[cakalaz] Ayder Derken, Ani dönüş ve manzara gezisi

Bugün Ayder'e cıkayım diye yola cıkmısken, şans işte üniversiteden bir hocam telefon ile arayarak ayderin daha aşağısındaki bir rafting merkezinde olduğunu söyledi. Ayder'e cıkamadan döndüm, ama cok eğlendik :)

Buyrun seyirden kareler...

Evet; Ayder'e cıkamadan bu hocam aradı üniversite hocamız.
TUĞRUL KÜLÜNKOĞLU ; Muhteşem bir kişilik; muhteşem bir eğitici. Bir eşi daha olmayan bir öğretmen kendisi... Bugünden sonra kendisi de motor almak istiyormus :)

Yaptığım yol km...

Ve Rize'deyim :)

Derken Sattığım Motora rastlıyorum yolda. benden sonra oldukca hırpalamıslar :cherry:

Eski Ve Yeni Motorlarım :)

Wahayt!! Yeşile gel! Tekerin düz bassın cako:)

["Jackass" diye bi program var, bölümlerden birinde/birkaçında adamlar motosikleti çalılara/ağaçlara doğru sürüyorlar. Sonra motorla birlikte çalının/ağacın dallarına takılarak yuvarlanıp yeri öpüyolar ve bunu defalarca tekrarlıyorlar. Hah işte ordaki gibi atlayasım geldi o yeşile:D]

Son düzenleme:
["Jackass" diye bi program var, bölümlerden birinde/birkaçında adamlar motosikleti çalılara/ağaçlara doğru sürüyorlar. Sonra motorla birlikte çalının/ağacın dallarına takılarak yuvarlanıp yeri öpüyolar ve bunu defalarca tekrarlıyorlar. Hah işte ordaki gibi atlayasım geldi o yeşile:D]

Hah! İşte... Bu kaydın 3. dakikasından bahsediyordum :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=AOZPU_nDBSE

ASLında Şöyle kalabalık bir grubumuz olsa neler neler olurdu ama neysee :p

iyi gezmişsin. şu krosu hemen al da çıkalım yaylalara, seni ayderi tepeden gören yaylalara çıkaracağım, "Ayder de yaylamııymış canım" diyeceksin:)

Süper.. 10 üzerinden yıldızlı 10 :cat:
Artık enduro'ya geçme zamanın geldi .. :wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
şahane kareler,paylaşım için teşekkürler.ADANA'dan oralara selamlar.

Motosikleti
Honda Crf250L
can alıcı kareleri bekliyoruz :D:D

Dogan şu cadde motorundan kurtul artık:) Arkadaşlarında dedigi gibi enduro zamanı gelmiş. Olmuşsun artık :)

Ben cadde dağ bayır hepsini içimde tutuyor; zaman zaman yasıyorum böyle :p

Resim Kareleri Süper Ötesi:cat: İyiki Mıhlama Resmi Koymadın Burda Hop Oturup Kalkardım:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar