Arama sonuçlarınız

1. V

PMR Telsizler işinize yarıyo mu?

Selam arkadaşlar. Daha önce defalarca muhabbeti oldu. Topikler açıldı, konusu heryerde geçti. (Ama net sonuç çıkmadı hiçbirinden.) Mağazalarda satılan volki-tolki telsizler ; yani modern adıyla PMR telsizler. Motosiklet üstünde, kask içinde, 100 km hızla giderken, ya da araya araç girince...
  2. V

Askere Giderken Motorunuzu Satmayın!

Askere Giderken Motorunuzu Satmayın... Onu da yanınızda götürün... :P:P
  3. V

headhunter251 (Ahmet) kardeşimiz kaza yaptı! Sağlığı yerinde...

08.04.2008 Dün akşam üzücü bir haber aldık. Ahmet kardeşimiz motoruyla ; köyün girişinde kaza yapmış. Tabi durumun netliğini bilmediğimiz için oldcityboy (İsmail) ile irtibata geçtik. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Hastaneye kaldırdıklarını söyledi. Tabi endişelendik. Üzüldük...
  4. V

Bursa - Yenikapı Arası Hızlı Feribot ile Motosiklet

Arkadaşlar ; Bursa ile Yenikapı arasında Hızlı Feribot var bilirsiniz. Peki motosiklet ile bu deniz aracına binersek, motoru sabitleyecek ; kanca, demir vs vs yardımcı donanım var mı? Yoksa motoru ayaklığa alıp kendi başına mı bırakıyoruz? :silent::silent:
  5. V

Akıllar Engelli Olmasın

Japonya'da bir çocuk 10 yaşlarındayken bir trafik kazası geçirmiş ve sol kolunu kaybetmiş. Oysa çocuğun büyük bir ideali varmış . Büyüyünce iyi bir judo ustası olmak istiyormuş. Sol kolunu kaybetmekle birlikte, bu hayali de yıkılan çocuğunun büyük bir depresyona girdiğini gören babası...
  6. V

Cüneyt abi (halidbin) Doğum Günün Kutlu Olsun

MT Eskişehir Grubu 'nun ağabeyi ; aynı zamanda gruptaki en küçük cc ve en büyük cc motorların da sahibi :P Cüneyt abimizin bugün doğum günü... Doğum günün kutlu olsun Cüneyt abi. Daha nice mutlu yıllara... :rendeer: Kilo yapıyo diye pasta fln istemedi :mrgreen: ama kuru kuru da kutlamak...
  7. V

Kaza Tespit Tutanağı - 1 Nisan'da Başlayacak Yeni Uyg. Hakkında

1 Nisan 2008'den itibaren maddi hasarlı trafik kazalarında ; Polis çağırmayacak, kendi işlemlerimizi kendimiz yapacakmışız... Burayı fazla doldurmak istemedim. Aşağıdaki linklerde detaylı tutanak ve açıklamalar var. Alıntıdır; traport.com.tr, Haber Link, Döküman Link * Resmi olarak...
  8. V

Ne işiniz var bu saatte?

Hadi biz kalktık erken! Fuar muhabbetine ; geliyoz İstanbula... Sizin ne işiniz var bu saatte? Uyku mu tutmadı? Yatmadınız mı? Erken mi kalktınız :P :P :cherry::cherry:
  9. V

Honda Honda VTR 250 (Türkiye'de Satışı Artık Var!)

Arkadaşlar ilk önce belirtmek isterim ki ; Ülkemiz pazarına gelmesi ve satışa sunulmustur. Honda'nın böyle bir modeli olduğunu görmeniz için bu başlığı açtım! --- Fotoğraflar --- --- Teknik Özellikler ---
  10. V

7. EMOK Festivali 2008

http://www.emok.org/index2.php?Id=142 7. EMOK Motosiklet Festivali 3-6 Temmuz 2008 tarihlerinde Bilecik, Pazaryeri, Küçükelmalı bölgesinde gerçekleşecektir... 40 00 32.04N 29 47 37.32E
  11. V

Motora binmeyi, motorla gezmeyi özleyenler el kaldırsın!

Selam millet. Dışarısı -4 derece. Gündüz de 0 derecelerde gezen bir memleket. Tırt motorcu, vırt motorcu zırt motorcuyum var mı itiraz :P:P. Soğuk havada binip donmaya niyetim yok. :cherry: Ama işte bağımlılık ... :pale: Çok özledim motora binmeyi. Kendi motorumla gezmeyi... 3 ay oldu sezonu...
  12. V

Elemana bakın yaa...

Tayland'ın turistik bölgesi Pattaya'da kurbağasıyla gösteri yapan Tongsai Bamroongtai, izleyenleri hayrete düşürüyor. "Cehennemin Meleği" anlamına gelen "Nong Oui" adındaki kurbağa minyatür motosiklete biniyor ve akrobatik denge hareketleri yapıyor. Bende hamam böceklerini...
  13. V

Arkadaşlar yapmayın bunu, insan da olabilirdi...

ALINTI : http://www.milliyet.com.tr/2008/02/13/yasam/ayas.html Saldırılar Devam Ediyor... :farao: --- --- --- Bugün gazetede ve internet dünyasında okuduğum bir haber beni son derece huzursuz etti. İşte haber başlığı : Antalya'da pitbull dehşeti görüntülendi... Buda linki ...
  14. V

[Aranıyor] Karbüratör Manifolt Lastikleri - Yamaha XT 600 (1999 model)

Selamlar. 1999 model ; Yamaha XT E 600 motosiklet için ; " Çift çıkışlı Karbüratör Manifolt Lastikleri " arıyoruz. Motorun üzerindekiler yırtık olduğu için performans düşüklüğüne sebebiyet veriyor. Piyasada kolay bulunmayan bir parça. Zaten mevcut olanlar da tek çıkışlı olduğundan dolayı...
  15. V

Koskoca 2 yılı yollarda bıraktık...

Bundan 2 yıl önce ; bu sitede , klavye tuşları ile başladı herşey... http://www.youtube.com/watch?v=E3YXRQlDwUc http://www.youtube.com/watch?v=E3YXRQlDwUc Motosiklet grubu olarak , Motorize26 olarak ; bazen hüzünlü, bazen kavga dövüş :P , bazen heyecanlı , bazen ıslak , ama hep dolu dolu 2...
  16. V

Kaza esnasında yapılması gerekenler!

Hepimiz trafiğin içinde bulunan insanlarız. Her ne kadar önlem alınsa da trafik kazaları kaçınılmaz. Gözümüzün önünde olan bu acı olaylar için de müdahale etmek, yardımcı olmak vatandaşlık görevlerimizden biri.:cat: Araştırma yaptım. İşi biraz daha detaylandırdım. Acaba trafik kazasına tanık...
  17. V

Geçmiş Olsun; Yasin abi "su silahı"

Sitemiz üyelerinden "su silahı" (watergun) Yasin abi , hastalanmış. Sarılık teşhisi ile şu anda evde yatıyormuş. Kendisine acil şifa dileklerimle geçmiş olsun diyorum. Not: Haber bana eski üye musti81 tarafından iletildi... :rendeer:
  18. V

Taklitte Üstümüze Yok!

Firma veya marka ismi belirtmiyorum. Ayıpları kendine... :cyclopsan Hemen kopyasını yapmışız. Hatta google'da en üste yerleşmiş bile... :farao:
  19. V

Bu Kareler Güldürüyor!

Milliyet Gazetesi Resmi İnternet Sitesinden ALINTIDIR... URL: http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?galeriid=2041 Fotolar eksik demeyin. Sakıncalı olanları kaldırdım... :queen::queen:
  20. V

Evet Başlangıç Motoru olarak CBF600 çok ideal...

http://www.sahibinden.com/cbf_600WQQaXQQ3861369WQQpXQQdisplayitem? :farao::farao: Motosiklet hakkında detaylı bilgi ve sürüş eğitimi vermesi çok güzel. Ama bilinçli birisi olarak "başlangıç motorudur" demesi yanlış...