Arama sonuçlarınız

1. dreamdark

600F Orjinal Ön Cam

SATILIK Honda CBR600F Orjinal Ön cam. İlan bilgileri aşağıdadır: http://www.sahibinden.com/honda_cbr_600f_orjinal_on_cam_siperlik_-_fiyat_dustu_!!!-63WQQaXQQ10955069WQQpXQQdisplayitem
  2. dreamdark

Hyosung ve S&T için Arka Tutamak

Hyosung ve S&T Kanuni GT250R - GT650R modellerinde kullanılan artçı için arka tutacak parçası. Eski motosikletimden kalma ihtiyaç fazlası bir parçadır. İlan bilgileri aşağıda mevcuttur: http://www.sahibinden.com/hyosung_ve_s_t_kanuni_arka_tutamak-66WQQaXQQ13673828WQQpXQQdisplayitem
  3. dreamdark

"AB"RH+ Kan İhtiyacı / Kartal Devlet Hast. / 26.03.2009

Arkadaşlar, Babamın bir arkadaşı yarın (26.03.2009 Perşembe) Kartal Devlet Hastanesi'nde ameliyat olacak. Bir ünite "AB"RH+ (pozitif) kan ihtiyacı sözkonusu. İhtiyaç halinde kan verebilecek arkadaşlarım, aşağıdaki numaradan babama ulaşıp bilgi alabilirler. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür...
  4. dreamdark

Honda CBR600F Orjinal Ön Cam - SATILIK

600F' imin orjinal camını, siyah cam takmış olduğum için satıyorum. Sahibinden linki aşağıdadır: http://www.sahibinden.com/honda_cbr_600f_orjinal_on_cam_siperlik-89WQQaXQQ10955069WQQpXQQdisplayitem
  5. dreamdark

Armode Dizlik - Az kullanılmış

Armode Dizlik. Sadece birkaç kere kullanmıştım, sıfırından farkı yoktur, ihtiyaç fazlası olduğundan satılıktır. Sahibinden linki aşağıdadır: http://www.sahibinden.com/armode_dizlik_-_cok_az_kullanilmis-31WQQaXQQ13164233WQQpXQQdisplayitem SATILMIŞTIR
  6. dreamdark

Max Yarım Kask - Az Kullanılmış

Scooter kullandığım dönemde almış olduğum ve motorumu değiştirmemle bir daha takmadığım, ihtiyaç fazlası kaskımı satıyorum. Fazla bütçesi olmayanlar için, tercih edilebilecek uygun bir kasktır. M-Beden Mat siyah Fiyat: 30 TL Sahibinden linki aşağıdadır...
  7. dreamdark

HONDA CBR 600F Top Speed (Video)

Daha önce verildi mi bilmiyorum, aradım ama bulamadım. Verildiyse kusura bakmayın. Honda CBR600F (2006 Model) Ekstra olarak sadece Akrapovic Slip-on ve BMC Hava filtresi mevcut. Bunun haricinde tamamen standart ve rodajı güzel yapılmış bir makine. Chip tune vs. motorda hiçbir oynama yok. İyi...
  8. dreamdark

Trafikdeki Ehliyetsiz Motokuryeler ve Firmalar Hakkında

Bir arkadaşımız, patronunun kriterleri dahilinde bir iş ilanı başlığı açmış. Vesile oldu ve ne zamandır dile getirmek istediğim, bence bir "sorun" olan bir konu hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim. Bir restorana, motosikletle dağıtım yapacak part-time ve full-time eleman alımı...
  9. dreamdark

Yamaha FZ16

Duyduğum kadarı ile Yamaha yollarını Beldeyama ile ayırıp Türkiye pazarına kendisi girme kararı almış. 2009 senesinde ise aşağıdaki motorun giriş sınıfı için lansmanı düşünülüyormuş. Hindistanda üretilen bir model. Fiyatı uygun olabilir diye düşünüyorum. Bu sırada motor 150 cc. Merak edenler...
  10. dreamdark

2006 Cbr 600f Honda Satılık

Satmaktan Vazgeçtim Arkadaşlar HONDA CBR 600F 2006 MODEL 20,000 KM. GRİ-SİYAH İlginiz için teşekkür ederim.
  11. dreamdark

Satılık CBR Sinyal

Arkadaşlar 4 adet (2 ön ve 2 arka) orjinal Honda CBR Serisi sinyal satılıktır, bilginize. Benim 600F' in kendi orjinal sinyalleridir, special sinyal taktığım için orjinallerini çıkarmıştım, şimdi işime yaramadığı için satıyorum. İhtiyacı olan varsa gidip sıfırına 130 YTL vermesin; tanesini 30...
  12. dreamdark

23.12.2008 - Tuğper UZEL' in 2. Duruşması

Arkadaşlar, Henüz 21 yaşında trafik terörüne kurban verdiğimiz, birçoğumuzun şahsen tanıdığı sevgili Tuğper arkadaşımızın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının ertelenen duruşması bu Salı görülecektir. Kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen ve olay sonrası durmayarak aracıyla kaza mahalinden...
  13. dreamdark

"Yeschim" İyiki Doğdun Aşkım..

::kalbim:: O benim biricik aşkım, canım karıcığım. Motosiklet sevdası bir araya getirdi ikimizi. Hayatın aslında tesadüflerden ibaret değil, tesadüf sanılan şeylerin aslında kaderimiz olduğunu anladım onunla tanışınca. Onun benim kaderim olduğunu.. Allah' ıma binlerce kere şükürler olsun...
  14. dreamdark

Tuğper' in Ailesine Başsağlığına gidiyoruz.

Arkadaşlar, Bildiğiniz üzere yakın zamanda acı bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Tuğper Haktan UZEL arkadaşımızın ailesi, Tuğper' in cenaze işlemleri için memleketleri Sivas' taydı. Tuğper' i Sivas' ta son yolculuğuna uğurlayıp İstanbul' a dönen ailesi, şu anda evlerinde teziyeleri...
  15. dreamdark

Tuğper UZEL (tuğper)

Arkadaşlar bu sabah üyelerimizden Ozan (Ladysitter) üyesi olduğu GSRTürkiye sitesinde bir yazı görüyor ve beni arıyor. Gördüğü yazı şu: Bildiğiniz gibi Tuğper daha yeni GSR600 almıştı. Tuğper'e ulaşmaya çalışıyoruz fakat, telefonuna ulaşılamıyor. Ozan' a Tuğper' in evini tarif ettim ve biraz...
  16. dreamdark

4 silindirin var mı; 4 çocuğun var :)

Son motorumu almadan önce araştırmalarımı yaptığım sıralarda bir arkadaşım böyle bir tabir kullanmıştı. :) Şimdi daha iyi anlıyorum sanırım ne demek istediğini:P Gerek bakım ücretleri, gerekse özellikle son günlerde benzine yapılan yüksek zamlardan sonra; maddi durumu orta halli biri için, 4...
  17. dreamdark

Shoei XR-1000 - Buğu camı sorunu

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta fuarda Daytona Motor standından, "Shoei XR-1000" modeli bir kask satın aldım. Daha önceden kullanmakta olduğum "Uvex" marka kaskımın vizöründe kendinden Antifog özelliği olduğu için herhangi bir buğulanma sorunu yaşamadım. Yeni aldığım kaskta ise, buğu olayını...
  18. dreamdark

CBR600F' imin Son Hali :)

Evet arkadaşlar, Üzerindeki Devil egsoz haricinde standart olarak satın aldığım Honda CBR600F motosikletimde birtakım değişiklikler yaptım. Fazla abartıya kaçmadan, mümkün olduğunca sade ve şık modifikasyonlar uygulamaya çalıştım; bakalım beğenecek misiniz:cherry: Ekstralar: - Devil Karbon...
  19. dreamdark

"Puig" mi yoksa "Zero Gravity" mi?

Selam arkadaşlar, Honda CBR600F motosikletim için Siyah - Double Bubble ön cam almayı düşünüyorum. Bu konuda kalite olarak kendisini kanıtlamış 2 tane marka var zaten; Puig ve Zero Gravity. Puig fiyat olarak 10€ (20 YTL civarı) kadar daha pahalı. Bu iki cam arasında herhangi bir fark var...
  20. dreamdark

Kenan Sofuoğlu ile kısa kısa.. :)

Evet arkadaşlar, Kenan Sofuoğlu bugün saat 12:30 itibariyle çalıştığım kanal olan CNBC-e' de yayına çıktı, ben de fırsattan istifade yanına gidip, yayından önce biraz sohbet etme ve beraber fotoğraf çektirme şansını kaçırmadım.:queen: İşte o kareler ::cherry:

Yeni mesajlar