Başlangıç için Enduro mu Racing mi?

Arkadaşlar bu yaza doğru motosiklet alıyorum fakat hala hangisi bana göre başlangıç için uygun olduğunu bulamadım.
Daha önce tecrübemde olmadığı için iki tür arasında da kıyaslama yapamıyorum.
Tecrübeli arkadaşlara soruyorum, başlangıç için hangisini öneriyorsunuz?

Alabileceklerim;
CBR 125
WR125

Boyunuz kilonuz yaşınız nedir ? Motosikleti hangi amaçla kullanacaksınız biraz bilgi lazım tavsiye için
Şunu da şuraya bırakayım belki ilginizi çeker:

Son düzenleme:
178 boy, 65 kilo.
Amacım okuldan eve ve ulaşım sıkıntı olduğundan akşamları dışarı çıkmak için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Boyunuz kilonuz yaşınız nedir ? Motosikleti hangi amaçla kullanacaksınız biraz bilgi lazım tavsiye için
Şunu da şuraya bırakayım belki ilginizi çeker:
https://www.youtube.com/watch?v=8VJDlW-pbQA

178 boy, 65 kilo.

178 boy, 65 kilo.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

178 boy, 65 kilo.

O zaman scooter öneririm. Neden mi? Çünkü kask, mont elde kalmıyor sele altına atıyorsun bu 1, 2. de yeni başlayan vitesle debriyajla uğraşmak yerine dikkatini yola, konumlanmaya, trafiği okumaya verirsin. Parana göre Fiddle 3 ya da pcx 125 alabilirsin. Ekipman için de yaklaşık 2000 gibi bir para gerekli. Full face kask+mont+eldven+çizme+korumalı pantolon

O zaman scooter öneririm. Neden mi? Çünkü kask, mont elde kalmıyor sele altına atıyorsun bu 1, 2. de yeni başlayan vitesle debriyajla uğraşmak yerine dikkatini yola, konumlanmaya, trafiği okumaya verirsin. Parana göre Fiddle 3 ya da pcx 125 alabilirsin. Ekipman için de yaklaşık 2000 gibi bir para gerekli. Full face kask+mont+eldven+çizme+korumalı pantolon

daha önce scooter-mobilet-cup gibi küçük motosikletlerle geçmişim oldu fakat uzun süreli değildi. Kendimi hala tecrübesiz görüyorum ama artık görünüşü ve büyüklüğü olan motosiklet almak istiyorum, ikisi arasında kaldım, tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim. Hangisi yol, sürüş tecrübesi verir diye?

Genç adamsın güzel bir CBR 125 yakışır sana, hafta sonu dışarı çıktığında zevkle sürersin, okula giderken şeklin olur, şehir içi araba sollarken paradoks çözmeye uğraşmazsın gücü de fena değil.
Oturuş pozisyonu zaten çok eğik değil, piyasası da olan bir motosiklet bence herhangi bir eksik yanı yok hatta biraz tecrüben olsa güç olarak nispeten zayıf bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar