Arama sonuçlarınız

1. S

Başlangıç için Enduro mu Racing mi?

Arkadaşlar bu yaza doğru motosiklet alıyorum fakat hala hangisi bana göre başlangıç için uygun olduğunu bulamadım. Daha önce tecrübemde olmadığı için iki tür arasında da kıyaslama yapamıyorum. Tecrübeli arkadaşlara soruyorum, başlangıç için hangisini öneriyorsunuz? Alabileceklerim; CBR 125 WR125
  2. S

İngilizce artçı ne demek?

İngilizce artçı ne demek? bilen biri vardır umarım motosikletteki bu terimi.
  3. S

Bu tarz bi çantayı nereden bulabilirim?

Youtube'da gördüm, çanta ve çantayı bağlamak için klips kısımları çok kullanışlı geldi.
  4. S

40.000 KM de KTM duke 125 alınır mı?

Arkadaşlar daha önce çin malı, scooter motosiklerim oldu fakat şimdi el emeği çalıştığım para ile daha iyi motosiklet almayı düşünüyorum, bulunduğum semtte 40 bin km de satan bir arkadaş var. Motosiklet temize benziyor, benim için önem olan km problemi, size danışayım dedim.
  5. S

Hyosung GT 250 Naked Alınır mı?

Arkadaşlar megelli 250r alacaktım buradaki arkadaşların yorumuyla almaktan vazgeçtim. Hyosung GT 250 Naked'ı beğendim bizim burada da bütçeme göre buldum alınır mı sizce?
  6. S

Hiç bilmeyen biri motosikletten nasıl anlar?

Merhaba, haftaya ilk motosikletimi almak için bakmaya gideceğim? Fakat bende kardeşimde anlamıyoruz ve anlayan veya usta tanıdığım yok. Neyine dikkat etmeliyim?
  7. S

İlk Motosiklet için Megelli 250R olur mu?

arkadaşlar daha önce scooter, cup tarzı motosikletim oldu fakat ilkler büyük motosiklet alacağım bizim mahallede satan bir arkadaş var uygun fiyata. Sizce alınır mı? Yedek parçası nasıldır? Hala sahibi olan yada eski sahipleri tecrübelerini yazabilir mi?
  8. S

İdoda ehliyet soruyolar mı?

Arkadaşlar istanbula gidip ilk motosikletimi alacağım. Fakat ehliyetim daha yok yine de ortlama sürmeyi biliyorum sınav 1 ay sonra şimdiden hem daha iyi öğrenmek hep de tecrübe için alacağım. Bursa da yaşıyorum alırsam ido ile döneceğim fakat idoya araç bindirmek için ehliyet gerekli mi...
  9. S

İlk kez motosiklet alacağım, hangisini almalıyım?

Arkadaşlar ilk kez alan birine hangisini tavsiye edersiniz? Tercihlerim; -Yamaha XT 125 -Yamaha WR 125 -KTM Duke 125
  10. S

Sigorta Ne Kadar Tutar?

Arkadaşlar yeni ehliyet aldım (a2) 6000 tlye yamaha xt 125 x alacağım sizde sigortası ortalama ne kadar tutar?
  11. S

Sigorta Yaptırmadan Emniyete Gidilir mi?

Arkadaşlar motosiklet alacağım fakat 10 gün sonra Kıbrıs'a gideceğim. Yaptırmak için 15 günlük süre veriyor devlet bu nedenle Türkiye'de bir daha sigorta parası vermek istemiyorum. Sigorta yaptırmadan emniyete gidip ruhsatı üzerime geçirebilir miyim? Ve sigorta yaptırmadan yurt dışına...
  12. S

Yamaha XT 125 X ve Yamaha XT 125 R

İkisinden birini almayı düşünüyorum, farkları nedir? sizce hangisini almalıyım?
  13. S

Motosikleti Koyu Renge Boyamak

Arkadaşlar motosiklet açık mavi fakat ben koyu maviye boyayıp sticker yapıştırmak istiyorum, bunu ruhsata işletmek gerekiyor mu?
  14. S

Bu tarz sticker'ı nereden bulabilirim?

Merhaba arkadaşlar, bu tarz sticker'ı nereden bulabilirim?
  15. S

Yamaha XT 125 R'dan başlangıç motoru olur mu?

Arkadaşlar 1-2 ay sonra ehliyeti alıyorum, Yamaha XT 125 R almayı düşünüyorum sizce başlangıç motoru olur mu? Alanabilirliği var mı?

Yeni mesajlar