Arama sonuçlarınız

1. dovahhkin

Scooter icin kaliteli lastik tavsiyesi istiyorum

Herkeze iyi forumlar arkadaslar. Oncelikle bursadayim ,bursadan arkadaslar yardimci olabilirse adres olarak cok sevinecegim. Suzuki an 125 hk kullanicisiyim. Lastik ebatim 3.50-10. Piyasasaki (cabuk yipranmasi onemli degil) en kaliteli lastigi almak istiyorum. 40 tllik lastiklerle bugune kadar...
  2. dovahhkin

Kasksız 250Km hız ile giden ''Zalım'' genç

Arkadaş sınırları zorladıgı halde gülmüyormu.:P Ah ben gitsem öyle eşşek arısı kaçar bi yerlerime :P Buyrunuz efendim izliyoruz :)
  3. dovahhkin

Motosiklet kaplama hakkinda bilgisi olan ?

Arkadaslar dun bi kaza gecirdim ve motosikletin sol grenajlari komple çizildi 40 000 kmye kadar minik cizikleri olan motorun sagolsun park halinde dururken ticari bi arac geri gelip icine etti.. Kisacasi motosikletimi kaplatmak istiyorum boya istemiyorum Motosikleti mat mavi kaplatsam sıkıntı...
  4. dovahhkin

Kaza sonucu gidon yamuldu dikis tutmaz dediler dogrumu

Merhabalar arkadaslar dun motosikletim park halindeyken bir ticari arac hızlıca geri gelip yandan bicti motorumu. Uzun lafın kisasi gidonu duz tuttugumda lastik sag tarafa bakiyor. Tamire goturdum 150tl masraf çıkardı duzeltmek icin Ama birkac tanidigim bidaha dikis tutmaz diyorlar motor yine...
  5. dovahhkin

Mudanya-Kurşunlu arası mini bir gezinti :)

Merhabalar arkadaşlar. Benimki gezi sayılmaz gezinti olabilir :) İzin günümde bi ufaktan turluyayım dedim. Motosikletimin gücü nedeniyse ne kadar istesemde gezilere katılmıyorum İster istemez çömez kalıyor çünkü :) Bursa mudanya-kurşunlu Turistik olarak gezinebilen ve göç alan bölgelerdir Temiz...
  6. dovahhkin

çarpan durmayınca, motosiklet çarpanı kovaladı eve kadar..

Klasik bir kaza arkadaşlar. Motorlu ucuz atlattı. Lütfen sollama yaparken dikkatli olalım :cyclopsan http://www.youtube.com/watch?v=3Z6CoFtvf6Q&feature=related
  7. dovahhkin

Yine aynalarına bakmayan bir sürücü Yine hüsran işte video

Motosikletli arkadaş tüm koruları giymiş ama nasıl canının yandığı belli. Lütfen korumasız binmeyelim. :pale: http://www.youtube.com/watch?v=OefBB7RpM0A&feature=related
  8. dovahhkin

Lütfen Hukuk bilgisi olan arkadaşlardan kaza ile ilgili yardım İstiyorum

Resim ile olayı aydınlatmaya çalıştım arkadaşlar. saat 7 sularında (aksam) ağaçların arasından aniden yola çıkan yayayı görmemle frenledim. yolun kaygan olması ve benimde aniden heyacana kapılmamdan ötürü motosiklet kızakladı ve yan şekilde yaya ile çarpıştık, yayayı görme mesafem 10 metre...
  9. dovahhkin

sahibinden cbf150 2750tl 2008 model

Motorumu CC yükselticek olduğum için satıyorum. Motorumun yürür aksamında hiçbir problem yoktur. Yalnızca bir keresinde dengede tutamayıp sol tarafa yatırdım o yüzden hafif çizik oluştu onuda resimlere ekledim.Onuda nazarlık olarak sayıyorum.Onun dışında keyifle binilecek bir motosiklettir...
  10. dovahhkin

CBF 150 jıgle sorunu

Arkadaslar mrb. Ben bu jigle olayini cozemedim motor sogukken jigle cekiliyken 1 dakika falan gaz veriyorum motor isiniyor rolantide duruyor fakat jogleyi kapattigimda ya istip ediyor etmezsede gaza bastigimda cok tuhaf bi ses geliyor motor surtunuyormus gibi. Yardimlarinizi bekliuorum motor...
  11. dovahhkin

Arkadaşlar Motosiklette Türbülans Ne anlama geliyor?

Bazen okurken denk geliyorum. Yüksek hızlarda otobüs,kamyonların arkasına geçildiğinde oluyormuş. Bu tam olarak ne anlama geliyor. Ben sadece uçaktaki türbülansı bilirim :P nasıl oluyor yani? Motosiklet sallanıyormu? sürücü üstündenmi uçuyor :P motosiklet havalanıyormu :P yardımcı olabilecek...
  12. dovahhkin

Motosiklet Sürücüsünü Öldürmeye Kalkarsan Sonucu Böyle Olur

Açıkçası yapması Gerekeni Layıkıyla yerine getiriyor arkadaşımız. Tamam motosiklette de hata payı var ama hiçbir uyarı olmadan öylesine bir sollama bir otomobil yapmamalı. cinayete teşebbüs :pr: http://www.youtube.com/watch?v=3AUm4_OTDQU
  13. dovahhkin

Toy arkadaşınıza biraz tecrübe gerekli ^^

Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar :) ; Adım alper 18 yaşındayım. 15 yaşından beri arzu ettiğim motosiklet dünyasına 4 ay önce pekte istemiyerek bir giriş yaptım.:cherry: İstemiyerek diyorum çünkü biriktirdiğim param 7000 tl ye varmış ve cbr 125 rr almak için gün sayarken ailemin aşırı...