Lastık patladı yardım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar lastıgım patladı aslında baktıgımda gozukmuyordu kucuk bır yırtık var çivi fln yok ama ole bır delık gıbı yanına dogru. 2 arkadas yuklu sekılde gıdıyorduk sert cukurlara gırdık. sonra gıderken bır garıp ses motor cekmıyor gıtmıyor bı ındım arka lastık yok gıbı inmiş hava basa basa her benzıncıde eve vardım. mondial 150rf lastıklerım bıraz yanaklı 130luk orjınal lastık. duble lastıkmı bunlar bıde asıl sorum YAMA Yapılırmı? her lastıkcı sokup arka lastıgı yapabılırmı yoksa Motorcumu yapar? bıde yama fıyatı veya lastık degısırse fıyatı nedır?

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tubeless lastiktir yama yada fitil olur her hangi bir lastikçiye git panik yapma :wiinkk:

2 kişi ile düşük basınçlı bir lastiği keskin kenara vurduğunda delik değil kesik oluşur. Kesikler YAMANMAZ lastik değişmek zorundadır.
Ayrıca, lastiği kesecek kadar sert vurduysan muhtemelen jant'ta da ovalleşme olmuştur. Sözkonusu jantların Magnezium alaşımı zayıf olduğundan yumşaktırlar...

Tekrar: delik değil de yırtıksa yama olmaz değişir lastik. Yama yaparım diyene de itibar etme sağlığınla oynarsın.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Yırtık varsa yama olmaz kardeş.Bu arada jantında yamulmuş olabilir motoru orta sehpaya al gaza bas lastiğin dönerken jantın yamukmu diyede bir bak.Muhtemelen yamulmuştur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar fitil taktı motorcu bıde sıbop kapagım yoktu onuda koydu. suan hıc bır sorun yok umarım o fıtıl ordan cıkıp etmez suan hava kacırmıyor aklınızda bulunsun 10 tl e yaptırdım

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
arkadaslar fitil taktı motorcu bıde sıbop kapagım yoktu onuda koydu. suan hıc bır sorun yok umarım o fıtıl ordan cıkıp etmez suan hava kacırmıyor aklınızda bulunsun 10 tl e yaptırdım

ne dedim sana :wiinkk: geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar