Yalova MT'den ÇaKo Ziyareti--Yalova-Rize MT Bulusması-Havuz Partisi :) BoL FoTo :P

Evet arkadaşlar :) Rize'den geldiğim süre içerisinde sürekli irtibatta olduğumuz Yalova MT ile 2 akşam önce ufak bir bulusma yaptık; Beni ziyarete geldiler :) ve pazara sözleştik.. Bugün de harika bir Havuz partisi yaptık :) Buyurun Fotolar :p

İLK Bulusmamız gece olduğundan fotolar güzel deil ve az :)

Geceden bunlar yeter :) Şimdi party e bakalım :) ÖNCe Kıyafetlerin yarısı :)

Havuz öncesi Çay keyfi :p

Havuz Sonrası FINDIK Keyfi :cherry:

Motosiklet.net ' te gezinirken :mrgreen:

Motorlar ve Muhabbet :)

Mesut (Baskan) Ayak marsıyla Apache çalıstırırken :queen:

APACHE Keyfi :cherry:

Bu da ben içimde kalmasın dedik bi resim alalım :mrgreen:

BiTTi :) Tüm göz gezdirenlerin gözlerine sağLık :rendeer: Ayrıca ziyaretime gelen tüm Yalova MT Ekibine sonsuz teşekkürler :rendeer:

Son düzenleme:
Tamamdır arkadaşlar ...Resimler düzeldi artık doya doya bakın :)

Son düzenleme:
Güzel bir gün geçirmişsiniz.Paylaşım için teşekkürler.Kazasız sorunsuz sürüşler.:bounce:

Hangi anlattıklarım uLa :p Bizde yaLan yok canm :mrgreen:

Dogan kardesim yuregine saglik. Fotolar guzel dostluklar guzel daha ne olsun:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eğlenmişsiniz... Güzel bir gün geçirmişsiniz.... Daha ne ola ki?.... :cat: Tebrikler...Resimlerde güzel çıkmış...:cat:

güzel bi gezi olmus mesut ve Beraberindeki Herkese Selamlar ARkadaşlar

CAKO hos olmus wala guzl eglenmissiniz bu tarafa gelnce haber werde birzda buralarda eglenelim be :cat:

gerçekten çok eğlendik.bizi davet ettiğin için tşk ederim doğan.biraz aklisilik oldu biraz geç geldik-biraz eksik geldik ama kısmetse en kısa zamanda rize çayını içmeye tekrardan geleceğiz.senden sonra ki iznik gezisi resimleri içinde bir topic açıcam.neler kaçırdın görürsün.birde tatsız olay yaşandı iznikte.bununda gezi topic'inde belirticem(bizlik bir olay değil gerçi ama üzücü)

Hadi bakalım bekliyorum ResimLeri.. OLay da neymiş yaz da okuruz :)

gerçi çok resim yok.tadımız kaçınca pek çekmek için hevesimiz kalmadı.bizimkiler telefonlardan resimleri CD aktarıp bana getirsinler topic'i açıcam.bu arada benim motorsiklete 140 ytl sıkışmış..neyse hallettik :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar