Toy arkadaşınıza biraz tecrübe gerekli ^^

Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar :) ;
Adım alper 18 yaşındayım. 15 yaşından beri arzu ettiğim motosiklet dünyasına 4 ay önce pekte istemiyerek bir giriş yaptım.:cherry: İstemiyerek diyorum çünkü biriktirdiğim param 7000 tl ye varmış ve cbr 125 rr almak için gün sayarken ailemin aşırı tepkisine maruz kaldım. Zarzor Motosiklete alışmaları için sıradan bir otomatik vites çin scooter aldım :mrgreen: sonuç olarak beni arada yolda bıraksada seviyorum yinede :mrgreen: Allah'a şükür şimdiye kadar birkere dönerken freni fazla sıktığım için düştüm ama birşey olmadı :p
Herneyse konuya geleyim. Scooterim biraz dandik olsada Fren/gaz azda olsa yani scooter ile ne kadar yapılabilrse :cherry: kontra tekniği bile uygulamaya calısıyorum.
22 ekimde sınava girip ehliyetimi almayı planlıyorum. İşte asıl sizden isteğim bundan sonra bana motosiklet seçimi konusu yardımda bulunacağınız :)
Boyum 170 kilom ise 90 tahmin edebileceğiniz gibi tombiklik var :p İleride ki yapacağıma inanıyorum. 600 cc 1000cc boyum sorun olabilirmi? bu 1
ikinci olarak Ehliyetten sonra aklımda Hyosung GT 250R yada Honda Cbr 250RR var. hiç vitesli motosiklet kullanmadım. en az 250lik motora geçmeyi düşünüyorum ve sıfır alacağım.
Sonrasında 1 sene kadar tabi 600cc düşünüyorum.
Sizce 250lik motosiklette çok sıkıntı yaşarmıyım? Boy kilo ileride sorun olacakmı. Ailem hep küçük boylu dahada uzayacağımı pek düşünmüyorum.
Tecrübelerinizden beni mahrum bırakmayın :p Herkeze iyi günler :)

başkan walla bende 1.70 im arada yemin le suzuki drz 400 sm kullanıyorum hiç bi sıkıntı olmadı zaten ss makinelerin oturma yeri aşağıda drz ye göre önemli olan motorun ağırlığı onu taşıya bilirsen hiç bi sıkıntı olmas

Öncelikle hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasip eder inş.
Önce ehliyetini al, elinde ki mevcut motor ile tecrübe kazan, sonra kendi adına bazı fikirler oluşur. Kapasiten ve ekonomin ölçüsünde kendine uygun motosikleti seçebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar