Arama sonuçlarınız

1. Altone

Lastık patladı yardım

arkadaslar lastıgım patladı aslında baktıgımda gozukmuyordu kucuk bır yırtık var çivi fln yok ama ole bır delık gıbı yanına dogru. 2 arkadas yuklu sekılde gıdıyorduk sert cukurlara gırdık. sonra gıderken bır garıp ses motor cekmıyor gıtmıyor bı ındım arka lastık yok gıbı inmiş hava basa basa her...
  2. Altone

kasko hakkında bılgı ıstıyorum

Arkadaslar hyosung 2010 model aldım kasko yaptıracagım 650 tl dıyorlar ama ben bır yere sordum 1.900 fıyat cıkardı. genel pıyasayı 650tlmıs. nerde ucuza guvenılır kasko yaptırabılırım motoruma acaba saygılar ınternet msn veya tel olarak verırsenız sevınırım.
  3. Altone

onemlı bır soru dıreksıyon takılıyor bazen donmuyor

arkadaslar mondıal 150rf scooterım ın dıreksıyonu cok dengesız oldu bazen donmuyor takılıyor bazen hemen donuyor bır garıp oldu önuyle arkası farklı gıdıyor cok guvensız oldu ve normal suruyorum bır yerlerdende pek atlamam kaldırımdan falan. ılk şase kırılması sandım sonra sordum sorusturdum bu...
  4. Altone

Sym 250gts mi Hyosung 250gtrmı?

biraz farklı bır karsılastırma ama onerılerınızı beklıyorum. arkadaslar ısık unıversıtesıne gırecegım ıcın goztepede oturuyorum hergun goztepeden maslak arasına gıdıp gelecegım motor almamın sebebı hergun trafık cekmemek ıcın koprude sıra beklememek ıcın aslında suanda mondıal 150rf motorum var...
  5. Altone

Benden Sizlere Bir soru

Merhabalar Arkadaşlar Öncelikle bir sorum olacak bıraz kendım 150cclık scooterım var 1 yıldır aktif sekılde suruyorum baya uzun yollarda yaptım. 1 yıllık ehlıyetım var 1 yıl once 1 ay boyunca 150 ybr ve 150lik vıteslı tıger motorla egıtım almıstım ehlıyet sınavı ıcın kısaca vitesli motor...
  6. Altone

Bır sorum olacak

merhaba arkadaslar scooterım var bu motoru kıralamak ıstıyorum gunluk. kıralarken oncelıkle yakın cevremı tercıh edıcem tabıkı ama gunluk motor kıraları nedır motorum mondıal 150rf 0 aldım 2009 model. gunluk kıra ucretı nedır bılgısı olan varmı bıde kıralarken ne belgeler hazırlamalıyım ne...
  7. Altone

Ceza Yedik İyimi (:

Bugun OGSden 1.kopruden taksım donusu plakayı kapayıp kacıyordum ve bunun ıcın otoban devrıyesı koymuslar 2009 model bır corolla dırek pesıme dustu camlıcanın ordan berı kadıkoye kadar kactım. sonra kadıkoyun gırısınde 2 devrıye aracı yola barıkatımsı bırsey yapmıslar orda kaldım ve motoru...
  8. Altone

Korna Hakkında

Arkadaslar Kornam zayıf bole adam gıbı kalın korna alıcam fıyatları nedır acaba?
  9. Altone

10 Kasım Konvoyu

Arkadaslar baktım ama goremedım 10 kasımda konvoy duzenlemıyormuyuz 29undakı gıbı acaba? duzenlenmıyorsa duzenlemek ısterım acıkcası.
  10. Altone

Geziciler için Yol Süre ve Bildiri Programı

Merhabalar Arkadaslar. Bılmıyorum bılıyormuydunuz kullanıyormuydunuz ama ben sızle paylasmak ıstedım. konuyu buraya acmaya karar verdım gerekıyorsa admın arkadaslar tasır konuyu. bu siteye sız nerden nereye gıdecegınızı yazıyorsunuz ve sıze ortalama hızınız ıle kac saat kac dakika surecegını...
  11. Altone

Bır sorum olacak

Bugun cok yagmurluydu ve yandan gecen araclar cok su fırlattı kotum ayakkabım full su oldu bot gıyerım ayak sorun degılde. bu kot koruma olayını napcam arkadaslar kask ve montum botum var ama kotumun ıslanmaması gerekıyor tum gun ıslak gezdım hasta olcaktım ama oyle bolye ıslak degıldı gıttım...
  12. Altone

Lazer LZ6 MI LS2 CARTOONMU?

Lazer lz6mı kask olarak yoksa ls2mı onerıyorsunuz? ls2nın ıcı cıkabılıyor ve dısındakı desenlerı cok hos ama fıyatıda ucuz 90 tl. lazer lz6 ıse daha az ruzgar sesı alıyor daha saglam ve 120 tl hangısını onerıyorsunuz yarın alacagım nerden almalıyım ucuza hangısını onerırsınız. suan 150lık...
  13. Altone

Motor Çantası (Kutu) Kullanılmamıs

http://www.sahibinden.com/sell.php?auction_id=17830708 İlan No :#17830708
  14. Altone

Mondial 150RF 2009

http://www.sahibinden.com/mondial_150rf_bakiniz_-40WQQaXQQ18056777WQQpXQQdisplayitem
  15. Altone

Satılık Motorsıklet Cantası ve Kask

Arkadaslar 0 Kullanılmamıs Kutusunda Motorsıklet arka taraf cantası kıtlenebılır ve sabıtlenme vıda contası ıcınde. Oldukca genıs. 1 kask vb. seylerı rahatca alıyor ve bosluk kalıyor 40 a 39 x 27 kusur cm dolaylarında bırsey arkadaslar. cızıksız kutusunda 2 anahtrlı. arkasında sırt dayamak ıcın...
  16. Altone

Sticker nerden bulabılırım

Sticker nerden bulabılırım kadıkoy goztepe atasehır taraflarında nos momo ve honda stıckerları nerde bulabılırım buralarda acaba? bakınıyorumda yok tunıng shoplarda vs.
  17. Altone

Yeni Motorum Sonunda (: 150 RF

Merhabalar arkadaşlar sonunda motorumu aldım (: alalı 4 gun oldu anca resımlerını sızlerle paylasabılıyorum şuana kadar cok mutluyum motorumla Mondial 150RF modelini aldım biraz ön farları racing i andırıyor ve yedek parca sorunu olmayan bır motor diye bu secım yaptım umarım bana ılerde kazasız...
  18. Altone

Bir sorum olcaktı

Merhabalar yenı motor aldım mondıal 150cc RF modelı memnunum 1 hafta oldu rodaj olayında 45 ı pek gecmemek gerekıyormus sanırım ben bıraz gectım ve 2 kısı bındım sorun yaratırmı suan 160 km de bundan sonra yavas gıtsem ıse yararmı ve baska kımseyı bındırmesem yararlı olurmu suan bır sorunum yok...
  19. Altone

kılıt hakkında sorum

Merhabalar kılıt aldım bugun ıcı celık tellerden olusan celık halat kısaca ustunde plastik kapması var bas parmak kalınlıgında kılıtın kalınlıgı kıtleme yerı plastık ve acma anahtar ı kalerıfer havası alınır ya o sekılde bıraz garıp ve yuvası bılgelı yanı normal anahtarlardan farklı bu farklı...
  20. Altone

Scooter olarak ne onerıyorsunuz?

Scooter olarak ne onerıyorsunuz? 0 Km çin malı olur olabılır. mesela mondial zc 150 1900 Milyar. bu cıvarda daha ucuz olarak 0 km bana ne onerırsınız