - fiziki imkanlar...
Bu 3 ayaklı sacın 2'si malesef olmadan eğitim vermeye çalışıyoruz...
Bu okulda 2 sene tek kadrolu öğretmen olarak çalıştım, 3. senemdeyim...
Aramızda elbette imkanları uygun olan yardımsever arkadaşlar vardır...
Aklınıza ne tür yardım geliyorsa okulumuza yardımda bulunabilirsiniz...
Yaptığınız yardımların kullanımı ayrıca resmedilip burada yayınlanacaktır... İçiniz rahat olsun...
Bu yaptığım işin çok yasal bir şey olmadığını da biliyorum ama malesef şartlar kötü...
Yardım etmek isteyenler yardım şeklini yazarlarsa tek tek yardımcı olurum...
Yardım edebilecek ve imkanı olmayıpta keşke yardım edebilsem diyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...