R1 GiTTi , HaYaBuSa GeLDi , 34 JET 53 .. [CAKALAZ-RİZE]

Evveeeet ...
Arkadaşlar R1 'i satalı yaklasık 20 gün olmusken yine dayanamayıp yeni Motosikletime kavustum :) AslındaMeltepede baska bir hayabusa için gitmiştim yalnız KM sinin en az 40.000 km düşürülmüş olduğunu öğrendik GKN sayesinde. Sonra O kadar yol gitmişken (Rize-Yalova = 1200km) Bir motor almadan dönmemeliyim düşüncesi ve GKN 'nin de yardımıyla 2005 Model, 24000 km de; Boyasız, Çiziksiz, Full Yetkili servis bakımlı bir hayabusa aldım :)

Motor Almamdaki yardımlarından ve ilgisinden dolayı GKN kardeşime ; Motoru Nakliye etmemdeki aşırı yardımlarından ve ilgisinden dolayı İLKAYY kardeşime sonsuz teşekkürler :)

İLKay yine çok uğrastın benimle, Hakkın ödenmez kardeşim :) :rendeer:

Bu arada;Orduya yakın bir yerde indim otobüsten ve Motoru binerek geldim. Motor cok zevkli, Cok rahat ve konforlu. İki kişi rahatlıkla yolculuk yapabiliyorsunuz. Frenleri cok iyi geldi bana fakat papatya diskler var üzerinde, o yüzden olabilir...Diğer Hayabusaları bilmiyorum.
Bir depo ile 310 km yol tükettim :) Ortalama 140 km/h ile...Bu arada PLakam yeter :)
İSTANBUL JET RİZE :cherry:

Fotolar...

Uploaded with ImageShack.us

İLKay Motoru deniyor :)

Yolda; Vakfıkebirdeki Alper (uthec)'e uğruyorum :)

Yolda bir talihsizlik yasıyorum, Nazar diyorum :) Arka lastiğin Sibobu kırılıyor ve lastik iniyor. Sağolsun, Ahmet (Xenator)'u arıyorum; geliyor, lastiği şişirip lastikçide işi hallediyoruz :)

İki ODa bir salon Limuzin gibi maşallah :p

Ya Hemşo sen R1'i çok yakıt tüketiyorum diye satmadın mı ?
Hani az tüketsin gt250 alcam diyordun ne oldi saa ?

dooan kardeşim hayırlı olsun. er6 f i otobüse yüklediğim günü hatırladım nerden nereye kim derdi hayabusa alacak diye... tekerine taş değmesin kazasız belasız

VIA

Senin R1 e bir ara niyetlendim fakat hem henüz kendi motosikletimi satamadığımdan hemde bu aralar dağ bayır gezme niyetim olduğundan R1 gitmezdi Xt660 a takmış durumdayım. Şunuda söylemeden yapamayacağım R1 deki karizma, görüntü Hayabusada kesinlikle yok:) Dostum yeni motosikletin hayırlı olsun güle güle kullan.

Hayırlı olsun kazasız belasız.. Motoru gördüğüm an içimden mono kapak çok yakışır diye geçti :) Bu arada papatyalar ayrı bir güzel :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi günlerinde sevdiklerin arkanda kullanasın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun.. Kazasız belasız... :rendeer:

hayırlı olsun müdür...plaka tesadüf mü oldu değiştirdin mi?

R1 in şekli şemali daha güzel olmasına rağmen bunun performansı daha iyi sanırım....ama R1 i çabuk harcadın gibime geldi...bakalım bundan sonrası ne olacak merak ettim...

Hayırlı olsun, şimdiden sırada ne var merak etmeye başladım :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hızlı çıkıyorsun merdivenleri, dikkat et çako
Allah kaza bela vermesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar