Arama sonuçlarınız

1. Metehan48

2. El Ekipman Satışı İçin Öneri

Merhaba arkadaşlar. Kullandığım ekipmanlar 2 yılını doldurmak üzere, kullanım olarak oldukça temiz kullandım. Sadece eldivenimde baş parmakta biraz açılma var. Buda herhangi bir kazadan vs. ötürü değil, kendi kendine açıldı. Tamirini yaptıracağım. Her neyse bu ekipmanları kullanırken 115 kilo...
  2. Metehan48

Çalıntı motoru üstümden nasıl düşürürüm? Hurdaya ayırmak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Konu biraz uzun olabilir. Şimdi benim üzerime kayıtlı Mondial Zat 150 motorum var. 2018 yılında 10. ayda çalıntı ihbarı vermiştim. Sonrasında takip etmedim vs. fakat şimdi üzerimden düşürmek istiyorum. Noterle görüştüm, beni Trafik Şube'ye gönderdi. Orda plaka ve motoru zayi...
  3. Metehan48

Akü Şarj Cihazı ve Starter önerisi

Merhaba arkadaşlar. Motorumu geçen haftalarda çalıştırmaya çalıştığımda komple elektriği gitti. Geri açılmadı falan bir süre. Anahtar girişi olmadığı içinde sürüşe çıkacaktım tabiri caizse mal gibi kaldım, gidemedim. Neyse bu durumdan ve vites müşüründe de hafif bir yağ kaçağı vardı servise...
  4. Metehan48

Bacak ve Sırt Çantası Önerir Misiniz?

Merhaba arkadaşlar. Kullandığım bacak çantası artık deforme olmaya başladı. Bende değiştirmek istiyorum. Önerebileceğiniz, içerisi geniş bir bacak çantası var mı? 1 ad. Cüzdan, 2 ad. ruhsat, 5-6 top anahtar, motosiklet anahtarlarını ve bir kaç ıvır zıvırı daha rahat rahat içerisine...
  5. Metehan48

KNMASTER MI, CROWN MICRO MU?

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da sorduğum gibi, iki intercom arasında kaldım. İkisini de araştırdım, Crown Micro da pek şikayet göremedim, Knmaster da ise çok fazla sesin az geldiği yönünde şikayet gördüm. Tabi alıp sorun yaşamayanlarda var. Bu arada 4 adet satın alacağımız için, 4 kişilik...
  6. Metehan48

Depo Üstü Çanta Hk.

Arkadaşlar merhabalar. Talihsiz bir olay yaşadım, 200 km'lere yaklaşırken, tutacaktan telefon kılıfından fırladı, 6400 TL bir masraf açtı bana. Bu yüzden tutacak her ne kadar görevini yapmış olsa da, bazı önlemlerle kılıfından uçmasını engelleyebilecekte olsam, içimde bir şey oldu, bir daha...
  7. Metehan48

Zincir Yağı Hk.

Merhabalar. 2 hafta kadar önce CF Moto NK250 aldım. Daha önce hiç zincirli motor kullanmadım. Şuan 250km'den biraz fazla yol yaptım. İnternetten https://www.youtube.com/watch?v=uI2gS4xNOOc bu videoyu izledim. Videoya nazaran Putoline almayı düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. Metehan48

Trafik Sigortası ve Kasko Hk.

Merhaba arkadaşlar. Yarın motorumun sigortası doluyor. Bende haliyle fiyat araştırmaya başladım. Karşıma trafik basamak kodu diye bir şey çıktı. Bunu nasıl öğrenebileceğimi bulamadım. Nereden bulabileceğimi bilen varsa yönlendirebilirse sevinirim. Birde öğrenmek istediğim şuanda en iyi hizmet...
  9. Metehan48

Ruroc Atlas 4.0 (Kask) Hakkında (Yurtdışı)

Merhaba arkadaşlar. Bu ürünün Türkiye'de satışı bulunmamakta. Bende yurtdışından sipariş vermeyi düşünüyorum. Kask, yan aksesuarlar, shipping vs. hepsi toplamı 750-800 dolar arasında tutuyor. Ben bu ürünü sipariş versem gümrükten geçerken problem yaşar mıyım? Birde ürün gümrüğe geldiğinde...
  10. Metehan48

Aksiyon Kamerası Hk.

Merhaba arkadaşlar. Motorsikletim için ara ara çıktığımda motovlog tarzında videolar çekmeyi düşünüyorum veyahutta mesela Antalya İzmir arası sürüş yaptım bu kaydı komple yayınlamak istiyorum. Bunun içinde bir süredir aksiyon kamerası araştırmaktayım. GoPro 9-10-11, SJCam ve DJI Osmo genel...
  11. Metehan48

Ruroc Atlas 4.0 kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar. Aramızda Ruroc Atlas 4.0 kullanan var mı? Eğer varsa kullanıcı deneyimlerinizi aktarabilir misiniz? Shoei GT Air II kullanıyorum, bu kask ile kıyaslarsak + - leri nelerdir?
  12. Metehan48

İzmir Ekipman Satan Yerler

Merhaba arkadaşlar. Yarın Allah'ın izniyle İzmir'e kayınvalidemin yanına gideceğiz ailecek. Gitmişken de eşime motorsiklet için full ekipman alalım diyoruz. Eldiven, ayakkabı, ceket, pantalon, kask, intercom, kamera. Marka olarak Rev'it, Dainese ve Shoei motorsiklet ekipmanı satan bildiğiniz...
  13. Metehan48

NK400 Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Kuzenime NK400 almayı düşünüyoruz 2. el olarak. Motor hakkında pek bir bilgimiz yok, videolar izledik, kronik sorunlarına baktık. 2017-18 modellerinde vitese geçmeme, geçse de gitmeme problemleri varmış. 19 ve sonrasında bu sorunlar var mı? Eğer yoksa bu motoru almayı...
  14. Metehan48

Ön diskten gelen ses.

Merhabalar. Yeni bir motor almıştım. Aldığımın 2. gününden beri ön disklerin birinden veya ikisinden bilemiyorum " fik fik fik fik fik " diye ses geliyor. Sanki belli bir yerde metal sürtme sesi gibi. Aldığım Korlas'ta dahil olmak üzere İzmir Triumph servisinde de bu durumu belirttim, disk...
  15. Metehan48

Gümrük hakkında.

Merhaba arkadaşlar. Triumph Rocket 3 GT satın almıştım. 2 gün önce gümrüğe giriş yapmış fakat ne zaman çıkacağı hakkında bilgi vermiyorlar. İşlemler tamamlanıp mağazaya geldikten sonra arayacağız diyorlar. Bir buçuk aydır bekliyorum biraz heyecan yaptım. Bu tarz deneyimi olan veya ortalama ne...
  16. Metehan48

Ekipman.

Merhabalar. Daha önce kask önerisi için konu açmıştım fakat işler oldukça değişti. Full ekipman alma kararı verdim ve ciddi bir bütçe ayırdım. Kendimce bir liste oluşturdum. Kask: https://www.mototas.com.tr/agv-k5-s-multi-plk-tornado-mat-siyah-sari-flu Kask 2...
  17. Metehan48

Kask önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar. İki adet kask alacağım. Bir tanesi tam kapalı diğeri ise çene açılır kask. Ne alacağım konusunda oldukça kararsızım. Kapalı kask için youtube üzerinden izlediğim bir videodaki kask çok ilgimi çekti. Araştırmama rağmen hangi marka model olduğunu bulamadım. Link bırakacağım...
  18. Metehan48

Harley Davidson V-Rod Muscle

Merhabalar. Foruma yeni katıldım. Aslında bir süredir ara ara konulara göz gezdiriyordum. Şuanda yeni bir motor almayı düşündüğüm için sizlerin de fikirlerinizi, düşüncelerinizi, önerilerinizi almak istiyorum . İlk çıktığından beri hayalimdeki motor olan, başlıkta da yazan Harley Davidson...

Yeni mesajlar