Kasksız 250Km hız ile giden ''Zalım'' genç

Arkadaş sınırları zorladıgı halde gülmüyormu.:p Ah ben gitsem öyle eşşek arısı kaçar bi yerlerime :p Buyrunuz efendim izliyoruz :)

Hadi kaza yapıp düşüp başını yere vurmasını geçtim, gözüne sivrisinek girse, ya da bir anda ters esen bir rüzgara girip gözleri yaşarsa ve önünü göremese. Ne olacak?

Ne şehit ne gazi, b.. yoluna gitti francie..

Arkadaş yazmış ,aynı temennideyim o hızla gözüne bir arı yada sinek girince o gözün pekmezi boynundan göğsüne doğru akınca anlar durumu.

Bunun Bi Tarafına At Girse Gene Akıllanmaz, Gerizekalı :farao:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hayirli olsun kanka,
internet baglatmissin.
Güle güle kullan.:p

Kocaeli İl Temsilcisi
Kaskım ile sokakta giderken vizörü kapatmıyorum hava alayım diye . 20 30 km hızla giderken bile sağ soluma sinek çarpıyor . Tekrar mecbur kapatıyorum vizörü :) Tekrar bunalınca sıcaktan tekrar vizörü açıyorum . Kendi kendime diyorum ki aha şimdi bi sinek daha gelir , ve tekrar yüzüme sinek falan geliyor . Nasıl iş anlamadım ...:pl:

Kaskım ile sokakta giderken vizörü kapatmıyorum hava alayım diye . 20 30 km hızla giderken bile sağ soluma sinek çarpıyor . Tekrar mecbur kapatıyorum vizörü :) Tekrar bunalınca sıcaktan tekrar vizörü açıyorum . Kendi kendime diyorum ki aha şimdi bi sinek daha gelir , ve tekrar yüzüme sinek falan geliyor . Nasıl iş anlamadım ...:pl:

aynısı banada oluyor bide gözüme giriyor bıktım vizoru açmıyorum artık nolursa olsun :D

Ahahaha aksam aksam cok guldum, bunun altindada don vardir sadece, yaldir yaldir... Yalniz eleman usta bir sofore benziyor..

hava ağzından giriyorsa nereden çıkıyor, bu adamın arkasından gidilmez:p

Eski bir video daha önce izlemiştim ama yinede izlemyenler vardır,çocuğu Allah ıslah etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar