Arama sonuçlarınız

1. adanalı1

Adana [mt] g.antep'teydi.

bu pazar,havanın da güzelliğinden yararlanıp,G.ANTEP'e,dostlarımızı ziyarete gittik.biz buradan,mustafa ve kızı,ceyhandan,sabri usta,nizip ten,o sırada Ş.URFA'da olan halil abimiz de Ş.URFA'dan geldi.bu arada,İSKENDERUN'lu bir çiftte,MARDİN-MİDYAT-Ş.URFA gezisinden dönerlerken,yolda ali...
  2. adanalı1

Adana [mt] eğirdir festivali'ndeydi.

öncelikle yüzlerce fotoğraf içinden bunları seçmek ve yüklemek epey zamanımı aldı.bu yüzden geciktim. ADANA'dan,6 arkadaş,davetli olduğumuz,EĞİRDİR MOTOSİKLET FESTİVALİ'ne 5 motor,1 araba olarak gittik.arabanın eşlik etmesi,bizim için çok büyük bir avantajdı,bütün eşyalarımızı arabay...
  3. adanalı1

Adana [mt] nin belen çıkartması

evet arkadaşlar,uzun süredir planladığımız ama havaların kararsızlığı nedeniyle hep ertelemek durumunda kaldığımız gezimizi,havayı güzel görünce gerçekleştirdik.belen'de meşhur BELEN TAVA yedik,,ardından eski ismiyle SOĞUKOLUK,yeni ismiyle GÜZELYAYLA'ya gittik,790 mt.yükseklikten,tüm İSKENDERUN...
  4. adanalı1

Adana [mt] bu hafta çamardı'na gitti

bu hafta,ADANA [MT] nin hız yapmayan gurubu,(10 motor-12 kişilik ekiple)hız seven diğer arkadaşlardan ayrı bir rotaya çevirdi yönünü.biz karlı ve virajlı yolları tercih ettik.hava son derece güzel,tabii karlı bölgelerde soğuk ama yollar çok temiz ve rahattı.kazasız belasız gittik geldik.son...
  5. adanalı1

ADANA'dan SATILIK 2006 CBF 500

2006 MODEL,33.400 KM.DE,CBF 500.DÜZENLİ BAKIMLARI YAPILMIŞTIR.BİR SONRAKİ BAKIMDA TAKILMAK ÜZERE,K&N HAVA FİLTRESİ+K&N YAĞ FİLTRESİ VE K&N FİLTRE SPREYLERİ,İRİDYUM BUJİLERİ HAZIR,BERABERİNDE VERİLECEKTİR.ÖN CAM,ORTA AYAKLIK,48 LT.TOP CASE+ÜST PORT BAGAJ VE ORJİNAL KAPPA ÇANTA TAŞIMA...
  6. adanalı1

Adana[MT]2010 Geleneksel K.Bayramı Kampı

Eveeet, bu yıl da,3.sü nü gerçekleştirdiğimiz, artık geleneksel olan, kurban bayramı çadırlı kampımızı yapmış bulunuyoruz. Son derece keyifli geçen 2 gece ve 3 gündüzün ardından,işte bu tatlı görüntüler ve anılarımız kaldı.gelmek isteyip de gelemeyen arkadaşlarımız çok şey kaçırdılar,neyse...
  7. adanalı1

Mobylette İle İstanbul-Bodrum-İstanbul 1500 km

arkadaşlar,bir başka sitede gördüm ve sizlerle de paylaşmak istedim.bravo diyorum. http://www.mobyletteboy.com/Htm-tr/Mobylette-Yol-Istanbul-Bodrum-Istanbul-1500km.htm
  8. adanalı1

Cbf 500'üme orta sehpa yaptırdım

uzun süredir,2.el bir orta sehpa arıyordum.benim gibi uzun süre arayıpta bulamayan arkadaşlarıma yardımcı olmak adına,bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim.İSTANBUL'dan sevgili Sinan Aksu kardeşimizin önerisi ile,SAKARYA'dan ali ustaya ulaştım.kendisinin esas mesleği oto egzoz.ancak araştırmacı...
  9. adanalı1

[adana mt] mersin şenliğindeydi

3 gün olarak planlanan MERSİN MOTOSİKLET ŞENLİĞİNE,c.tesi akşamüstü katılabildik.ancak gün boyu yapılan tüm aktiviteleri, doğal olarak kaçırdık.genel olarak bol katılımlı,neşeli,yeni dostlukların kurulduğu,eski dostların hasret giderdiği bir etkinlik oldu.bu güzel etkinliği hazırlayan,başta...
  10. adanalı1

16.05.2010 [adana mt] belemedik gezisi

adana mt.bugün de yerinde durmadı.8 motor ve 1 araba ile,epeydir görmeyi arzu ettiğimiz ama bir türlü denk getiremediğimiz BELEMEDİK gezimizi gerçekleştirdik.yine çok neşeli,bol kahkahalı ve bir o kadar da eğlenceli geçen gezimize katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.bu arada,bize BÜRÜCEK...
  11. adanalı1

[adana mt]mersin/elvanlı-santa ıras gezisi

Bugün havanın harika olmasını değerlendirip,Mersin Elvanlı'da alabalık keyfi ve ardından da Gözne yakınlarındaki Santa Iras şelalesine gittik.hava harika,yollar bol virajlı,lokmalar sağlam,dostluklar mükemmeldi.katılan tüm arkadaşlarımla,oldukça keyifli bir gün geçirdik.tüm arkadaşlarıma...
  12. adanalı1

Adana [mt] 10.01.2010-erzin gezisi

havanın da güzelliğinden istifade ederek,bu gün ADANA MT.yine durmadı.8 motor,10 kişilik bir ekiple,HATAY'ın ERZİN kazasına gezmeye gittik.yine çok keyifli,kahkahaların havalarda uçuştuğu bir gezi oldu.oradan da,OSMANİYE'ye baklava yemeye gittik.bu arada,bendeki 45 tane resmi,elimin çabukluğu...
  13. adanalı1

Adana [mt]bayramda boğsak kampı 2009

bayramın 3 günü,6 arkadaş,geçen yıl kamp yaptığımız ve tadı damağımızda kalan BOĞSAK'ta yine kamp yaptık.aslında katılım daha fazla olacaktı ama diğer arkadaşların hastalık ve başka sebeplerle katılamamasından dolayı,sayı böyle oldu.geçen yıla nazaran havanın çok daha yumuşak olduğu bu keyifli...
  14. adanalı1

Motosiklet telsizi / 2 adet

arkadaşlar,motosiklet için,yurtdışından gelen ve hiç kullanmadığım,2 adet UCOM marka telsizlerimi satıyorum.orjinal kutusunda,orjinal kulaklıklı ve mikrofonlu,voxlu.çakmak ve elektrik şarjları ile birlikte..bilgilerinize...
  15. adanalı1

Satılık / suzuki gsr 600 / 2007 / 9000 km.de

Satılık / suzuki gsr 600 / 2007 / 9000 km.de - Bugün, 08:20 ARKADAŞLAR,MOTORUM GARAJ MOTORUDUR.SADECE KURU HAVALARDA BİNİLMİŞTİR.TERTEMİZ BİR MOTORDUR.2007 MODEL.9000 KM.DEDİR.ÜZERİNDE KORUMA DEMİRİ VE KORUMA TAKOZU MEVCUTTUR.6000 BAKIMINDA,K&N YAĞ FİLTRESİ+K&N HAVA FİLTRESİ+NGK İRİDYUM...
  16. adanalı1

Adana[mt] kozan'da ciğer yedi

ADANA[MT],bugün havanın güzelliğini değerlendirerek,KOZAN'da ciğer yiyip,DAĞILCAK'ta çay ve sohbet ettikten sonra,sevgili TEKİN abimizin evinde yine sohbet ve çay molası verdi.oldukça keyifli,bir o kadarda kahkahalı ve neşeli geçen gezimizin fotoları aşağıdadır.iyi seyirler arkadaşlar. galeria...
  17. adanalı1

motosiklet telsizi/2 adet/voxlu

arkadaşlar,motosiklet için,yurtdışından gelen ve hiç kullanmadığım,2 adet UCOM marka telsizlerimi satıyorum.orjinal kutusunda,orjinal kulaklıklı ve mikrofonlu,voxlu.çakmak ve elektrik şarjları ile birlikte..bilgilerinize...
  18. adanalı1

Satılık / suzuki gsr 600 / 2007 / 8500 km.de

Satılık / suzuki gsr 600 / 2007 / 8500 km.de ARKADAŞLAR,MOTORUM GARAJ MOTORUDUR.SADECE KURU HAVALARDA BİNİLMİŞTİR.TERTEMİZ BİR MOTORDUR.2007 MODEL.8500 KM.DEDİR.ÜZERİNDE KORUMA DEMİRİ VE KORUMA TAKOZU MEVCUTTUR.6000 BAKIMINDA,K&N YAĞ FİLTRESİ+K&N HAVA FİLTRESİ+NGK İRİDYUM BUJİLER...
  19. adanalı1

Adana [mt] bayramda 2 günlük,aydıncık gezisi

arkadaşlar,bayramın 2.günü sabah başlayan,9 motor+1 araba=12 kişi katılımlı,acayip keyifli ve herzamanki gibi bol kahkahalı geçen gezimizin,kare kare fotoğrafları.anlatımı fotolar yapacak:
  20. adanalı1

Satılık / suzuki gsr 600 / 2007 / 8500 km.de

ARKADAŞLAR,MOTORUM GARAJ MOTORUDUR.SADECE KURU HAVALARDA BİNİLMİŞTİR.TERTEMİZ BİR MOTORDUR.2007 MODEL.8500 KM.DEDİR.ÜZERİNDE KORUMA DEMİRİ VE KORUMA TAKOZU MEVCUTTUR.6000 BAKIMINDA,K&N YAĞ FİLTRESİ+K&N HAVA FİLTRESİ+NGK İRİDYUM BUJİLER TAKILMIŞTIR.FİYAT 13,800 TL.SONDUR.LÜTFEN TAKAS TEKLİF...