Arama sonuçlarınız

1. darkeagle

Rumeli hisarı dondurmam gaymak fotoları

Dün geceki buluşmadan benim makinama takılanlar .
  2. darkeagle

müthiş soganlı geçidi

Zamanında Ruslar bu geçidi yapmış .Rizeden motosiklet sevdalısı arkadaşlarım (Sedat,Enver,Şefik usta) da bizler için fotoğraflamışlar. Fotoları bana gönderip burada paylaşmamızı sağlıyan Sedata teşekkür ederim. :rendeer:Fotoların sonunda da karadenizlilerin olmazsa olmazı gezi taşlamasınıda...
  3. darkeagle

Beklediğimiz kıvılcım bu olabilir

İstanbul gibi geniş bir yüzölçüme sahip metropolde hem trafik sorununu hemde petrol giderlerini minumuma indirmenin en kolay çözümü olan Motosiklet kullanımını artırmak için bisikletle kombineli olarak hareket edilmesinin tam zamanı. Nihayet birileri uyandı doğru çözümler için, bunun içine...
  4. darkeagle

Bakırköy Yeşilköy buluşma resimleri

Evettt işte resimler geldi. Yeşilköy resimlerinde aslında cok kalabalığızda karanlıktan arkadakiler görünmüyor:P
  5. darkeagle

motosikletle neler taşıyabilirsiniz

Gezi yazı dizilerimden birini daha sizlerle paylaşmak istedim .Sizlerde de farklı resimler var ise paylaşalım. Çoğu Vietnamdan olmak üzere işte size motosikletle neler taşıyorlar bakın bakalım. (Üç tekerlilerle arkaya vagon takanların reimlerini koymadım.Yanlız ikiteker)...
  6. darkeagle

Avrupada motosikletli olmak

Geçen hafta İspanyanın Barselona şehrinde 4 gün kaldım .Bu şehre daha önceki yıllarda da 3 kez gelmiştim. Bu sefer siz motorsikletçi arkadaşlarım içinde bazı resimler çektim. Barselona'nın tarihi, mimari, kültürel ve gece hayatı güzellikleri için bir şey yazmaya gerek yok. Heryerde yazılıp...
  7. darkeagle

Motosikletinizin Adı Var mı?

Motosikletinizin Adı Var mı? Bir şeye ad koymak onun özel olduğunun ifadesidir. İnsanlar kedisine, köpeğine, kuşuna, hamster denen sıçanına,:) hatta cansız nesnelerine bile ad koyarlar. Benim en çok dikkatimi çeken kayıklarına ad vermeleri. Ve onu da herkesin...
  8. darkeagle

Araba ile Motosiklet sınıfları karşılaştırması

Nasıl bir motosiklet alayım diyenlere araba ile karşılaştırma 2 yıldır bu siteye her girdiğimde mutlaka şöyle bir yeni başlık görüyorum. Nasıl bir motosiklet almalıyım? Ne tavsiye edersiniz? Şunu mu alsam bunu mu alsam gibi her gün birçok topik açılmış. Sağ olsun çok arkadaş da bıkmadan...
  9. darkeagle

Üstadların fikrine ihtiyacım var

Motorcular dunyasına merhaba diyerek başlıyorum. Çunku bu dunyanın cok yeni bir ferdi olacagım cok yakında. İşte bu yüzdendirki degerli üstadların fikirlerine çok ihtiyacım var. Daha once motor deneyimin yak ama arabamla yolda gördügüm her motora gözüm kayıyor gayri ihtiyari ve birazda...

Yeni mesajlar