BaYGıN ÇaLıŞıYoR ;Sonrasında TIK Yapıyor.. Aküm mü biTTi ?

Merhaba arkadaşLar.. Bildiğiniz üzere Honda CBR 125 R Kullanıyorum.. Motorumu 1 hafta üzerine dün çalıstırmaya kalkınca ;İlk marsta doğal olarak calısmadı.. İkinci basınca da Baygınlastı ve TIK dedi ; akü bitmiş gibi..

Vurdurarak calıstırınca alıyor ; ama Kontak açık iken farlar ve korna çalıyor.. Hiç bir sorun yok mus gibi aydınlatıyor farlar.. Sadece Vurdurarak calısıyor motor su an...

Sorun ne olabilir ? AKÜ mü bitti acaba ? Akü bitse farlar da yanmaz diye biliyorum..
Bu arada AKÜ Fiyatları ne kadardır ?

sorun aküde bence vurdurma motoru beyine zarar verebilirsin aküyü söküp şarj ettir ondan sonra dene.

yooo ; sen karıstırdın ; hayır göremediğm yuan dı.. cbr ilk kez sorun verdi bana..

Motorunun aküsüne 30 ytl sıkışmış,onu çıkar sorun kalkar...

Anladın sen onu...:)

Akünün şarjı azdır belki. Çünkü farlar motor çalışmıyorken çalışıyor diyorsun. Marş kömürleride bitmiş olabilir. bence bir servise veya ustaya götür 2dk baksınlar.

Bu arada biraz calıstıktan sonra mars alıyor ... Biraz durunca almıyor yine..

Hmmm ; Aküden ise bi akü alırım ; Baska sorun olmasın da :p

Bu arada bir akünün ömrü ortalama kaç yıLDır... ?

CAKO aldın motoru hababam masraf:mrgreen: nedır bu , bu arada trabzondakı fazer noldu:silent: bencede yeni bi aku sorunu ortadan kaldırır

Akünün şarj tutmamasının bi sebebi daha suyunun az olması.

tıpatıp aynı problemle karşılaştım benim cbr125 ile

şarj ettirip bi süre takılabilirsin ama sonunda yeni bi akü alman gerekecektir

GeneL olarak Akü sorunu diyorsunuz.. O zaman Hafta içi bi şarj ettiriyiim ben ; Bi de o sekilde deneyelim.. Eğer Akü den değilse yine yazarım buraya ...

çalıştırmayı dene muhakkak çalışır. binmediğim motoru zorda olsa çalıştırdım. akü o zaman kendini yeniliyo. şarj ettiği için. uğraş biraz.:cat:

kullanıdığım motorun aküsü zayıftı yazın bile bitiyordu. hemen saf su doldurarak hallettim. yenilendi nerdeyse. soğukta bile basıyo şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar