Arama sonuçlarınız

1. onuRRtas

Far camındaki sararma :(

Selamlar. Motorumun far camında sararma var, sanırım içten. Çözümü nedir ne yapmalı, bilen var Mı ? Not. Çözümü bulan bir sıkımlık diş macunu ile ödülllendirilecektir. :cat:
  2. onuRRtas

Yamaha YBR kullanıcıları bi gelin efem :)

Merhabalar. Yamaha YBR 125 kullanıcıları için hoş bi sayfa oluşturma amacındayım, facebook'tan takip ediniz efem. Buluşmalar, gerekli bilgiler, tamiratlar, yararlı modifiyeler vs vs. https://www.facebook.com/yamahaybr125esdTR Not: Reklam değil, güzel bir topluluk oluşturmak amacıyla kurulmuş...
  3. onuRRtas

YBR 125 ESD'nin azıcık profesyonel resimleri :))

Merhabalar. Öyle ekleyeyim de can sıkıntısı geçsin dediydimdi :)) tamamdır iyiler sona kalsın :))
  4. onuRRtas

E-devlet şifresi olan ?

Merhabalar. Rica etsem benım ıcın su plakayı sorgularmısınız 09 PM 381
  5. onuRRtas

İroni ??? :)))))

selamlar. bi gariplik var sanki ilanda :))) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-satmiyorum-aramayin-gidin-cin-mali-hurdalari-alin-131290452/detay
  6. onuRRtas

Bp bana beklemiş yağ satmış, zararı olur mu ?

Merhabalar. Bugün BP istasyonuna gidip (yetkili castrol bayiiisi) castrol 10w 50 full sentetik motosiklet yağı satın aldım. eve geldim, yağı koydum falan, sonra altına baktım tarih 2011 :sunny: zararı olur mu ? olursa BP'ye nasıl bi yaptırım uygulamalıyım, adamlar castrol bayiisi ve bayat yağ...
  7. onuRRtas

Allah aşkına şu yağ konusuna yardım edin.

Merhabalar. Şimdi bildiğiniz üzere piyasada 3 çeşit yağ var. Madeni - Yarı Sentetik - Full sentetik Madeni yağlar sentetikler kadar korumaya sahip olmadıkları için ucuz maliyetleri için tercih ediliyor. Benim tercihim değil. Yarı sentetik yağlar doğadan labaratuar ortamına girip belli...
  8. onuRRtas

Lütfen bilen birisi Hava ayarı konusunda yardım etsin.

Merhaba. YBR125'im yokuşlarda kompresöre bıraktığımda eksozundan "pıtır pıtır topur topur" sesler çıkartıyor. Sanırım sorunum hava ayarı.. Nasıl yapılır bu hava ayarı yahu bilen birisi lütfen bilgi versin bana...
  9. onuRRtas

EGR'yi (egzoz gazı resirkülasyonu)'nu iptal ettim. Bilenleriniz içeri lütfen.

Merhabalar. Absürd işler denince akla gelen ben yine rahat duramadım ve motorun sağını solunu sökeyim yine dedim. :queen: Uzun zamandır aklıma gelen bu sistem kafa karıştırıcıydı. Sistem bu; Eksoz'dan katalizöre yakın bir yerden bir boru çıkıyor. Bu boru bir süre devam ediyor ve metal bir...
  10. onuRRtas

Sahibinden sorunsuz CBR 125 2011.

Merhaba beyler. Yakın bir arkadaşım nakit sıkışıklığı sebebiyle tricolor renkli 2011 model cbr125'ini satıyor. güncel resimleri birkaç gün içinde eklenecek. Motor sadece bir süre sonra lastik ister, başka sorun sıkıntı yok. fiyat pazarlıksız 4900. piyasadan oldukça düşük bi fiyat zaten...
  11. onuRRtas

CBF 150 ve YBR 125 karşılaştırma yazısı.

Merhabalar. Bazılarınızın belki bileceği üzere 1 ay kadar önce 20.000 km kadar kullandığım CBF150'mi sattım ve YBR 125 ESD satın aldım. 2000 km kadar yol yaptım YBR125 ile. Tecrübelerimi paylaşmak isterim sizlerle. :rendeer: Bu konu çok konuşuldu çok tartışıldı " yebere mi alim abi cebefe mi...
  12. onuRRtas

YBR 125'inize 10 beygir kazandırmak istermisiniz ?!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-ybr-125-modifiye-eksoz-boylesini-gormediniz-63344041/detay Buyrun efenim ! direk 10 beygir ! ybrnizi 22 beygir yapın !!!!!!! :queen::queen::queen::queen:
  13. onuRRtas

YBR 125 ustaları bakabilir mi ?

Merhabalar. Yakın bir zmaan önce 2011 model YBR 125 satın aldım. henüz 8500 km de(orjinal, eminim) Birkaç sorum, sorunum var. 1- Debriyajla ilgili sorun en önemlisi. Debriyajın tma kavrama noktasında bırakırken bir atma yaşıyorum ileri doğru. Özellikle kalkışlarda oluyor. Çok yavaş bırakırsam...
  14. onuRRtas

Kenan sofuoğlu.

Sen yapma be işte kenan. Her piste çıkarken dua eden adamlarız biz sana. Şehitlere kelle diyen, bebek katilini baştacı yapan adamı koyma oraya. Şehidin anası dua ediyor belki yarışından önce, nasıl bakarsın o ana'nın suratına ? Çiftçiye, ekmeğini yediğin adama " ananı da al git " diyen adamı...
  15. onuRRtas

Merhaba. YBR125ESD hava ayarı yapmayı bilen ???

Merhabalar. YBR125ESD satın aldım birkaç gün önce, bugün oturdum ipone yağını değiştirdim, yeni buji aldım ama halen biraz dengesiz çalışma mevcut. Mesela, arada devir 1400 civarlarında arada 1000 e arada 1100 e iniyor, gaz tepkisi biraz kötü arada boğulmalar yaşıyorum, ilk çalıştırma ise...
  16. onuRRtas

Eveet yeni ufaklık.. :))))

Selam beyler. CBF150'imle 20.000 km lik maceramızı birkaç gün önce noktaladık. Hiç sorun çıkartmadı hiç üzmedi ama, Sıkıldım artık, değişiklik arıyordum, eh durumlar da müsait değil, küçük CC ye kalacağız gibiydi yine. Eski kasa CBR'a para yetiyordu ve CBF'e, sonra durdum dedim ki "lan şu...
  17. onuRRtas

Android Telefondan anlayan var mı !

Merhaba beyler. Dün Sony Xperia Go'yu satın aldım. Güncellemeyle birlikte 4.0 ICE Cream Sandwich e yükselttim Ammavelakin 4.1 Jelly Bean'e yükseltemiyorum ! 1 ay önce yayınlanmış nerdeyse, benim telefon en güncel yazılım şuanda yüklü diyor sizde güncellemeyi deneyince. Ahanda sony'nin...
  18. onuRRtas

E-devlet şifresi olan var mı ?

Merhaba beyler. e-devlet şifresi olan birisi varsa şu aracı sorgulatabilir mi acaba ?? 48 RP 460
  19. onuRRtas

Garantili kaskolu Samsung Galaxy Y

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-kaskolu-garantili-sorunsuz-galaxy-y-124971686/detay/ İhtyaç fazlasıdır, mt'den birileri alırsa minik bi kıyağım olucaktır =))
  20. onuRRtas

Doktor olan arkadaşlarımız bakabilir mi lütfen ? Kalp konusu.

Merhabalar. Bugun kız arkadaşım geçirdiği bir fenalık için istenilen EKGyi çektirdi ve tahlil yaptırdı. Doktoru kalp krizi görünüyor burda demiş. Nedir ne değildir bu sonuçlar lütfen bir bakabilirmisiniz ? Gayet kötü durumdayım bilen arkadaşlar yardımcı olursa mutlu olurum.