Arama sonuçlarınız

1. cakalaz

BaYGıN ÇaLıŞıYoR ;Sonrasında TIK Yapıyor.. Aküm mü biTTi ?

Merhaba arkadaşLar.. Bildiğiniz üzere Honda CBR 125 R Kullanıyorum.. Motorumu 1 hafta üzerine dün çalıstırmaya kalkınca ;İlk marsta doğal olarak calısmadı.. İkinci basınca da Baygınlastı ve TIK dedi ; akü bitmiş gibi.. Vurdurarak calıstırınca alıyor ; ama Kontak açık iken farlar ve korna...
  2. cakalaz

BMW R25 için yardımınıza ihtiyacım var.

Arkadaşlar Bi daha Konu açmamak için buraya yazıyorum... 55 modeL bir BMW R25 Buldum.. Motor gitmiyor.. Krank ve ateslemesinde sorun warmış.. Acama bu motoru alsam adam edebilir miyim ? Şu an motoru üzerinde değil ama satan arkadaş toplayıp vereceğim diyor... Ben daha cok calıstırmak için...
  3. cakalaz

Repsol ;CBR 125 ;Masrafsız ;19800 km ;3200 YTL ...

Merhaba arkadaşlar ; Yazın başında aldığım "Honda CBR 125 R" Repsol motorumu Daha büyük motor almak için satıyorum..3200 YTL istiyorum pazarlık payı tabiiki var.. Ayrıntılar ilanda yazılıdır.. Motorun Zinciri,bujisi,Yağı, hava filtresi yeni değişti... Hiçbir sorunu; Kazası vs. yoktur.. Önde...
  4. cakalaz

ÇizmeLi Kedi Gördünüz Mü :)

Arkadaşlar ; Gectiğimiz günlerde Arhavi tarafına doğru yaptığım gezi fotoğraflarına bakarken gözüme ilişti :) Ne ara cekmişim bilmem :) Ama cok Şirin deil mi :) Çizmelere bakın :P Bu arada Erkeğe benziyor ama o bir Hanım :)
  5. cakalaz

Giresun/İkinci EL Mini Buzdolabı Arıyorum :P

Evet arkadaşlar yanLış duymadız :) Bildiğiniz gibi Giresun/Tirebolu'da da Okumaktayım..Yeni tasındığım evimdeki buz dolabı bozuk ve tamiri cok yüksek tuttuğundan Ben de baska dolap almaya karar verdim.. Ama Buralarda ikinci el yok ; ki sıfır olarak da küçük dolap yok... Tüm bayileri baktım...
  6. cakalaz

Model Motosiklet Koleksiyonu Yapanlar

Buyrun arkadaşlar ; Evimde sürekli yenisini görünce satın aldığım motosiklet Kolleksiyonumu sizlerle paylaşayım dedim :) Dicek bişi yok :) Son hali burda ... Bunlar da Bugün aldıklarım.. 06.06.2009 Cumartesi
  7. cakalaz

[RiZe MT] ARTViN-ARHaVi-KaVaK KöYü GeZiSi

Evet arkadaşlar :) Artçım ile gerçeklestirdiğim Artvin Arhavi Gezimi Sizlerle paylasıyorum :) 1 Motor 1 Artcı :P Rize den bu kadar cıkıyo :) Buyrun KARADENİZİN EŞSİZ GÜZELLİĞİ Değirmenleri bilir misiniz :) Yengec Avı DaĞ SuYu :) oHHHHHHHHH :bounce: Taze...
  8. cakalaz

Dövme Yaptıracağım ; Motor Figürü arıyorum !

Arkadaşlar Sol göğsüme yeni bir Dövme yaptıracağım.. Bir türlü figür bulamadm... Motosiklet figürleri arıyorum ; Ulasabildiğim sitelere baktım ama bulamadım yine de... Eğer ilgili arkadaşlar varsa bi zahmet site Linki ve resmi yükleyebilir mi acaba :rendeer: SAYGILAR Bu tarz motifler arıyorum...
  9. cakalaz

Arıyorumm !!! Honda CBR 125 İçin ; Performans ve SeS Egzozu arıyorum :)

Arkadaşlar ; Honda CBR 125 için tasarlanmış ; Veya bu motora uygun güzeL ses veren bir Performans egzozu arıyorum !!! İkinci el veya sıfır olabilir... İLGilenenler ; [email protected] MSN adresimden veya Özel msj dan ulaşabilir :bounce:
  10. cakalaz

Yalova MT'den ÇaKo Ziyareti--Yalova-Rize MT Bulusması-Havuz Partisi :) BoL FoTo :P

Evet arkadaşlar :) Rize'den geldiğim süre içerisinde sürekli irtibatta olduğumuz Yalova MT ile 2 akşam önce ufak bir bulusma yaptık; Beni ziyarete geldiler :) ve pazara sözleştik.. Bugün de harika bir Havuz partisi yaptık :) Buyurun Fotolar :P İLK Bulusmamız gece olduğundan fotolar güzel deil...
  11. cakalaz

20 GünLüğüne Motorum Garajda yatacak ? Bişey yapmam gerekiyor mu ???

Arkadaşlar ; Yalova ya gideceğim maLum evimi yatağımız özledim kaç zamandır gitmemiştim :) Çarsamba sabahı 5 gibi yola cıkarım .. Motor 20 gün kadar garajda yatacak.. Hiç çalısmayacak kimse binmesin diye anahtarını bırakmıyorum :cherry: Bişey yapmam gerekiyor mu acaba ??? Yağını felan...
  12. cakalaz

APRiLia RS 125 çiler bi bakabilir mi acaba ???

Arkadaşlar ; CBR 125 imi RS 125 ile takas düşünüyorum... Yalnız bazı oLumsuz tepkiler aldm rs 125 hakkında.. Öncelikle cok cok yakıyormus ve problem sıkıntısı fazlaymış ve ayrıca parca sıkıntısı da varmışş... RS 125 Kullanan arkadaşlarımız biraz bilgi verebilirler mi acaba ??? :wiinkk:
  13. cakalaz

Gece Gözümün Önünde Kaza OLDu :(

Arkadaşlar Dün akşam Tirebolu dan ARTVİN Arhavi ye kuzenimin yanına geldim... Gece sahilde dolanırken ; 70-80 KM/H ile gelen bir scooter ; üzerinde kasksız montsuz eldivensiz kısacası korumasız bir genc arkadaşımız ; sağdan sol seride geçen Mercedes C 200 marka otomobilin tam ön sol...
  14. cakalaz

İyi Kötü CBR 125 lendim artık :) Bugün Aldım :)

Evet arkadaşlar :) 20 gündür motorsuz kalmam ve cbr arayıslarım ve hatta bazı anlaşıp yine motorunu satmayanlar olmasına rağmen bugün Bizim okuldan Gümüşhane li Sinan arkadaşımın Motorunu satın aldım ! 2900 peşin verdim ; 200 daha okuL acılınca vereceğim Sinan kardeşime :) Saatış vekaleti de...
  15. cakalaz

aitheros85 (BELMA) Arkadaşımızın doğum günü kutLu olsun :)

Arkadaışım BeLMa ; Doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım :) Kızma kutlamadın diye :)
  16. cakalaz

CiVCiV'imi Saat 01.10 da sattım :(

Arkadaşlar Gözüm gibi büyüttüğüm sakladığım beslediğim civcivimi bu gece 01.10 civarında Trabzon'dan bi arkadaşa sattım... 1200 YTL ye yeni sahibine kavustu :( Devri benim üzerime değiLdi ; Devir sahibi Askerde olduğundan devri alamadı.. Sattığıma ve satın alındığına dair imzalı kağıt verdim...
  17. cakalaz

''ALP TuNaY'' ARKaDaŞıMızın Doğum GüNü KuTLu OLSuN :)

Alp Tunay arkadaşım Doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum :) Saygılar :)
  18. cakalaz

Dün akşam Yalova nın Tokmak Köyünden bir arkadaımız R6 ile kaza sonucu vefat etmiştir

Evet arkadaşlar... Ben de şimdi öğrendim... Eski arkadaşım Caner ; Yalova nın tokmak köyünde yasıyordu... 10 ay önce aldığı R6 sı ile dün akşam kaza yapıp hayatını kaybetmiş... Yakınlarına Başsağlığı diliyorum... Mekanı cennet olsun :( Dün gece 10 Sıralarında Karamürsel'den Yalova...
  19. cakalaz

ŞöYLe Bi DizLiK Mi ALSaM Diyorum ; İlgiliLer GöZ ATaR Mı ACeP ?

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43977 Merhaba arkadaşlar :) Feyizoglunda gezinirken bi koruma mı alsam dedim ve çok ilgimi çekti bu ürün... Bi göz atar mısınız acaba ??? Sadece 30 YTL :) Bu fiyata böyle ürün hiç yoktan iyi değil mi sizce de ?
  20. cakalaz

BuGüN TeSaDüF ESeRi '' YSRGNYS '' AbiimLe tanışştım :)

Selam arkadaşlar :) Bugün motoru sanayiye götüriim dedim :) Maksat Motorlaa dolaşmak Tabi :) Neyse usta nın eLinde iş wardı oturduk bekledik muhabbet derken :) Baktım bi keeway duruyo arkamda ; öNüNDe de www.motosiklet.net ambLemi :rendeer: Hemen dedim -kimin bu :) ysrgnys abim geldi ordan...