Bindik bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete :) NC700S aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.

Selamun aleykum argadaşlar...sarı çizmeli amele kardeşiniz Mete Handro olarak nihayet Honda NC 700 S motoruma kavuştum Allahın izniyle tertemiz ilk sahibinden motor buldum biraz toz toprak içindeydi...garaj da fazla yatma sebebiyle tabi yıkanmaya bile fırsat bulunamadı..hemen kaptım...:p

2012 Model ..2013 Ocak ayı çıkışlı...11150 km de ...1000-6000-11000 bakım kayıtlı..üç bin km önce metzeller lastik ve yeni akü..yirmi bin kmye kadar servise uğramama gerek yok...motorun sahibi zarif 50 yaşında bir abimiz...8 yıllık servisim D&B Doğu Batı Hondaya Ustama ben işyerimdeyken telefonda ricamla götürdü ustamdan tam not aldı makina...noter vs herşey dahil 18 bine patladı...biraz da kredi çektik tabi az açıldık aylık 800 taksit 18 ay tasarruf politikası yapcaz kasıcaz...taşeron güvenlikciyiz mayış 1500 zaten 800 biraz kasacak...ama kredi olmadan mal sahibi olunmuyor değerli dostlarım...sıkacaz yani kemerleri..sermayemiz olur ileride her makinaya geçiş yapabilirim...

kasko zaten yaptırmam bana ters deli para...trafik sigortası ne tutar onu bile şu aşamada yapamıyorum sigortasız binemem bir süre yatacak makina bir sonraki mayışada kilitledik şartları çok zorladık...2012 olduğu için muayene tarihi gelmiş onuda halletti 1.sahibi abimiz o da aradan çıktı 2017 Temmuza kadar sıkıntı yok motorum yeni yuvasında huzur içinde..bundan sonra bi 3-5 yıl da bunu kullanırız elimizde sermayemiz olur ileride daha güzel makinelere geçeriz..nasip...Allaha şükürler olsun bu günleride gördük...NC serisi az yakmasıyla çok kaçmasıyla ünlü kullanıcı dostu bir makinadır..

Allah herkese nasip etsin...bizim yaş 40 da dayandı bu saatten sonra 50 hp fazla gelir hatta yeter bile...sizler daha iyilerine daha güzellerine binin...millet 10 yıl önce fazerlerde geziyordu bizde bakıyorduk hayal ediyorduk..nihayet üst cc tadını bende yaşayacağım..:p

hayır herşeyi geçtim ABS li motor...ABS nedir lan :queen: benim hayallerimin ötesinde...:)) bana Boıng Uçak gibi bu..HISS falan diyor alengirli şeyler bana :p bu kadarını bende kendimden beklemiyordum
ilk büyük makina ilk abs ilk heyecanolsun biraz kendimizi şımartalım...Allah hepimize nasip etsin...ben mobiletten gelen bi adamım o yüzden biraz heyecanlı oluyor insan...yani milletin binmediği makina kalmamış alışmadık şeyde don durmaz misali ...8 yıldır cbf150 kullanıyordum bu minval de heyecanımı mazur görün...:rendeer:

kazasız belasız inşallah..bir kaç foto atalım racon gereği...

sizler daha güzel makinalara binin..dünya malı dünyada kalıyor ama işte uzun yolda çok işime yarayacak namıssız makina...daha Ramazan başında memlekete gittim cbf ile bildiğin çile doldurdum bitmedi yollar rampalar...artık yeter dedim..iyikide anlık bir kararla almışım...yoksa bir 8 yıl daha cbfe binerdim..

motor hususlarında çok düşünmeyin beyler...çünkü forumda olsun yakın çevrenizde olsun herkes bildiğini ya da duyduğunu anlatıyor kafanız çorba oluyor...xcıty..xmax..inazuma...wolf çok düşündüm taşındım az yaksın çok kaçsın mantığıyla nc aldım...en son sinirlendim tekrar sıfır cbf150 alayımd edim ama temiz bulunca artık kaçırmak istemedim bu fırsatı...Allaha emanet olun...:rendeer:

Honda tercih etmemin sebebi tamamen servisim Gökhan Konşuk ile olan yakın bağım ve dostluğum yüzünden oldu..yani servisle artık ahbap olduk 8 yıldır..ustalarım arkadaşlarım hep orada...yoksa sıfır ınazuma alıyordum ama buna kısmet oldu...

motoru sürerek tanıyacağım..okuduklarım bir yere kadar bakalım nedir ne değildir tecrübeyi yolda edinicem...

Son düzenleme:
sonunda mete_han :) Hayıtrlı olsun kazasız belasız insallah. En kısa zamanda tekteker videolarını bekliyorum :p

sonunda mete_han :) Hayıtrlı olsun kazasız belasız insallah. En kısa zamanda tekteker videolarını bekliyorum :p

aga mator manyak bişey...aşırı torklu...bene fazla gibi geldi gücü :) ulan bu nası 3-3.5 lirte yakıyor anlamadım :) nası bir teknoloji çözemedim :) bakıcaz görecez..adamlar yapmış :) teker meker ben o işleri beceremem aga kız gibi giderim tın tın :queen:

aga mator manyak bişey...aşırı torklu...bene fazla gibi geldi gücü :) ulan bu nası 3-3.5 lirte yakıyor anlamadım :) nası bir teknoloji çözemedim :) bakıcaz görecez..adamlar yapmış :) teker meker ben o işleri beceremem aga kız gibi giderim tın tın :queen:

olsun ama senin kadar sevindim valla. Gule gule kullan :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayirli olsun abim. Bu motor sana daha cok yakisiyor.

eyvallah beyler daha iyileri sizlerin olsun bizden geçti artık 50 beygir benim torunlarıma bile yeter...:queen:

Bu bir devrim:p abi sen ona binince 40hp olur makine:)
hayırlı olsun Güle güle kullan Allah ödeme kolaylığı versin darısı başımıza::haapppy:::haapppy:::haapppy:

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
İşte bu be !! Kendim almış gibi sevindim Metehan abi . Hayırlı uğurlu olsun . Allah kaza bela vermesin . Sonunda cbf'ten kurtuldun adam gibi bi motor almışsın. Tam senin kalıba göre ve ekonomik olmasıda cabası . ::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Hayırlı olsun. Dediğiniz gibi borca girmeden mal sahibi olunmuyor, gözü karartıp alıp geçmek lazım o borç nasılsa bitiyor birgün :) hayalleri ertelememek lazım :)

hayirli ugurlu olsun. cok sevindim. gule gule kazasiz belasiz kullan insallah borc yigidin kamcisi. ödenir gider zamanla

eyvallah dostlar..

biyeybaraküs valla 2013 de inazuma alırken çocuğunun rızkını buna mı veriyon muhabbeti yapmıştı şimdi gıkı çıkmadı aksine beğendi...:p

ezio41 valla sırf seni tokatlamak için nc aldım aga beni geçmene müsaade edemem...:queen:

Hayırlı uğurlu olsun abim.Ekipmana dikkat edelim MT ailesi için önemlisin :thumleft:

Hayırlı olsun, inş. Enkisa sürede borcunu bitirir, keyifli uzun seyahat ler yaparsın.

eyvallah dostlar..

biyeybaraküs valla 2013 de inazuma alırken çocuğunun rızkını buna mı veriyon muhabbeti yapmıştı şimdi gıkı çıkmadı aksine beğendi...:p

ezio41 valla sırf seni tokatlamak için nc aldım aga beni geçmene müsaade edemem...:queen:

Tamda o yüzden sormuştum banka da çalışıyordun galiba krediye yardımcı oldularmı

Hayırlı olsun, sizin adınıza çok sevdindim. Kazasız ve keyifli sürüşler.

Hayırlı olsun abicim kazasız belasız eskitirsin inşallah. Yalnız buna bir fullface kask yakışır söyleyeyim :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar