alınır niye alınmasınama birazdan sana YBR öneren çıkacaktır nasıl olsa
![]()
Motorun önceki sahibi motorun ırzına gecmediyse alınabilir.
Bak bu arkadaşımız motorunu yakmak üzere ve bunun gibi konular forumda çok var
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/192897-hyosung-gt-250-r-atese-vermek-uzereyim.html
Hyosung ne kadar överseniz övün motor çöp abi, nasıl çinli motorların geneli çöpse buda öyle. Mesela mondial 5 kuruş etmez benim gözümde ana şuraya konu açsan 100 kişiden 10 tanesi hiçbir sorun yaşamadım şu km leri sorunsuz gördüm diyecek insanlar var. Senin olayda böyle kimse bana hyosungu övmesin çöp her zaman çöptür. Kalite istiyorsan Japona bineceksin, binemiyorsan hintliye sonra çinliye..4.400 tl vererek motorun eksiklerini aldım yazmış bundan sonrasını okumadım bile bile arızayı başına almış arkadaş onun hatası o ayrı konu.
Ben de gt250 naked sahibiyim daha 2 gün önce 1500 km izmir>salda gölü>fethiye>akyaka>bodrum muğla turundan döndüm tık demedi apaçinin elinden motor alıyorsunuz bakımsız hor kullanılmış sonra burda ağlıyorsunuz bakımını eksik etmedikten sonra hiçbir sorunu sıkıntısı olmaz hemen gömmeyin şu motoru
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------
Ayrıca alalı 1 sene oldu aldığımda 14bin kmdeydi şu an 36bin kmde geçen sene de 2bin kmlik ege akdeniz turu yapmıştım yine bi sıkıntı yaşamadım ama yaptığım bakımın hesabını yapmıyorum bile kendimden çok ona bakıyorum