Motora binmeyi, motorla gezmeyi özleyenler el kaldırsın!

Selam millet.

Dışarısı -4 derece. Gündüz de 0 derecelerde gezen bir memleket.
Tırt motorcu, vırt motorcu zırt motorcuyum var mı itiraz :p:p.
Soğuk havada binip donmaya niyetim yok. :cherry:

Ama işte bağımlılık ... :pale: Çok özledim motora binmeyi. Kendi motorumla gezmeyi... 3 ay oldu sezonu kapatalı.

Soğukta binince inanın hiç tat almıyorum. Robocop gibi giyinince ne rüzgarı hissediyosun. Ne motor sesini duyabiliyosun. Ne elcikleri hissedebiliyosun...
O koskoca maskeyi giyince hele nefes bile almak zor oluyor bazen :mrgreen:

Sıcak havada, sıcak yollarda, serin de olabilir ama soğuk olmasın :p motora binmeyi özledim. Rüzgarı hissetmeyi özledim. :salut:

Motora binmek istiyorum. :pr::pr::salut::salut:

hehe.dur abi daha nerden baksan 3 ay sonra t-shirt ile binebiliriz motora:p malum burası Eskişehir(Siberian):cherry:

Valla son 3-5 aydır sadece 3 gün motorum yerine arabaya (araba eşimin) binmek zorunda kaldım. O günler de çok ağır yağmur olan günlerdi. Daha az yağmur yağdığında ise tereddüt etmeden motoruma bindim. Arabam olmadığı için ve toplutaşıma araçlarında daral geldiğinden hava nasıl olursa olsun mecburen motorumla işe gidiyorum. Buraları o kadar fazla soğuk ta olmuyor zaten.

Belirtmem gerekir ki yeni motorla (eskisi de bunun aynısıydı, neyse..) sizin binmediğiniz 3-4 ay içinde 6000 km yapmışım. Bu çok hoşuma gitti bugün farkettiğimde.

Burada çok üzüldüğüm bir konudan bahsetmek istiyorum. İzmir'de son yıllarda motor sayısı oldukça arttı. Yazın konvoy halinde gittiğim yollarda şimdilerde tek tük kuryeci arkadaşlarla ben kaldık. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Lütfen giyinip kuşanın ve bana katılın..

bende ne zamandır binmiyorum... Cok özledim cooookkk yasım kucuk olmasına rağmen Araba hiç sarmıyo motordan sonra

bende cok özledim ya:pale:
en son kasım ayında bindim ve şu anda garajda sehpaya alınmış bi şekilde bekliyor canım motorum.. ama arada bir calıstırıp, garaj icerisinde hareket ettiriyorum ya, o bile cok zevkli :cherry:

şubat ayıda geçtikten sonra artık martla beraber garajdan cıkarırım veeee let the good times roll with kawasaki again... :cherry:

walla ben hala biniyorum :D çok üşüyorum ama değiyor walla çok hoşuma gidiyor :D

asm

Bende bu havada yerler kuru olmak şartı ile biniyorum.

Kıyafetler tam olmasına rağmen geçen - bilmem kaç derecede ilk defa pantolon hafif bir üşümeye sebep oldu.

Bir canlının dayacağı bir soğuk değil. Kıyafetler hali ile etkisiz kalıyor birazda.

Geçen sene korumalar olmayınca 3-5 derecede bile üşürken(ki ara sıra turlayayım diye biniyordum) şimdi 0'ın üstünde olsunda gene sorun değil diyorum.

Ama havalar iyi iken binmenin tadı başka. Şimdi sadece ulaşım için binebiliyorum.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kış geldi diye motora binmemek olur mu yahu?

Doğu ve güneydoğu illerimiz hariç memleket kışında motor binmeye müsait, kar yağmadığı sürece sorun olmaz.

Hatta kar yağıncada sürekli çalışan yollarda yine sorun olmaz :cat:

2 gündür binmiyorumm çok özledim valaaa :queen:

Tabii yani, haftasonu 2 gün binmesem deliririm. Birkaç gün binmezsem yatakları karıncalanır, egzosu paslanır filan gibi endişeler basıyor beni. Nasıl bütün kış zavallıyı bodrum'a kapatabiliyorsunuz anlamıyorum.

Yahu Volkan,sen ya Eskişehirli değilsin ya da haberleri izlemiyorsun.
Kardeşim Porsuk çayı donmuş,milletin bıyığından buz sarkıyor sen motor diyorsun.
Allah sana şifa versin kardeşim,ne yazık ki tedavin zor.:p
Senin ki ince hastalık,motor hastalığı :wiinkk:

Havanın soğuk olmasına rağmen bir kaç saat önce bindim.. En az iki gün binemeyeceğim.. Biraz modifiye var şu sıralar.. Bakalım ne olur, nasıl olur..

ben de çok özledim ya finalleri bitirir bitirmez memlekete gidip bineceğim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Belki muhalefet olanlar olabilir ama karda ve yağmurda kullanmak çok daha zevkli :)

ben sabah akşam biniyorum,kar da yagsa biniyorum yagmur yagsada biniyorum artislik olsun diye degil ama işe gidip gelmek için biniyorum,işe gitmesem bile binerim,o münübüsleri ve İEET te otobüslerine binmeyeli en az 3 sene oluyor,binmek de istemiyorum,
hele ki motorumu kış uykusuna yatırmayı aklımın ucundan bile geçirmedim.
geçen pazar kemerburgazda 4 cbf 150 turladık,hava soguktu ama full koruma olanlara vız geldi soguk hava.
işin aslı maske,kask,eldiven,bot,pantolon ve mont'ta.
bunlar olduktan sonra -5 gir duymazsın.

hadi bakalaım size kolay gelsin.

vallaha gardaşlarım ben türkiye nin EN SICAK memleketindeyim.ama yine de soğuk oluyor kesinlikle de mtorumdan vazgeçmiyorum.buraya en son yağmur da bi ay önce falan düştü.iki gün sona okul bitiyo.motorlan yine türkiyenin EN SICAK yerine gidecem.
yani motor zevkinden beni hiç bir koşula alı koyamaz

Belki bana kızacaksınız ama ben de özledim sıcak günleri. Soğuk aynı soğuk olmasa da burda da soğuk işte. :pale: Aylardır içime işliyor neredeyse, hele geçen gün gazetelere çıktı, sel götürdü hani buraları o zaman, ıslanmayan yerim kalmadı. :pale: Ama valla binmeden olmuyor. Allah'tan kar yok, ölürdüm derdimden heralde. Bizim buralar günlük güneşlik görünür ya, ahhh bi de gelin bize sorun. Yağmur yağdı mı yollar deniz gibi oluyor yaw. Alt yapı diye bişey yok, sıfır.. Ama yine de şükür ki, binmediğim bir günüm bile yok...

Dip Not ; Volkan haberin olsun bu sefer de gelmeyeceksen Antalya'ya almayacağız artık seni.. :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar