Scooter icin kaliteli lastik tavsiyesi istiyorum

Herkeze iyi forumlar arkadaslar. Oncelikle bursadayim ,bursadan arkadaslar yardimci olabilirse adres olarak cok sevinecegim. Suzuki an 125 hk kullanicisiyim. Lastik ebatim 3.50-10. Piyasasaki (cabuk yipranmasi onemli degil) en kaliteli lastigi almak istiyorum. 40 tllik lastiklerle bugune kadar bi sorun yasamadim evet. Sorun yasayacak bi durum basima gelmemis allahtan. Panik fren degil viraj alirken arka kafasina gore hareket ediyor bu durumdan biktim. Ben fiyatını onemsemeden
Kendim hata yapmazsam bu lastik beni tukurmesin derdindeyim. Onerebileceginiz fikirler icin hepinize tesekkur ederim iyi forumlar

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-3.50-10-59j-lastik-michelin-sm100-kargo-bizden-147952285/detay
Michelin var galiba senın motora uygun bi forumlarda yorumlara bak yumuşaksa guzel lastiktir. Bende fizy 125 var ırc taktırdım yumuşak bi lastik sayılır ıkısı 130 geldi montaj dahil Honda d&b motorda. On jannt biraz daha buyuk benımkının arkada ondeki boyut olsa sm 100 takacaktım bende.
Bide uretım tarıhlerıne bakarak al 2 yılı gecmemiş olamsına dıkkat et.

Cevabiniz icin tesekkur ederim .michelin lastik e baktimda lastigin slogani hesapli lastik diyor yol tutusu nasıldır acaba ? Cifti 500 liraya kadar butce ayirdim yardimci olursaniz cok sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------

Guncel dir arkadaslar yardima ihtiyacim var

Continental ContiTwist Race
Kuru zeminde çok iyidir. Ancak kanallarının az oluşu sebebiyle yağmurda, ıslakta, belediye çim sulama alanında zorlamaya gelmez. Çabuk biter bir de. Oldukça yumuşaktır.

contitwistrace_uv-data.gif

140 TL

Metzeler ME1 var bunun dışında. Nylon bir lastik. Güvenmiyorum.
Bridgestone B01 var. Pahalı. 200 liraya yakın. Testini bulamadım. Ç

Maxxis M6029

tyre-image-6029Both_m.png

Yurtdışında çok övülen ve kullanılan bir lastik. Islakta ve kuruda parasının hakkını verildiği söyleniyor.
170 lira gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar