Bindik bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete :) NC700S aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam hayırlı olsun motorunuz. İnşallah en güzel günlerde, sağlıklı, mutlu ve kazasız sürüşler diliyorum.
Herşeyi açık yüreklilik ve samimiyetle o kadar güzel anlatmışsınız ki, günümüzde çok az artık böyle doğal insanlar.
Yapmacık hayatlar, sosyo ekonomik durumunun farkında olmadan yüksek atmalar, gurur, kibir almış başını gidiyor.
Motorunuz bu arada çok güzel. Emin olun zenginin kullandığı multistrada, 1200 gs bile bazen onlara, bizlerin zorla sahip olabildiği bu motorlar kadar zevk vermiyor.

eyvallah beyler aldık işte dünya malını ölümlü dünyada...:p kask konusu tabi sıra onada gelecek...

s.e.c ben nc ile mutluyum aga şimdi 1200 gs almam alamam hayalini bile kurmam..ulaşabildiğim benim için en büyük huzurdur..daha fazlasında gözüm olmadı hiç..alana da sevinirim..ama nedne benim yok diye üzülmem...

baraküs kredi faiz oranı da 1.14 :p

Sana en yakışan motoru almışsın.
Güle güle kullan,çok sevindim..

Hayırlı uğurlu olsun, sevindim:) en ideal seri , yakıt düşük devir tork eğrisi, sanırım bi Africa twin kadar ömürlü olurlar, beyazda yakışmış denildiği gibi:cat:

Haklısın abi tabiki kimsenin malında gözümüz yok. Herkes gönlünce binsin inşallah istediği makineye.

ayık olun müslümanlar, kıyamet alametleri bir bir gerçekleşiyor.
sen de kalkışta elimize verebilecekler kervanına katıldın komandante, saadetler dilerim.
allah kaza bela vermeye.

eyvallah reyiz ben güçlü motordan tırsarım..o yüzden 50 beygirin 30 beygirine çökerim...120-130 huzur içinde gideyim ulaşırım bir şekilde gideceğim yere...makina bana ağır geldi aslında...bisiklet gibi makinalara alıştığımızdan belki...tek rahatsız olduğum konu 210 kilo olması...

eyvallah dostlar tek tek cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın...

hayırlı uğurlu kazasız belasız uzun kmlerin olsun güzel motor uzun yola da şehir içine de ideal :king:

eyvallah beyler..sizlerle bu güzel haberi paylaştım..müsaadeniz olursa saat 00 da kapattırıcam konuyu...nazara inanıyorum biraz...yanlış anlamayın lütfen..:rendeer:

aynen senin yerine olsam görünmeyen bir yerine bir çizik atarım motorun nazarı çıksın için rahatlasın :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kazasız belasız bin inşallah.

ya işe kimine göre batıl inanç ama forum o kadar büyük ve kalabalık ki..biri şimdi içinden der ki..ulan ibine bize nisbet mi yapıyon falan o bile beni üzer..ya ganga olan var olmayan var..18 yaşında olsam bu konuyu görsem belkide söverdim bende...:p

Hayırlı olsun. Benimde şu an almak istediğim motosiklet bu. Nasipse seneye...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvallah reyiz ben güçlü motordan tırsarım..o yüzden 50 beygirin 30 beygirine çökerim...120-130 huzur içinde gideyim ulaşırım bir şekilde gideceğim yere...makina bana ağır geldi aslında...bisiklet gibi makinalara alıştığımızdan belki...tek rahatsız olduğum konu 210 kilo olması...

eyvallah dostlar tek tek cevap yazamadığım için kusuruma bakmayın...

hayirlsi olsun.
takip ediyodum.
cok sevindim.

ben de YBR den MT07ye gectim.
amman diyeyim...ilk 1-2 ay "guc sarhoslugu" na dikkat...

eyvallah dostlar...

Tekneci geçen sene Nisan ayında bir arkadaşın sıfır mt07 sini Düzce Dadaş Motordan İstanbula getirdim rodajda diye basmak istemedim ama buna rağmen o kopmayı gördüm..akıllara zarar çılgın bir makina mt07...yani ben ona Deli Tay diyorum...bir devri var kopma devri o devirde 150 ile giden makina sanki tekere kalkacak gibi çırınıyor bir kez yaşadım onu gaz kestim...sizlerde dikkatli olun...kazasız belasız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar