Jant boyatacağım ama arada kaldım:(

Arkadaşlar beyaz cb125e nin jantlarını boyatmayı düşünüyorum.Fosforlu yeşil yaptıracağım (apaçi işi gibi durmayacak ustanın işçiliği çok iyi)fiyatı 2 jant 130 TL.

Sormak istediğim boya fırın boya değil ama akrilik dedi usta önce beyaz kat sonra yeşil sonrada cila ya da vernik tam hatırlamadım onu atıcam dedi.Oto boyası olarak kullanılıyormuş zaten zamanla solma çıkma vs kesinlikle yapmaz dedi.Sağlıklı olur mu bilen biri beni aydınlatsın:king:

Ben aynı şekilde kendim boyayıp üstelik arazide kullanmıştım ve sorun olmamıştı.

Akrilik boya tüpü 10 TL. Bir boya beyaz kat bir tane istediğin renk birde cila alirsin biter is 30 liraya kaparsin işi. Çok keyiflidir boyamasi

Akrilik boya tüpü 10 TL. Bir boya beyaz kat bir tane istediğin renk birde cila alirsin biter is 30 liraya kaparsin işi. Çok keyiflidir boyamasi

Fiyat makul gibi ama usta fosforlu boya kullanıcam biraz pahalı olduğu için bu fiyatı veriyorum dedi,bide damar desenli yapıcak jantı.İşçilik parası biraz fazla gibi sanki :) Bu arada ön arka tekeri kendim sökmem lazım nereden öğrenebilirim tavsiyen varmı hacı:silent:

Fosforlu renkler var akrilik spreylerin. Altin Gumus renginde var. İstediğin desen için önce acik renk katini at sonra bant yada herhangi bi materyal ile ikinci kati atarken istediğin deseni ekle. Sonra bantlari sök al sana fistik gibi jant. Lastik sonecei için evine yakin bir motorcuya soktur, bir gün motorun orda kalsin yada kendin sok diyecem ama ayaklik lazim. Bende pratikte sokmedim hic acikcasi jantta boyamadim ama birçok şey boyadim akrilikle. Jantiniz döküm mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

Düzeltiyorum lastiği bant ile kapatip boyanmasini önleyebilirsiniz.
p019_0_3.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar