Arama sonuçlarınız

1. mete_han

cbf 150 ye Devir Saati Sayemde geldi desem inanırmısınız

. aslında konuyu Honda Allah belanı versin şeklinde açmak istedim ama kilitlenir diye farklı açtım... neyse size şimdi bir konu anlatayım...bana itimadınız var diye umuyorum...yıl 2010...Hondanın önemli bayilerinden biri oğlunu evlendiriyor...isminide vereyim..Gökhan Konşuk..Doğu Batı D&B...
  2. mete_han

Master Lock Oringli Kelepçe Zincir

. bir alışveriş sitesinde (hepsiburada.com) halat kilitleri incelerken bu ürüne rastladım...sağlamlığını bilmem...Master Lock ve hepsi burada firmalarıylada bir alakam yoktur:P ama detay şu..oringli zincirlerin ne kadar sağlam olduğu bilinir...belkide o detay oring bile değil pimle...
  3. mete_han

Honda bunu getirirse şaşırmayın CBF 190 R

. gelirse şaşırmayın..çünkü...Honda dangalaklık onda...:P bildiğiniz üzere 250 Naked segmentinde büyük bir boşluk var... Yamaha 2004 den beri bize ybr125 i dayarken... Honda ise 2006 sonlarından beri bize maalesef cbf 150 yi itelemektedir... bu arada 2008 yılında Yamaha YBR250 getirdi...
  4. mete_han

Neden Sürekli Motorcular Sıkıştırılıyor (Empati)

. Dikkat ettiğim bir detay var...motorculara duyulan tepkilerin başında sürekli yavaş gitme mevzusu var...plakalığa dayanmış bir iyi aile çocuğu görmek mümkün...bu hepimizin yaşadığı bir durum... motosikletin kapladığı metrekare ...saygı görmemek vs..toplum bilinci...tüm permütasyonları...
  5. mete_han

IPONE motordan soğuttu..Motul 5100 Önerirmisiniz

. Dostlar merhaba... malumunuz 15 Ocak 2007 den ber 3.sıfır cbf150 mi kullanıyorum...küçük makinanın derdi de küçük oluyor doğru ama bizimde huzura ihtiyacımız var...:P malum yağ eksiltmemiz nedeniyle yağ seçimlerimiz biraz daha önemli oluyor... 2007-2011 arası kullandığım ilk cbfde Mobil...
  6. mete_han

HGS 6.Sınıf İndirimi Devam Ediyor

. Geçenlerde FSM köprüden geçtim HGS hesabıma yansıyan ücret 2.50 lira oldu...bilgilerinize sunarım...karayolları sitesinde 4.75 gözükmesine rağmen köprü geçişlerinde indirim devam ediyor... yinede fazla buluyorum ama bunada şükür aga...otoyollar için durum ne tabi bilmiyorum...ama devam...
  7. mete_han

%50 lik İndirim Hakkında Güncel Bilgisi Olan

. Motorcu Dostlarım 2 ay önce 6.sınıf HGS aldım sırf bu indirim vesilesiyle..şimdi bu son durum kafamı karıştırdı...yahu aramızda 1 Ocak 2016 itibariyle köprüden veya otoyoldan geçen HGS sinin bakiyesine bakan yokmu... bu yanlış plakalara yazılan HGS teknik hatası nedeniyle biz araya...
  8. mete_han

Rus Tekno Müziğine Hastayım...

. yıllardır rap..hip hop..tekno ve trance müziği dinlerim...ama Batı ve Doğu arasındaki kültür farkları o kadar belli ediyor ki kendini..yani Batı müziği bana artık çok stüdyo işi çok antipatik geliyor...tınılar vesaire sözler..hepsi piyasa müziği gibi... son dönem Rusların Tekno tarzlarını...
  9. mete_han

2016 Mart Fuarında MT25 olacak (Net Bilgidir)

http://www.motoetkinlik.com/iste-yamaha-mt-25/ Arkadaşlar içerden aldığım istihbarata göre R25 in kuzeni naked MT25 fuarda lansmana çıkıyor Nisanda da satışlara başlıyor haydi hayırlısı olsun.... ben şimdi asıl Hondanın ne yapacağını merak ediyorum...:queen: sadece sizin bileceğiniz bir...
  10. mete_han

Led Zenon hakkındaki düşünceleriniz

. Arkadaşlar malumunuz zenonsuz bir motoru bir türlü benimseyemiyorum...yılların verdiği alışkanlık diyelim...taktım mı takıyom kafaya...acilen bir zenon taktırmam lazım motoruma...sinka_251 arkadaşım bir çıkma zenon yolladı sağolsun kargoyla ama ustam sıfır al takalım bir daha uğraşmayalım...
  11. mete_han

Kredi Kartına 9 ay sınırı saçmalığı yakında bitebilir

. Tüketimi frenlemek için alınan bu önlem aslında piyasalarda yasal olmayan illegal borçlanma ve kayıtdışı ekonomiyi canlandırınca Bürokratlar konuya tekrar ele aldı...muhtemelen kredi taksit limiti 12 ye çıkacak..bir sürpriz olursa 15 olursa işte o zamanbiz motorseverler daha da...
  12. mete_han

Çıkma ya da sıfır Zenona ortak arıyorum (cbf150 için)

. Argadaşlar set aldınız diğeride evde yatıyorsa ben onu satın alabilirim...aslında danaya ortak gibi zenona ortakda arıyorum işin aslı...konuyada çok hakim değilim... H4 8000 K tercihim..öneriniz olursa almayı düşünen olursa netten sipariş verelim düzgün birşey alalım...ya da temiz çıkma...
  13. mete_han

Bindik bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete :) NC700S aldım

. Selamun aleykum argadaşlar...sarı çizmeli amele kardeşiniz Mete Handro olarak nihayet Honda NC 700 S motoruma kavuştum Allahın izniyle tertemiz ilk sahibinden motor buldum biraz toz toprak içindeydi...garaj da fazla yatma sebebiyle tabi yıkanmaya bile fırsat bulunamadı..hemen kaptım...:P...
  14. mete_han

Şimdi bu Motosiklet Terörü değilmidir

.. videoda izleyeceğiniz görüntülerin öncesini ve sonrasını bilemiyorum ama kornasıyla motosikletcileri (kendince)protesto eden ya da eleştiren sürücüye içinde ailesi varken yapılan bana göre bir terördür...hep sürücüler hatalı deriz ama motorcular adet olarak fazlalaşınca hepsi zıvanadan...
  15. mete_han

Büyük CC Sahiplerine Saçma bir Ergen Sorum Var

. yav şimdi forumda 10 yıl devirdik falan millet beni usta prof sanıyor ama hiç büyük cc makinam olmadı...sadece emaneten sıklıkla kullandım tecrübem yok denecek kadar az...bana emanet verilen üst cc makinalarıda cbf150 kafasıyla sürüyom...yani tapa gaz köklüyorum...:queen: öncelikle çoğunuz...
  16. mete_han

Kask Kamerası kullananların sürüş huyu suyu değişti sanki

. Selamun Aleykum...kask kamerası moda oldu...güzel oldu...kullanan arkadaşların çekimleri seyre layık...trafiğin nasıl bir kaos olduğuna dair bizleri defalarca düşündürüyor hatta ders niteliğinde şeyler görüyoruz... ne yapılması gerektiğine şahit olduğumuz gibi...ne yapılmaması gerektiğini...
  17. mete_han

Yamaha Serow 250 (Japon Dağ Keçisi)

. Canım sıkıldığında büyük markaların kendi sitelerinde gezinirim yeni modellerde neler var diye bakarım...Yamaha Japonya sitesinde bu model ile karşılaştım...Serow 250 modeli..Mountaın Trıal...:P Argadaşlar 130 kg diyor şaka gibi dimi...cbf 150 ağırlığında 250 cc...18...
  18. mete_han

Kawasakiye dair tüm güzel duyguların katili Z Moto

. bilirsiniz Z-Moto Kartal merkezli bir firma...ve gerçekten de Kartallar yüksekten uçuyor...göremiyorsun...dünyadan uzak biz motorseverlerden uzak E-5 kenarında onca şikayete memnuniyetsizliğe rağmen faaliyetlerini ısrarla herşeye rağmen yürütebilen bir distrübütör bu Z-Moto... patron kim...
  19. mete_han

Skutır Sevilmemesinin iki sebebi ERGONOMİ-DENGE

. Arkadaşlar Mete Handro der ki...:P teorime göre (en azından kendimden biliyom) skutırların kullanımda tercih edilmemesinin tek sebebi dengeyi sağlayan kişinin sürücü olmaması...tabiri caiz ise skutırlar kendi kendine gidiyor...:P kay kay üzerinde gibisin...motora hükmedemediğin hissine...
  20. mete_han

Honda TR CBF 150 leri Geri Çağırıyor (Yağ Yakma)

. Honda TR 2006 dan itibaren Çin Sundıro Honda fabrikasından ithal ettiği ve sadece 2011 de bir ruj değişimi birde fondoten rimel sürerek makyajlandırıp bizlere kaktırmaya devam ettiği süper dandik modeli cbf 150 sini yağ yakma nedeniyle geri çağırdı... 2006 dan beri yağ eksiltme...