[Aranıyor] Karbüratör Manifolt Lastikleri - Yamaha XT 600 (1999 model)

Selamlar.

1999 model ; Yamaha XT E 600 motosiklet için ; " Çift çıkışlı Karbüratör Manifolt Lastikleri " arıyoruz.
Motorun üzerindekiler yırtık olduğu için performans düşüklüğüne sebebiyet veriyor.
Piyasada kolay bulunmayan bir parça. Zaten mevcut olanlar da tek çıkışlı olduğundan dolayı fayda sağlamıyor.
(Not:Orjinalleri çift çıkışlı.)

Bulmamız konusunda çözüm sağlayan, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler... :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vaypırcım.... onlar lastik olmaz sanıyorum... Şekline uygun kingirik contadan kesebilirsiniz..... Olması lazım.....:cat:

EBAY 'a baktık.
Ama tırnak işareti içinde aratmak aklımıza gelmemişti. :cyclopsan Bir de bu şekilde bakalım... :cat:

Vaypırcım.... onlar lastik olmaz sanıyorum... Şekline uygun kingirik contadan kesebilirsiniz..... Olması lazım.....:cat:

Abi tarif edeyim. Biliyosun çift karbüratör var. Silindire girmeden öncede 2 manifolt lastiği yan yana duruyor.
Bu lastiklerin üst kısımlarından birer ufak hortum çıkıyor. ve bu hortumlar manifoltların üst kısımında bulunan tüp şeklindekiş plastik parça ile birleşiyor.

Sorun: mevcut manifoltlarda bu tüp şeklindeki aparata giden çıkışlar kapatılmış. Doğrudan silindire tek çıkış var.

Ve sanırım 1999 modelden sonra tüp müp, çıkış mıkış yok. :mrgreen:

Biraz karışık oldu. Bilmem anlatabildim mi :cyclopsan:silent:

İfade yanlışlığım olabilir. Lastik manifolt demek aslında daha mantıklı geliyor bana. Ama arkadaş doğrusunun bu olduğunu söyledi... :silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar