Arama sonuçlarınız

1. SUKRU-35

Soygun var a dostlar

Herkese merhaba, ezgin bir 125lik motorun sahibiyim(cb125e).Zorunlu trafik sigortasıni geçen yıl 132 liraya hallettim.Bu yıl fiyat alıyorum en düşüğü 350 liradan başlıyor 1.200 liraya kadar yol alıyor. Yahu hafta sonları çarşıya pazara çıkmak için 350 lira nasıl verilir :jocolor: Sigortacım ne...
  2. SUKRU-35

CB125E Buji ve hava filtresi değişimi

Arkadaşlar motor 7 bine yaklaştı servis 7 bin bakımı için 140 lira istedi.Servise bir şey yaptırmak istemiyorum.Yedek parçadan fiyat aldım Buji= 20 Hava fitresi=20-25 yani ikisi 45 lira 25 lirada kaliteli yağ alacağım topla 70 liraya gelecek. Sizce ne yapmalıyım kendim buji ve hava filtresini...
  3. SUKRU-35

125'lik satıp gene 125'lik almak bizim işimiz :)

Yamaha MT 125 çıktığı günden beri hastasıyım.125lik motor 125 basıyor allah bereket versin :) yakıtı falanda çok iyiymiş.2 litreyi geçmiyor diyor arkadaşım.Muhalif grup arkadaşlarım gene başlayacak git 250lik al o paraya... Yahu cc büyüdükçe baş ağrısı da büyüyor.Bakımı yakıtı sigortası parçası...
  4. SUKRU-35

WD40 Yağlamak için kullanılmaz

Değerli arkadaşlarım WD40 alışkanlığınızdan vazgeçin artık.Kontağa kadar sıkan arkadaşlar var. WD40; Pas ve yağ sökücü özelliği taşır.Hareketli parçalara sıkıldığında bölgenin temizlenmesini sağlar ama bölgedeki yağıda temizlediği için uzun vadede aşınma yapar ayrıca iletken bir maddedir...
  5. SUKRU-35

Honda cb125e Yeni boya jantlar:)

Arkadaşlar selam,iş dolayısıyla uzun zamandır giremiyorum foruma.Motorumda ufak tefek yenilikler yaptım sizlerle de paylaşmak istedim:) Sirenli ses sistemi de var onunda videosunu yakında eklerim çok güzel oldu:)Koltukta çok sertti 2 kat ince sünger yaptırdım. Jantları boyaması tam 5 gün...
  6. SUKRU-35

Jant boyatacağım ama arada kaldım:(

Arkadaşlar beyaz cb125e nin jantlarını boyatmayı düşünüyorum.Fosforlu yeşil yaptıracağım (apaçi işi gibi durmayacak ustanın işçiliği çok iyi)fiyatı 2 jant 130 TL. Sormak istediğim boya fırın boya değil ama akrilik dedi usta önce beyaz kat sonra yeşil sonrada cila ya da vernik tam hatırlamadım...
  7. SUKRU-35

Honda cb125e Performans Egzoz Tavsiyesi??

Arkadaşlar motordan 600lük gibi ses beklemiyorum ama bıktım artık sessiz çalışmasından.Çarşıda yolda gidiyorum yola çıkmış yaya beni dibinde fark etmiyor.Sürekli korna korna da yapmak istemiyorum.En iyisi egzozu değiştireyim dedim:) Videolardan izledim Tiger,İxil ve Avcrom marka egzozları...
  8. SUKRU-35

Motor Neden Çok Yakar

Arkadaşlar cb125e neden çok yakar sizce? Daha 2000 km de.Benim bildiğim motor ilk zamanlarda çok yakar zamanla yakıt tüketimi normal seviyelere iner.İlk aldığımda 11 kuruş yakıyordu kmde.500 kmyi geçti 12 kuruş,1000 kmyi geçti 13 kuruş,1500 kmyi geçtiğinde 14 kuruş ve son tüketimi 14.8 kuruş...
  9. SUKRU-35

Arka çantaya Led uygulamasında deneyimli olan arkadaşlar bir bakabilirmi

Arkadaşlar elektirikten pek anlamam ama ufak tefek şeyler yapabiliyorum.Sitedeki arka çanta led uygulamalarını izledim çok karışık geldi:( Yardım olursa kendim yapabilirim Linkteki 3 çipli led şeridini 5 metre olarak alıcam (3 çipli normalden 2 kat daha güzel yanıyormuş) 42,5 TL tutuyor...
  10. SUKRU-35

Arkadaşlar Sizin ve Çevrenizdekilerin Güvenliği İçin...

Arkadaşlar belki yeri burası değil ama haddim olmayarak bir konu arz etmek istedim.Daha 2 dakika önce siteden ölümle sonuçlanan motor kazası haberi izledim ve içim burkuldu:( Kazanın sebebi motor hakimiyetini kaybetmek.Kazaya ıslak zemin ve kalitesiz lastiğin sebebiyet verdiğini...
  11. SUKRU-35

Arkadaşlar hesaplı Dainese deri pantolon almak isteyen buyursun

Herkese selam mt ailesi,bir süre önce Almanya'dan gelecek montlar için konu açmıştım.Montlarda bir gelişme daha yok ama bir adet Dainese racing deri pantolon geldi.50 Beden ve temiz pantolon.Siteden alacak olan varsa indirimde yapabilirim :) :cat...
  12. SUKRU-35

Xrider marka pantolonu nasıl bilirsiniz.İkinci el dainese mi sıfır xrider mi?

Arkadaşlar pantolon alıcam fakat karar veremedim.Bütçe 160 lira.İkinci el bir kaç defa kullanılmış dainese pantolon buldum 160 lira aynı paraya Xrider marka sıfır pantolon satılıyor.Dainesenin kalitesi tartışılmaz tabi ama Xrider de Ce onaylı korumalıklar varmış.Siz olsanız hangisini tercih...
  13. SUKRU-35

1000 km bakımı nasıl olmalı

Arkadaşlar herkese merhaba,bugün honda cb125e mi 1000 bakımına götürdüm.Yağ deişiminde hondanın kendi yağını koyuyorlarmış ben castrol istedim yok dediler benzinciden parayla castrol power 4t 10 40 aldım(tavsiye üzerine) aklıma takılan birkaç soru var.Yağ filtresini sordum usta bunun yağ...
  14. SUKRU-35

Arkadaşlar Motor Montu İhtiyacı Olan.Almayı Düşünen Mutlaka Konuya Gözatsın.

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.Konu özetle şu şekilde.Türkiye de motor montlarının fiyatı çok yüksek geldi bana.Almanya'dan amcamı aradım ve sağ olsun bana ikinci el ama sıfır gibi iki mont gönderdi.(Kardeşim ve bana) Fakat ikisi de olmadı bari ziyan olmasın satıyım dedim ve o markaların...
  15. SUKRU-35

Motor Güvenlik Önlemlerim

Arkadaşlar herkese merhaba,oturduğum yer itibariyle motorumu en güvenli hale getirmem şart yoksa kaldırıp götürülme riski çok yüksek(eline demir makasını alan gece motor avına çıkıyor resmen :pr: ) Şaka bir yana kendi çapımda aldığım güvenlik önlemlerini belki sizlere de faydası olabilir diye...
  16. SUKRU-35

Rodajını tamamlamış motor düzensiz hız yapıyor:(

Arkadaşlar başlık soracağım konuyu içerdimi pek emin değilim. Honda cb125e motorum bildiğiniz üzere rodaj ve birkaç konu hakkında sorularım olmuştu her soruma yardımcı oldunuz öncelikle bunun için herkese çok teşekkürler:) Son sorum ise; motor 900 kmye geldi ve bazen çok iyi gidiyor bazen çok...
  17. SUKRU-35

Lastik Basınç ölçer Dijital mi olmalı Anolog mu?

Arkadaşlar lastiklerin basıncını düzenli ölçmek için basınç ölçer alıcam fakat tam emin olamadım.Emin olamadığım konu bu aletlere belirli zamanlarda kalibrasyona sokulması gerektiği? Kaliteli bir markanın bayisini aradım dijital için fabrikadan kalibrasyonu yapılıp çıkıyor daha sonra yapılamaz...
  18. SUKRU-35

Teker Hava Basıncı Sorunu ve Basınç Ölçer Aleti ?

Forumlarda ve sitelerde araştırıyorum lastiğin hava basıncını en sağlıklı ölçen alet ve markalarını fakat kayda değer bişey bulamadım aramızda bu aletlerden kullanan varmı? TROTEC BY10 marka dijital basınç ölçeri nasıl bilirsiniz:) Arkadaşlar malum sürüş güvenliği için olmazsa olmaz stabil...
  19. SUKRU-35

Shad40 Kargoyu Nasıl bilirsiniz:) Kullanan abilerim arkadaşlarımın yorumları?

Arkadaşlar bir ürünü almadan iyice araştırmak gerekir diye düşünüyorum.250 lira bütçem var.Motora 2 kişi binicez honda cb125e. İki çanta arasında kaldım kappa35;çok sağlam eyvallah ama boyutu küçük.Bu yüzden shad40 kargoya yönelmek zorunda kaldım:( 240 lira montaj dahil fiyat.Peki bu çantayı...
  20. SUKRU-35

Pille Çalışan Uzaktan Kumandalı Motor Alarmı:) buyrun Videosu:)

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bilgileri edinip köşeye çekilmek olmaz diye düşündüm bu yüzden kendi çapımda bir video hazırladım ve aynı dertten muzdarip arkadaşlara faydası olabileceğini düşündüm:) Disk kilidi araba ve motor alarmları araştırmalarım sonucu pek işe yaramadığı motora zarar...

Yeni mesajlar