Kadına KaLkan ELLer KırıLSıN ( Dayağa Hayır imza Kampanyası )

EWet arkadaşlar :) Aile içi şiddete Çok karşıyım :farao: ARTIK Aile içiNi boşwer ; Gençler sewgilisine bile el kaldırmaya başladı :pr:

Bunun her zmaan yanlışş olduğu savunmuşumdur :pr: benim gibi düşünen arkadaşların desteklerini bekliyorum :queen: :cat::cat: :queen:

Herkes bi imza çaksın bakaLım :wiinkk::wiinkk:

NoT : Yer we zamana göre deişebilir :queen::queen: (şakaşaka)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet ama şiddet bu toplumun bir parçası. Onu özünden ayırmak biraz zor olacak.
Ben sana destek veriyorum.

:queen:yaww bu nasıl iş arkadaş,çako naaptın sen,böle soru olurmu
şimdi diycem sen yanlışsın gerektiğinde kadına elde kaldırmalısın kolda:)
sitedeki bütün bayanların tepkisini toplıycam olmucak
diycemki doru diyosun kadına vurmamalısın oda olmıycak niye çünkü kadınlar acaip yaratıklar be kardeşim(sözüm meclisten dışarı bu arada)öle oluyo mecbur kalıyosun misal ben anlatıyım hemen bi anımı fırsat bulmuşken:queen: baya geçti üzerinden okulda az daha kızın birini to...lıyodum .kızı görme yaww çenesi bi açıldıki tam açıldı susturana helal valla en son yine vuramadım herkesin ortasında:pr:, gittim sinirimi camdan çıkardım:pr::pr:eek:nun için büyük konuşmamak gerek

kadınlar çiçektir çiçek:p:rendeer:
he bide şunu unutmamak gerek erkekleri döven kadınlarda var :queen:eek:nlar noolcak valla o tip kadınlar filan bana uzak allaha yakın olsun diyor ve msj ımı sonlandırıyorum (vayy be çoştum yine ha:p)

Abi imzalicak yeri göremedim o yüzden yaziim dedim, bilahare imzalarımda. :D
Kadına el kaldırmak yanlış değil kalkan elin kadının üzeirne doğru gitmesi yanlıştır. Şaka bi yana şiddete sonuna kadar karşıyım, Ne demiş atalarımız? Kadınlar çiçektir çiçekler su ister :D hadi tüm kadınlar saksıya, yok o öyle değildi yaw. hmm herneyse :D

Kadına dayağa karşıyım:) (her ne kadar arada sırada iyi bir sopayı haketselerde)

kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmicen

ya bide şimdi Mazoşist, acı çekmekten zevk alan bayanlar çıktı onları naapcaz.
arasıra alıp çiğneyecen diilse herif olup dövemedin bile beni derler.dövmekle herif olunmaz lakin.yinede kadının dilibu nereye döneceği belli olmaz.
ben vermiyom imza falan:p

Yaa o deilde bayanlarda hiç imza alamadık :queen:

kadınlar dayaktan hoşlanır derlerdi de inanmazdım :queen:
:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
la çako canın sıkıldı da böyle bir topik mi açtın.
erkeğe şiddete hayır deseydin de ilginç birşey olsaydı bari.

rayjay' Alıntı:
erkege giren tirnaklar da dussun o zaman
sonuna kadar destekliyoruz

EWet arkadaşlar :) Aile içi şiddete Çok karşıyım :farao: ARTIK Aile içiNi boşwer ; Gençler sewgilisine bile el kaldırmaya başladı :pr:

Bunun her zmaan yanlışş olduğu savunmuşumdur :pr: benim gibi düşünen arkadaşların desteklerini bekliyorum :queen: :cat::cat: :queen:

cako bunda senle ayni tarafta degilim ne yazik simdilik,kiz arkadasina 1 defaya mahsus olarak doven biri olarak konusuyorum, bazen cok ise yariyo. 2 sene once kiz arkadasimi dovdugumde gercekten kasiniyodu,ne soylersem bana bi laf bulup kakiyodu,elimi kaldirmayim diye baska odaya kactim aldim vodkami iciyom,simarik kizlar gibi geldi ve vodka bardagini kafamdan asagi gecirdi.simdi bu durumda ne yapabilirsin, o duvar senin bu duvar benim :cherry: Sonuc : Birdaha hicbir zaman sozume karsi cikilmadi.
3 gun oncede ev arkadasimin kiz arkadasi huysuzlandi mangal sirasinda.birde benim yolumu izle dedim elemana,bi guzel tozunu aldi (bu arada kiz di$li cikmis ve bizimkinin t-shirt paramparca ve vucutta bolca cizik) ve simdi cok guzel mutlu mesut yasiyolar.
kisacasi bazen sart oluyo o meret :bounce::bounce::bounce:

:mrgreen::mrgreen: uLeyyyNNN SMir :mrgreen::mrgreen:

ELine koLunsa sağLık o zaman ne diyiim :mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen: uLeyyyNNN SMir :mrgreen::mrgreen:

ELine koLunsa sağLık o zaman ne diyiim :mrgreen::mrgreen:

oglum sen burda kapmanyalar aciyon ama daha basina benimkisi gibi bi cadaloz yapi$mami$ belli,bak basina gelsin Erkege acilan ceneler kirilsin diye topic acarsin :wiinkk::wiinkk:
hadi cako ben kactim sinawa,10 dk sonra 1. final sinawi basliyo ben burda pinekliyom,hade kendine ii bak,aksama gorusuruz :queen::queen:

haa birde geyik cafe bolumune bak, oku anlarsin :wiinkk::wiinkk:,ruslar seni cagiriyor :cherry:

Son düzenleme:
tamam kardeşim :) ASLında ben de düşünüyorum seneyee rus ya ukrayna moldova bi yere gitsem :) Napmam lazım :)

Bu arada emin oL başımda öyle bi dişi war ki maşşallah :) çene deil :) Dişi köpeklere bilem baktırmıyoo :mrgreen:

kıroyak neğdek :)
kıroyum amma silah taşımıyorum :mrgreen:
kıroyum amma duğusallık bende :cherry:
kıroyak neeğdek.. döverik, söverik, severik ağnadınmı :queen::queen::queen:

Başlık iyi ama daha yazarken geyiğe vurmuş konu. Sonraki mesajların çoğu da öyle tabii.

Ciddiyet kalmamış yani.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
birde şu var. bu kadınlar kadın erkek eşitliğini savunurlar: bir erkek canını sıkan bir erkeği pataklarsa sorun olmaz ama canını sıkan kadına dokununca ayu olur.
hani nerde eşitlik :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar son gelen bilgiye göre "kadına uzanan eller kırılmış".
habere göre "kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan "kadına uzanan eller" kırılarak etkisiz hale getirilmiş..
demekki haykırış yankı buldu...
heh heh
:queen:

Ben dee Varım ÇAKAL...! yaz beni de listeye :queen: :cat: ayrıca tebrikler saNa duyarlı bir türk genci olduğunu gösteriyosun..! :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar