Evet Başlangıç Motoru olarak CBF600 çok ideal...

bence cbf 1000 başlangıç motoru 600'de ne oluyoo ( 1000 yok heralde ama bilmiyom tabi ):queen:

niye olmasın ben başlangıç olarak CBR 600 F düşünüyordum hatta biraz daha abartıp 600 RR da olabilirdi ama elim kırılsın diye elime tutuşturdular CBF 250 ciğersiz makine yağsız kaldı diye motoru yedi 2000 km yaptım istanbula 207 km kala tökezledi 200 daha gitseydi nolurdu sanki yani anlıcanız 500 cc den aşşa almayın tavsiem:)

Malum kış geldi motor satmak zor artık alana bedava eğitimide veriyo millet artık değişik bi pazarlama yöntemi :p

Motosikleti
Forza 250
Kendine güvenen binsin
2007 zx-6r ile motor kullanmaya başlayan bile tanıyorum ben.

niye olmasın ben başlangıç olarak CBR 600 F düşünüyordum hatta biraz daha abartıp 600 RR da olabilirdi ama elim kırılsın diye elime tutuşturdular CBF 250 ciğersiz makine yağsız kaldı diye motoru yedi 2000 km yaptım istanbula 207 km kala tökezledi 200 daha gitseydi nolurdu sanki yani anlıcanız 500 cc den aşşa almayın tavsiem:)

Kusura bakma ama, sorun sende

Kontak çevirmeden önce yağını, suyunu kontrol etmessen acı son tabiki bu olacaktır.

Çinli olsun, yamaha olsun, suzuki olsun, honda olsun ne olursa olsun sonuç kaçınılmaz olacaktır.

Ya aynı olay 600 F veya 600 RR da olsaydı...

Keşke emsalleri de en az onun kadar ciğerli olsaydı. :bounce:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bana saçma geliyor, annesi değil babası değil.

Madem o kadar çok seviyor 5000YTL indirim de yapsın.

Böyle bir tip yüzünden ankaradan istanbula üzerimde tişörtle gelmek zorunda kaldım.

Yok tecrübem yokmuşta bana yazlık mont satmazmışta prensibiymişte.

Ukelalıktan başka birşey değil...

Başka aksesuar satan yer mi yok oradan alsaydın sen de. Ukalalıkla alakası yok etik çalışmak derler buna.

cbf serisinin kullanıı kolay fakat 600cc de baslangıç olarak tavsiye edilmemeli :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başka aksesuar satan yer mi yok oradan alsaydın sen de. Ukalalıkla alakası yok etik çalışmak derler buna.

Doğru aynı etik kişi faturasız satış yapıyo ama beni vatanından çok seviyo eksik olmasın. :farao:

dün ben sahinden de öylesine gezinirken gözüme çarpan bi ilan vardı. bu açtığın başlığın üzerine iyi denk geldi

http://www.sahibinden.com/yamaha_vmax_2000_model_full_carbonWQQaXQQ4126575WQQpXQQdisplayitem?

herkes bir değil. başkalarını düşünen insanların olmasıda güzel
bu motorun sahibi motorize dergisinde ''v max la başladım''adlı motosiklet kullanımı hakkında dosya konusun yazarının motoru.hatta ilk yazısındada ilandaki resim var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar