"AB"RH+ Kan İhtiyacı / Kartal Devlet Hast. / 26.03.2009

Arkadaşlar,

Babamın bir arkadaşı yarın (26.03.2009 Perşembe) Kartal Devlet Hastanesi'nde ameliyat olacak. Bir ünite "AB"RH+ (pozitif) kan ihtiyacı sözkonusu. İhtiyaç halinde kan verebilecek arkadaşlarım, aşağıdaki numaradan babama ulaşıp bilgi alabilirler. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim. Emre.

Serdar Ergene : (0537) 744 74 90

a ben veririm verebilirim pendikdeyim oturuyorum pendikde kartal bana çok yakın kan grubum ama b rh +?

kartal eğitim araştırma olmasın? arkadaşım dediğin yer

Son düzenleme:
ab + her kan grubundan kan alabilmektedir arkadaşlar :cat:
a ve b grupları sadece kendi gruplarından ve 0 grubundan kan alabilmektediriler
0 kan grubu kendisi hariç hiç bir gruptan kan alamaz

Rh + değeri aynı grubun - değerindende kan alabilir ama - değeri + değerinden kan alamaz

küçük bir bilgilendirme

emre benim kan verip veremediğimi bilmiyorum tam olarak kontrole gitmem gerekiyor en kısa zamanda ufak bir hastalığımdan dolayı
umarım yeterli kan en kısa sürede temin edilir geçmiş olsun :cat:

ne yani ben şimdi verebilirmiyim? b rh + bu arada kartal eğitim araştırmamı?

Arkadaşlar ilginiz ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.:rendeer:

ne yani ben şimdi verebilirmiyim? b rh + bu arada kartal eğitim araştırmamı?

Mevlüt evet, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi dediğim hastane; E5 tarafındaki devlet hastanesi.
Bildiğim kadarıyla "AB" genel alıcı ve pozitif olmak kaydıyla hem "A" hem de "B" gurubundan kan alabiliyor.
Ama hastanın özel bir durumu var mı bilmiyorum, sana zahmet babamla görüşebilirsen daha iyi yardımcı olacaktır sana. Çok teşekkür ederim şimdiden.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar