Arama sonuçlarınız

1. cakalaz

Çok Temiz İXS Tekstil Spor Mont S Beden...

Montumu Yaklaşık 6 Ay önce Satın aldım. Rize'de Havaların yağışlı olması nedeniyle pek kullanamadım. Sıfırından farksız bir sekilde duruyor. Yeni Mont Aldığım için Satıyorum... 4 Mevsim Kullanıma Uygun İçliği olan Hoş bir MONTTUR...Yırtık Sökük Dikik Yoktur... Vücut Ölçüleri : BOY; 1.70-1.80...
  2. cakalaz

Sıfır Ayarında DAINESSE Çft Parça TULUM - 500 TL

Tulum Sıfır ayarındadır. Herhangi bir Deforme Yırtık Sökük söz konusu degildir.Çok Çok az kullanılmıstır... Bana bıraz dar oldugundan satıyorum... Piyasa fiyatı 1300 TL dir... 500 TL ye verecegim... 1.60/1.75 BOY - 55/70 kg Aralıgında olanlar beden konusunda herhangi bir sıkıntı yasamazlar ...
  3. cakalaz

SATILIK 2005 HAYABUSA

Arkadaşlar 23ooo kmden beri kullandığım HAYABUSA'mı daha düşük CC düşündüğüm için satıyorum. 2010 Model üzeri HONDA & SUZUKİ 600CC ler ile takas düşünürüm... 23ooo km de aldım. 28ooo KM de Sola düştüm, ve grenajlar hasar aldı. Rengini tutturamadıklarından dolayı komple sıyaha boyattım...Su an...
  4. cakalaz

Dağ Bayır Karadeniz

Başlık Yeterlıdır. Buyrun Fotograflar ; Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Karadeniz Dağlarındaki Eşsiz Lezzzetli Sular ... Uploaded with...
  5. cakalaz

2005 Model Uyumlu Hayabusa Yakıt DEPOSU arıyorum

Merhaba arkadaşlar; 55 Gün önce Yaptıgım Motosiklet kazasında Hasar alan depomu değiştirmek istiyorum. Motorum 2005 Model Hayabusa; Uyumlu depolar 2005-2006-2007 İçten Pompalı depolar... Kaynak İşlemi görmemiş olması gerekmektedir. Boya veya Çizikler olabilir... İLETİŞİM : 0544 789 77 77 -...
  6. cakalaz

120/70/17 - 190/55/17 Michelin Pilotpower Lastik Takımı / 600 TL

Hayabusam için satın aldığım lastikleri, hiç kullanamadan satıyorum. 120-70-17 / 190-55-17 ; Lastikler 2010 Tarihli ve 1000 km kullanılmıslardır. Ben bu sekilde satınalmıstım... Sıfırdan farkları yoktur. Herhangi bir Yama - Fitil - Balon Bulunmamaktadır . 600 TL istiyorum... Sahibinden.Com 'a...
  7. cakalaz

Scorpion EX0-750 KASK Hakkında Bilgi İsteyenler

Evet; Aldığım EXO-500 Kasklarda kronik bir sorun oldugundan dolayı (GünesVizörüTıkırtısı) Kaskımı EXO-750 ile değiştirdim. Kask yine Motomax tarafından gönderildi. Kask Dış görünüş olarak çok etkleyici. Cevirdikçe, rengi Mor-Yeşil olarak değişiyor. Diğer türlü Havalndırmaları güzel; Exo 500...
  8. cakalaz

Scorpion EXO-500 Kask Hakkında Bilgi İsteyenler

Evet Arkadaşlar; Gürcistan Motosiklet Festivalinde Scorpion EXO450 kaskımın calınmasının ardından;Önce Sheoi XR1000 satın aldım. Fakat Beğenmememin ve iade etmemin Ardından, Piyasaya yeni giren Scorpion exo-500 Kask aldım. Exo500 , Tüm Exo serisinin karması bir model :) Kask elime ulastı...
  9. cakalaz

Gürcistan-BATUM Motosiklet Festivali Rezaleti ve Fotoğrafları

Arkadaslar; 3 gündür Bulunduğumuz Gürcistan/Batum Motosiklet Festivalinden nihayet döndük. Kesinlikle tek bir arkadas dahi memnun kalmadı. Tam bir rezaletti. Sehir Merkezinden 30 km uzakta ormanlık bir alan. İnsan yok; hayvan yok; yemek yok; ilgilenen yok; faaliyet yok; ve aklınıza gelen...
  10. cakalaz

R1 GiTTi , HaYaBuSa GeLDi , 34 JET 53 .. [CAKALAZ-RİZE]

Evveeeet ... Arkadaşlar R1 'i satalı yaklasık 20 gün olmusken yine dayanamayıp yeni Motosikletime kavustum :) AslındaMeltepede baska bir hayabusa için gitmiştim yalnız KM sinin en az 40.000 km düşürülmüş olduğunu öğrendik GKN sayesinde. Sonra O kadar yol gitmişken (Rize-Yalova = 1200km) Bir...
  11. cakalaz

4 Farklı Tarz, 2 İL, Alakaya Ispanak Gezisi :)

Motosiklet.net Üyelerinin Dikkatine Bugün havanın hafif yağıslı olmasına rağmen Yusuf'un gazvermesiyle Trabzon tarafına gittik. Trabzon MT 'den de Mustafa arkadasımız katıldı. Hoş bir geziydi. Gereğini bilgilerinize arz ederim Yusuf'un Hızına yetişemedim :) İlk önce Trabzon Sürmene...
  12. cakalaz

Cakalaz R1 sonrası için Yeni Motor almış =D

Evet arkadaslar; R1 'imi her an satabilirim diyerekten yeni bir motor aldım :) Tabi işin şakası; Sürücü kursuma aldığın yeni motor sizlerle :) Mondial 100 MFH :P Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us...
  13. cakalaz

MT Rize/Trabzon, Sezon Açıldı, AYDER YAYLASI Gezisi, Hoş Kareler...

Evet Konusmayacağım :) Direkt Ekliyorum Fotoğrafları :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with...
  14. cakalaz

ÖyLesine Bir Pazar Turlaması [RİZE MT]

Havanın bir anda açması ile kendimizi yollara salmamızın fotoğrafları :P [IMG]
  15. cakalaz

ÜÇLü Kualisyon Gezisi; BANDİT1200S - R1 - 600F

öYlesine bir bulusma düzenleyelim dedik ve ... Buyrun Fotolar (NOT:FOTOLAR MOTORLARIN GÖRÜNTÜSÜ İÇERİKLİDİR)
  16. cakalaz

Cakalaz ve Yeni Pırlantası YZF-R1

Evet Arkadaslar; 1100 XX ; dedik dedik, Biraz daha touring birşey olsun dedik dedik, Gittik safkan SS aldık :P 2005 Model, 31000 kmde , Lokal Boyaları bulunan bir Cillop :) Kazasız, Belasız, ve Sorunsuz Kullanmak ümidiyle... Saygılar... Buyrun Fotolar ... Gören Aşık oluyor...
  17. cakalaz

Nokia X2 ... 5 Günlük, Faturası ile birlikte Sıfır kutuda....

5 Gün önce 390 TL'ye satınaldım. WİFİ si olmadığı için değiştirmek istiyorum... Üzerinde Cizik dahi bulunmayan, daha 2 kez sarj edilmiş bir telefondur... Faturası orj kutusu vs. ile gönderilecektir... 300 TL ye vereceğim... 0544 789 7777 Doğan Semiz
  18. cakalaz

34.900 KM; 2006 Model; Sorunsuz, CBR 600 F, 11.ooo TL

Arkadaslar, Bildiğiniz üzere Motorumu XX almak için satmaya karar verdim. İlgilenen arkadaslar ile iletişime gecilecektir... 0544 789 77 77 2006 Model, 34900 KM'dedir.Büyük bir kazası bulunmamaktadır. Sag grenajında Cizik ve boya mevcuttur. Yaklasık 14ooo km dir ben kullanmaktayım. Bendeki...
  19. cakalaz

2. GeLeNeKSeL Gürcistan Sınır Gezimiz :P

Ne yapalım Dedik; Alper'e gel dedik :) Ne yapalım Dedik; Şöyle bi Turlayalım dedik ; bir baktık ki sınırdayız yine :) Buyrun Fotolar :P Alper'i Karsılıyorum Girişte :) Adam sanki hayabusa kullanıyor :P Meşhur Hüsrev ; Çayeli Kuru Fasülyenin Yuvası :)...
  20. cakalaz

Bakım Sonrası, Gürcistan Sınırı Gezimiz (Cakalaz-ELiNT)

Rizeden Gökhan'ın motorundaki ufaktefek ekisikleri tamamlamak için Ardeşen'e gittim bugün. ÖğLene kadar süren bakım sonrası; napalım ne edelim dedik;Şöyle Gürcistan Sınırına kadar bi yol yaptık :) Cok güzeldi ... Rize'nin neden sogudugu dağlardan belli oluyordur heralde :P Uploaded with...

Yeni mesajlar