Korna Hakkında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar Kornam zayıf bole adam gıbı kalın korna alıcam fıyatları nedır acaba?

bende fiem var ferrari kornası italyan 40 tl aldım oto elektirikcisinde bağlattım 10 tl ye bide bunların çinlileri var 25 tl den başlıyo ısındıkça sesi azalıyo

selam
en kralı şahin kornası valla tıra bile şerit değiştirtiyo

slmlr

hocam ferrari kornasını motor aküsü kaldırmıyor diye duydum ama doğruluğu war mı ?

Öncelikle kornanın arka tarafında bir vida vardır; bu vida sesin tiz veya bas olmasını ve desibelini etkiler. Bu vidayı sıkıp gevşeterek bir deneme yap, yine seni tatmin etmezse yeni korna arayışına gir derim.
Stebel marka Mercedes kornası işinizi görür bence, 10 TL civarı, voltaj olarak da aküye zararı yoktur. Ama sesi kalın değil, yine "düt" şeklindedir.

sağol hocam ben ferrari kornası taktırmak istiyorum ama elektronikçi arkadaşlarım kaldırmaz dio o nedenden kararsız kaldım ferrari kornası takan arkadaşlarımda bilgi paylaşımı yapan war mı acaba ???

osbourne hocam paylasımın için teşekkürler 12 v akü ile çalısıyor scooter aküsü 6 v o yüzden çelişki war scooter kaldırmaz gelioo maxi scooter kaldırır ancak diyorlar aküden dolayı teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anladım tesekkurler arkadaslar denıcem bakcam sorusturcam bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar