R1 GiTTi , HaYaBuSa GeLDi , 34 JET 53 .. [CAKALAZ-RİZE]

Denizli İl Temsilcisi
hadi hayırlısı kardeşim :) allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin inş

2005 Hayabusayla benzinlikten çıkmazsın gari çavuş...az gezersin öz gezersin artık:p hayırlı olsun...

doğan abi hayırlı uğurlu olsun :)
bi ara bayramı beklemesem de birlikte mi gitsek trabzona diye düşündüm de sonra vazgeçtim, o kadar yol yıkar bizi diye :)

buraya kadar gelip haber vermedigin icin cok teşekkür ederim Doğancım :)
hayırlı olsun

Hadi hayırlı olsun ne diyelim R1 i satma felsefenden uzaklaşıp duygularına yenik düşmüşsün sanki :) allah kaasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Herkese Teşekkür ederim.
Yakıt konusunda; kırmızı cizginin dibinde iken 72 TL yakıt aldı; 295 km yol yaptı :)
Bence R1 ile aynı klasmanda :)
Haber veremediğm arkadaslarım kusruma bakmasın; apartopar dönmem gerekti. 3 günlüğüne geldim; aldım döndüM.
hEPinizi seviyorum :cherry:

Hayırlı olsun kardeşim, 125 cc'den adım adım sindirerek Hayabusa'ya kadar geldin yanlış hatırlamıyorsam,örnek teşkil edebilecek bir durum, ilk motordan günümüze doğru deneyimlerini içeren karşılaştırmalı bir yazı yazabilirsin aslında , başlangıç motoru karmaşasında tecrübelerinin oldukça faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Hayırlı uğurlu olsun abi Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin maşşallahı var

Senin motorsuz günlerini hatırlıyorum bende motorsuzdum o zamanlar kıvranıyorduk motorsuzluktan =))Tel numaran vardı bende rehberde cakalaz diye kayıtlıydı :D Allah kaza bela vermeden kullanırsın inş.Beni hatırladıysan özelden dön bana =))

Hayırlı uğurlu olsun.her iki motorunda karşılaştırıldığında + ları - leri var en kolayından r1 çok agrasif çok karizmatik fakat hayabusa kadar performans yok.Hayabusa ise çok hızlı fakat r1 kadar karizmatik görünmüyor sende sanırım performans seven bir insansın.Renkler ve zevkler tartışılmaz prensibine göre davranıyorum hayırlı olsun :cat: Allah kaza bela vermesin.Tekerin her daim düz bassın...

hayırlı olsun en beyendiğim renk ve model bir tur verirsin artık:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar