Arama sonuçlarınız

1. cakalaz

YeTeR ARTıK DeDiK Ve UFaK Ama Şirin Gezimizi Gerçekleştirdikk -- RiZe-MT :)

EWet ARKADAŞLAR :) Sonunda uFak da oLSa bi gezi yapaLım dedik Burak la (imacosfx) :cherry: waLaa fazla bişi yaptık diyemem :) Rize yi saHiL boyu gezdik :) sonra durup biraz foto cekeLim de www.motosiklet.net 'e koyaLım dedik :) Neise brun fotolar :) fazla bişi beklemeyin :) Hava bozuktu zaten...
  2. cakalaz

3 GüNLüK ; Park Halindeki motoruma PoLiS aracı ÇarPTı :(

Bu başLıkta dünkü kadar neşeLi olamıyorum arkadaşlar :pr: YaKLaşık 25 dk önce ewimden ÇıKıP cafe e doğru yola çıktım.. Yalowa da ewde kimse olmadığından net de baĞLı deil ; Bu yüzden Yalowa ya her geldiğimde siz dostlarımlaa her dakika irtibatta bulunamıyorum :salut: Sadece müsait zamanlarımda...
  3. cakalaz

CBR-CBR DeDiM.. CBR KoPYası ALDıM .. AMa Sonunda aLDım :) MiNiK AŞKm :)

:cat:BeLKi de bu forumlarda hiç bu kadar isteKLe yazmadığım bi konu yazıyorum :) Motor aldım sonunda arkadaşlar :) CBR dedik sonra RS ye döndük olmadı giLera dedik ama hep akLımda cbr wardı :) Derken Rize den çıktım ewim Yalowa ya döndüm.. Bu arada internetten gözüme takılan bi iLan oldu :) O...
  4. cakalaz

PiSTTeN Çıkmış bi motora PLaka ve ruhsat çıkartabilir miyiz ???

ARKadaşşlar ; pistten çıkmış bi gfr 125 war.. yalnızz ruhsat ve plakası bulunmamaktadır :pale: bu motor 98 model olup ; bu motora plaka ve kendi adıma ruhsatt çıkartabilir miyimmm :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk: saygılar :rendeer:
  5. cakalaz

ÖSYS ' ye giren Tüm arkadaşlar ; Sonuçlarınız ???

:cat: Selam arkadaşlar :cherry: Bugn bildiğimiz gibi ÖSYS sonuçları açıklandı :) Merak ettim kimler yeni Üniversitelere yerleşebiliyoo :cherry: WaLa ben hiç çalışmadm :) :) Ham puan 201 almışşım :) 2 YıLLık EA puanım 226 ediyoo :cherry: acabaa 2 yıLLık alabilir miyim arkadaşlar :) Turistik...
  6. cakalaz

LaMBaDa :) Bu dansı biLen war mı :)

ARKadaşlar :) Lambada dansını bileniniz war mı aramızda :) BReak dance biliyorum ama lambada bilmiyorum biri bana öğretsin :queen: işTe music :) http://www.youtube.com/watch?v=5AfTl5Vg73A :rendeer: Youtube ' dan izleyemeyenler için ...
  7. cakalaz

Kadına KaLkan ELLer KırıLSıN ( Dayağa Hayır imza Kampanyası )

EWet arkadaşlar :) Aile içi şiddete Çok karşıyım :farao: ARTIK Aile içiNi boşwer ; Gençler sewgilisine bile el kaldırmaya başladı :pr: Bunun her zmaan yanlışş olduğu savunmuşumdur :pr: benim gibi düşünen arkadaşların desteklerini bekliyorum :queen: :cat::cat: :queen: Herkes bi imza çaksın...
  8. cakalaz

Kredi Kartı Borcu OLanlar :)

Selam arkadaşlar :) Biliyosunuz ki Günümüzde Kredi kartı borcu olmayan hemen hemen yok denecek kadar azdır :queen: Sitemizde war mı bu duruma tabi olanlar :queen:Warsa geçmişş olsun şimdiden :cherry: :rendeer: Bi bankayla bi de devletle uğraşamayız arkadaşlar :rendeer::queen::rendeer:
  9. cakalaz

OLLeyyy!Bugün ilk defa VitesLi motora bindim :) RESİMLİ :)

Ewet arkadaşlar :) Bugün ilk kez arkadaşın vitesli motoruna bindim :) Ramzey QM 125 ti :) WaLLaa yarı otomatik kullanmışştım ama düz vitesli kullanmak çok deli bişeyyy :) :rendeer::cat::cat::rendeer: kimse yapamam demesin herkes kullanır wallaa :queen: Çok sewdim :) ARKaya binmek farklı...
  10. cakalaz

Sonunda KaZa Yaptım :(

selam arkadaşlar ! Ne desem bilmiyorum ! Hatalıyım ama sizlerle paylaşmalıyım diye düşündüm :salut: Bu sabah ; Anayolda kusen le giderken , arkadan mavi bi GOLF'un Hadi kapışalım dermiş gibi dibime girmesi sonucu aşırı Hız; aşırı yağmur nedeniyle ve Kapışmakta olduğum arabanın virajda üzerime...
  11. cakalaz

UFO Gerçeği ? Sizce UFO Var mı ?

Selam arkadaşlar... Ewet sorum : Sizce UFO war mı??? Uzayda en bilinen 10 a yakın gezegenden sadece Dünya da canlı olması sizce de biraz saçma deil mi...? Canlılar yaratılırken sadece Dünya mı düşünülmüş.. Bence UFO War.. Bu bi gerçek..Kabullenmeliyiz... Cewap larla bi sonuca...
  12. cakalaz

ASLa Wazgeçemeyeceğiniz 3 şey ???

EwET arkadaşlar ... Asla wazgeçemeyeceğimiz 3 şey nedir.. İLK ben söliim : İÇKİ-KUMAR-SEX (dermişim) İŞTE bunlar : Motosiklet-HiPHoP-GüLÇiN :P
  13. cakalaz

www.Motosiklet.net artık Rüyalarımda :P

WaLLa arkadaşlar nası desem bilmiyorum..2 gece önce bi yattım, gece rüyamda bu siteyi gördüm,tabi motorları da...Dün bunu yazcaktım ama dedim ki belki öle şansa gördük ,yazmadm.. Dün gece de bi yattım rüyam da yine bu site ve motorlar..Galiba motor die die kafayı yiyorum.. Ne iş anlayamadm yaw...
  14. cakalaz

MaRKa TüReTMe OYuNu :)

MRB arkadaşlar.. Kelime çağrıstırma oyununa bi kardeş geldi..MaRKa türetme oyunu..Yalnız bu biraz daha farklı.. Werilen markanın son harfiyle, başka bir marka bulma.. TüM markaLar olur : otomobil,motosiklet,şampuan,beyas eşya ,giyim vs.. aklınıza gelebilen her marka... iLK ben başlıyorum ...
  15. cakalaz

TüM RaP'çi MoToR TuTKuNLaRı BuRaYaa !

MRB arkadaşlar.. HaDi bakalım ne kadar RaP ve HiPHoP'la ilgilenen MoToR delisi warsaa buraya bekliyoruz... NoT :GeLeN HeRKeS RaPPeR ismini de eklesin... ÖRN :DoĞaN-cakalaz-iDaM MC PSiKoo Şu An hiç RaPPeR göremedim amma inanıyorum bi gün bu sayfa dolup taşacak...herkes bir gün ... iDaM MC...
  16. cakalaz

[Rize - MT]

Merhaba Arkadaşlar ; Rize MT"ye Hoşgeldiniz.. Aramıza Katılan Tüm arkadaşlara Teşekkürlerimi Sunuyorum.. Gerek organizasyonlarda Gerek bilgi edinmek amacıyla Bu baslığı kullanabilirsiniz.. Rize li arkadaşlarımızın sayısının az olmasnının en büyük nedeni hava şartlarının uygunsuz olmasıdır...

Yeni mesajlar