Hiç bilmeyen biri motosikletten nasıl anlar?

Merhaba, haftaya ilk motosikletimi almak için bakmaya gideceğim? Fakat bende kardeşimde anlamıyoruz ve anlayan veya usta tanıdığım yok. Neyine dikkat etmeliyim?

Motosikleti
BWS 100
yada yanınıza birini almadan giderseniz.
ütüle ütüle ütmeyi öğreneceksiniz. :mrgreen:
Her türlü olur gider sıkma canını.
Sahibinin hal ve hreketleri de az ok fikir verir.

edit:
Alacağın motosikleti de yaz da.
Bilenler olursa, şurasına burasına dikkat et derler.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Kardeşim daha öncelerden açılmıştı bu konu yanlış hatırlamıyorsam, oralardan bir bak bir çok kişi bir sürü yorum yapmıştı. Ayrıca Youtube da bir sürü video var 2.el motor almakla ilgili onları izle güzel bilgiler edinirsin. Bende senin gibiydim bir hafta boyunca yazılar okuyarak videolar izleyerek bilgi topladım sonra gittim kontrol ederek aldım. Şükür sıkıntısız biniyorum.

sağda solda duyacağın birkaç tavsiye, seyredeceğin video ile olmaz.
maalesef insanımızın ahlakı çok bozuk. ayakta öpüverirler adamı.
motoru görmeye gittiğin yerin yakınında illa bir tamirci vardır. bir siftah parası atıp, ona göster.

Motoru kullanırken anca debriyajında problem olup olmadığını anlarsın. Asıl mesele piston silindir durumudur. Bursa da sanayiye gidip motor kompresyon testi yaptırın. Bursa da motosiklet için expere hiç denk gelmedim. Motorun marka model km nedir

Ben 1 senedir kullanıyorum bende anlamıyorum,markanın kendi servisine gidin bi ekspertiz yaptırın sorunlu motor almamış olursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar