Honda bunu getirirse şaşırmayın CBF 190 R

.

gelirse şaşırmayın..çünkü...Honda dangalaklık onda...:p

bildiğiniz üzere 250 Naked segmentinde büyük bir boşluk var...

Yamaha 2004 den beri bize ybr125 i dayarken...

Honda ise 2006 sonlarından beri bize maalesef cbf 150 yi itelemektedir...

bu arada 2008 yılında Yamaha YBR250 getirdi ama yüksek fiyat nedeniyle 1 yıl sonra satışı durdurdu...ybr250 sağlamlığıyla kalitesiyle nam salmıştır halende az da olsa piyasada görünür ve saygı görür...

Honda ise bu segmente 2003 yılından itibaren twister ve cbf 250 modelleriyle daldı...malum yüksek fiyat nedeniyle satışların düşük olması sebebiyle 2006 da satışını bıraktı...

Ayrıca Brezilya Malı maliyetler vs olması nedeniyle artık Japonya Merkezli bu firmalar kıtasal ayrımlara gitti...

yani Brezilya Honda ve Brezilya Yamaha da üretilen motorlar ülkemize artık asla gelemedi...euro normları nakliye vesaire saçma sapan kriterlerinde bu kararlarda etkisi oldu diyebiliriz...

yani noldu biz dımdızlak kaldık ortada...ya cbf 150 almak zorundaydık 5 bine ya da 20 bin liralık nc ler almak zorundaydık...naked severler olarak asla mutlu olamadık...bir ara vtr250 geldi o da yüksek fiyat nedeniyle patladı..Honda her işi eline yüzüne bulaştırdı maalesef...

konuya gelirsek...cbf 150 bize Çin Honda Sundıro fabrikasından gelmekte argadaşlar..ben ara ara Honda Brezilya ve Çindeki Honda Sundıro fabrikasının sitelerine bakarım neler var neler yok diye...

bu Çindeki gavatlarda bu kafayla 55 yıl cbf 150 üretmeye devam edecekler herhalde diye düşünürken bir 190 cc segmenti gözüme çarptı...ulan bu ne diye bi girdim..karşıma bu ucube makina çıktı...:p

http://www.honda-sundiro.com/en/product/detail.aspx?id=63

ve tırstım argadaşlar...bunun gelme ihtimalini düşündüm...ve Honda Türkiye bunu mt 25 e...ya da Pulsarlara rakip olarak getirebilir diye anında mevzulara uyandım...çünkü bildiğiniz gibi 500-600 dolar arası maliyeti olan bu tarz dandik modellerin adeta çöplüğü olduk...

bizim gönlümüzden geçen tabiki cb250f...

ama bu ucubeyi gördükten sonra çok akıllı ve zeki Honda Türkiyenin bizim seve seve koşa koşa alacağımızı bildiğinden dolayı bunun gelme ihtimaline karşı sizi bilgilendireyim dedim...

buyrun CBF190 R..Hondanın son ucubesi...

http://www.honda-sundiro.com/en/product/detail.aspx?id=63

https://www.youtube.com/watch?v=-tOfyjYmKXU

https://www.youtube.com/watch?v=fpYSkISjpdY

https://www.youtube.com/watch?v=8HQo7rgujC8

ha gelirse alacağım...nedeni cbf 150 den sıkıldığım için...Hondaya el mahkumum diyebilirim...yani hep sövüyom hemde Hondayı dönüp dolaşıp tercih ediyorum...parça stoğu vs sadece bayime olan güvenim yüzünden...yoksa Honda Türkiye beş par etmez...

bu ürünede bakıp kapılmayın..güzelmiş falan diye...herşeyiyle yine maliyetten kısmıştır Honda...aldığımızda ilk işimiz lastiği dğeiştirmek olacaktır...ve bunu bize 12 binden geçirir...yani kul yapısı değil de kutsal bir makina gibi en üst fiyattan fahiş fiyata satmaya çalışır...

yani Honda bildiğiniz Honda...piyasayı istediği gibi oynatır...ben daha çocuk gelmeden don biçtim bile...öngörülerime göre Pulsar200 büyük atağını kapamak için bir aksiyon yapmaları lazım...MT25 de gelince Honda tutuştu...

27.03.2016 diye tarih atalım...mete_han demişti dersiniz...:p Honda TR ahmak bir firma kendilerini çok zeki sanıyor...ben Honda kullanıcısı olarak onlardan zekiyim...:p

satranç gibi onların 3 sonraki hamlesini bile anlarım...

bu bir öngörü ve tahmindir...

Son düzenleme:
Geldigi gibi zamlar biseyler hop fiyat 12 13 u bulur eski kasa cbf250 makul fiyattan gelse bile peynir ekmek gibi satar millette keyfine bakar ne guzel makine o 2005 cbf250 ler

F54

inş bu makina gelir 15000 olur
sende alamassın yarro :p

Torku 15.3nm çok az değil mi 184cc için. Benim 210cc motorun rahat bi 18nm torku var yokuşlarda 120'den aşağı düşmüyo :thumleft: Km saatinin fazla göstermediğinden eminim sol şeridi kapadımmı kimse selektör atmıyo çekil diye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelirse çok satar. Fiyatida 11 bin olursa peynir ekmek diyorum.

Agacım hem 9000'e alırım diyorsun hem hondaya sövüyorsun.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :mrgreen:

250 cc'ler oldu 20 kağıt 150'ler olucak bu gidişte 10 kağıt.

valla aga ne emmeye geliyoz ne gömmeye derler ya o hesap...bizi Hondaya muhtac eden sistem utansın...:p

inş bu makina gelir 15000 olur
sende alamassın yarro :p

ganga eninden sonunda gelicek bişey...Honda katırlık yapıyor şu an..inat ediyor ...:p

Torku 15.3nm çok az değil mi 184cc için. Benim 210cc motorun rahat bi 18nm torku var yokuşlarda 120'den aşağı düşmüyo :thumleft: Km saatinin fazla göstermediğinden eminim sol şeridi kapadımmı kimse selektör atmıyo çekil diye.

aga öyle diyonda 16 hp benin hayallerimin de ötesinde...:p çok bişey istemiyoruz ki...20 hp ve üstü..sadece bu...

Gelirse çok satar. Fiyatida 11 bin olursa peynir ekmek diyorum.

bencede iş yapar sadece marka hastaları ve kuryeler alsa yeter...

Geldigi gibi zamlar biseyler hop fiyat 12 13 u bulur eski kasa cbf250 makul fiyattan gelse bile peynir ekmek gibi satar millette keyfine bakar ne guzel makine o 2005 cbf250 ler

cbf 250 gibi kalite makina bir daha gelmez aga bu memlekete emin ol...

Cb300f getirmeli. Bu olmaz.

aman o gelmesin ÖTV vergi dilimine girer ve 18 bine satar Honda onu..aman Allah korusun...tövbe de...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

gariban makine bu:mrgreen:

Benim tahminim bu sene gelirse 11.600 TL den gelir.

Son düzenleme:
Mt25 varken Hondaya bu sınıfta ekmek yok.
Cb300f getirse ve 14bin tl dese bile Mt25 alınır. Çift silindir.

aga öyle diyonda 16 hp benin hayallerimin de ötesinde...:p çok bişey istemiyoruz ki...20 hp ve üstü..sadece bu...
Ucuza çok beygir istiyosan çare Cg. Sana da bi tane modifiye Cg toplayalım abi :) Düdük gibi şaseli olmasına gerek yok benimki mesela arka maşa hariç CBF150 çakması. Selesi, gidonu falan CBF ile aynı.

Bi dönem VTR 250 diye çok güzel bi motor gelmiş sonra nolduysa kaybolmuş

İnazuma ve MT250 piyasada malı götürüyor. Yalnız MT25'in artçı pozisyonu çok rahatsız gibi. Alırdım ama bu sebepten almam yani. Naked ları gittikçe sport lara benzetiyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar