Arama sonuçlarınız

1. cakalaz

MüTHiŞ ESER SÜMELA MANASTIRI Gezimiz [Rize-TRabzon MT]

Evet arkadaslar; ne zamandır gitmeyi planladığım Sümela Manastırı 'nı sonunda ziyaret edebildik :) öncesinde 2 kişi olmamıza ragmen sonradan biraz kalabalıklastık ; mutluluk bu :) Rize'den cıkıyorum... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us...
  2. cakalaz

ÖyLesine Bi UZUNGÖL Turlaması... Eşsiz Karadeniz...

Evet; Boş günüme rastladık ve ne yapalım ; hadi UZUNGÖL’e cıkalım dedik. Şöyle bi turlayıp döndük ramazan dolayısı ile  Buyurun fotoğraflar… Rize’den cıkıyorum; zincir gerdirme ve yağlama işlemi Uploaded with ImageShack.us Yolda durup alperi arıyorum nerdeymiş diye  Uploaded with...
  3. cakalaz

[ cakalaz & uthec ] TRabzon SeRa GöLü Ve TRabzon Tariihi Cephanelik Gezisi ...

Evet ; 12 gibi telefonlastık :) Anında Kararlastırdık :) Buyrun Fotoğraflar candostlar... Cıktım Rizeden; istikamet Trabzon Forum bulusma noktası :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Rize Yalı larından bir kare :) Uploaded with...
  4. cakalaz

1.TRabzon Motosiklet Festivali Fotoğrafları

Evet Dün Rize'den katıldığımız festival görüntülerini sunuyoruz... Fusuy & cakalaz ; Rize'den MT den baska motorlu kalmadı. TRabzon MT zaten bitik halde :) idare edin... elimde 344 adet foto olduğundan dolayı; karma yüklüyorum arkadaslar :) önce festival alanı, sonra dağlarda tur keyfi, mağara...
  5. cakalaz

Geçen Gün tamamlayamadığım, Ayder Gezisi...

Evvet, gecen hafta gitmeye yeltendiğim Ayder Yayla ve Kaplıcalarına gidememiştim. Fakat bugün başardım :) Buyrun Fotoğraflar... :bounce: Chevrolet Güzelmiş :) Evet TuvaletLer bile Taştan değil... Ayder'li Teyzemiz ...
  6. cakalaz

[cakalaz] Ayder Derken, Ani dönüş ve manzara gezisi

Bugün Ayder'e cıkayım diye yola cıkmısken, şans işte üniversiteden bir hocam telefon ile arayarak ayderin daha aşağısındaki bir rafting merkezinde olduğunu söyledi. Ayder'e cıkamadan döndüm, ama cok eğlendik :) Buyrun seyirden kareler... Evet...
  7. cakalaz

4 Silindirde Konjektör Isınması-Akü nün azcık, fazla şarj olması nedendir?

Merhaba arkadaslar, Motorum ile gecenlerde dolasırken, uzun xenon u acmam nedeni ile devir ibremde bir titreme gördüm. sonra ustaya gittik, uzun xenon kesmiş, acınca cok asırı elektrik cektiği için devir ibrem titremiş. Neise uzun xenon'u söktük, yerine h7 sarı ampül taktık sorun ortadan kalktı...
  8. cakalaz

[Cakalaz] Tek Kişilik "Çamburnu" Gezisi...

Bugün Napayım ne edeyim derken; ayder'e mi cıkalım diye düşünürken; kardeşim ile gezmem gerekti. kalan zamanımda da yakın bir yerlere gidip fotoğraf cekelim dedik ve Trabzon-Çamburnu Mevkii 'nde Akçaabat Köfte yemeye gittim :) Çamburnu cok güzel bir yer; tamamen camların arasında; yakınında...
  9. cakalaz

Karadeniz'de ;Yeşil Doğa Gezisi ... Çako&CBRF

Şöyle bir baktım ki hava güzel; ne yapayım, nereye gideyim; bir şelale varmıs; AĞARAN ŞELALESİ ; HER NEKAdar şelaleye kadar gidemediysem de; oraya kadar olan doğal güzellikleri sunayım sizlere :) Manet Elcik ilişkisi :) Tarihi Kemer köprüleriyle baslıyoruz :) Merdivenler sanki...
  10. cakalaz

[RiZe MT] Karlar içerisinde Muhlama keyfi ve sürpriz konuk,

Evet Dünkü gezimiz yetmemiş belliki, bugün de dayanamadık :) Elint Ben Trabzondan bir arkadas ve sürpriz bir Rus arkadas ile birlikte yaptığımız bu gezide hepimizin cok eğlendiğini ve RUS-TÜRK ilişkilerimizi daha da iyi seviyeye cıkardığımızı düşünüyoruz :P :cherry: Elint ile birlikte...
  11. cakalaz

[RiZe MT] ELiNT'in Motor bakımı ve Trabzon Gezimiz

Evet bugün Gökhan'ın Lasikleri yağı ve filtreleri geldi, güzelcene bakımını yaptırdık :) Sonrasında da bi gezelim deyip Trabzon'a gidiverdik :) Cok ahım şahım Fotolar cekemedik, cünkü motoru özlemiştik ve durmaya fırsatımız olmadı :) Gökhan sanki benim motoru sürecekmiş gibi :)...
  12. cakalaz

[ Rize-Trabzon MT ] ÇaL Mağarası Gezisi ; 4 Motor-4 kişi ...

Evet Arkadaslar; Yavas Yavas kalabalıklasırken bir gezi daha yaptık . Trabzon MT ile Rize MT arasında ki dostluk her gecen gün yoğunlasıyor :) Çok zor yolları gectik, yüksek dağları aştık :) Yoğun sis ile arkadas olduk ve sonunda vardık :) Diğer Fotoğrafları da yükleyiniz lütfen :) TRABZON Çal...
  13. cakalaz

[ Rize MT ] 2 Motor 2 Kişi; Ayasofya-Atatürk Köşkü Gezisi

Karadeniz'de Güneşi bulunca Hemen Gökhan(ELINT) ile kendimizi vurduk yollara :) Hedef; TRabzon Ayasofya Müzesi ve Atatürk köşkü... Motorumu yola hazırladım; temizledim yağladım :) Yemek Molası :) Yemeğimizin ardından; yola devam :) Ayasofya Müzesine...
  14. cakalaz

UVex Boss 525- Scorpion EXo 400 Kasklar Hakkında ?

Merhaba arkadaslar; Kaskımın 3 senelik ömrünü doldurmasından dolayı yeni kask arayısına girdim. Yeni Yeni markalar gördüm; fakat yorumlar yapılmamıs; kullanıcıları az olan kasklar bunlar. Hem fiyat bakımından hem de özellik bakımından diğerlerini aratmayan modeller... Ben Scorpion Exo400 ile...
  15. cakalaz

Gitti 2 Silindir, Geldi 4 Silindir, Hadi Bakalım Hayırlısı

Evvetttt ; Uzunca Trabon'a gidip gelme ve yorulma sonunda Kardeşim ELİNT ile Dün gece motoru alıp geldik :) Gökhan Kardeşim Cok yoruldu; Sağolsun :) GKN arkadasıma da yardımlarından dolayı Teşekkürler :wiinkk: 2005 Model; 49ooo Kmde; Suzuki GSX 600 F motorum :) Dıs aksamında hafif hafif...
  16. cakalaz

Acil, Kawasaki ER6F , 22300 km, 7500 TL

Arkadaşlar Motorumu iş yerim nedeniyle Fiyatı düşürerek tekrar satılığa cıkartıyorum. 2006 Model, 22300 km de, benden önceki sahibinde yanyatmadan dolayı grenajlarında boya vardır.Grenaj aksamında ufak tefek cizikler mevcut; fotoğrafları incelerseniz görebilirsiniz.İStenilen Fiyat ; 7500 TL...
  17. cakalaz

[Rize MT] İki Motor İki Kişi, DağBaşı-Kale Gezisi (Cakalaz-Elint)

20 Günün üzerine Rize de ilk kez havanın cok güzel olması nedeniyle sabahtan beri ulasmaya calıstığım Gökhan arkadasımıza sonunda öğleden sonra ulastım ve Rize de bulusma ayarlayıp; Dağbası mevkii ile Rize Kalesi gezisi düzenledik :) Karadenizin Eşsiz ve göz alıcı yeşilliğinin büyüsü; Buyrun...
  18. cakalaz

ACİL ; 21750 km, 2006 Model, ER6F, 8100TL ; ACİL

Gökhan(ELINT) iLe yoğun muhabbet sonrasında motoru satılığa cıkarıyorum. Yeni kasasını bulduğumdan dolayı, satıyorum arkadaslar. Rize de olduğum için fiyatı makul tutuyorum. 2006 model, 2007 Cıkıslı, 21750 kmde dir. Fiyat ; 8100 TL; pazarlık duruma göre yapılacaktır... Alacağım motor...
  19. cakalaz

Kawasaki ER6F; Acil; Düşük Fiyatlı

Merhaba arkadaşlar; iLanım burdadır ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-er-6-f-1-temmuza-kadar-acil-fiyati-dusurdum/detay Dün itibariyle 21ooo km olmustur.Sadece Grenaj Kısmı ufak tekef bakım istemektedir.Böyle almıstım...Böyle satıyorum... FİYAT ; 7750 TL...
  20. cakalaz

Yeni Canavarım; Kawasaki ER6F'im...

Merhaba arkadaşlar; 2 Gün önce aldığım; kawasaki ER6F motorum Hayırlı olsun :) Oldukca tatmin edici ve rahat bir motor... Uygun fiyata düşük kmli; fakat grenajlarında azcık eksikleri var :) Buyrun Fotolar;