- Konu Yazar
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bilgileri edinip köşeye çekilmek olmaz diye düşündüm bu yüzden kendi çapımda bir video hazırladım ve aynı dertten muzdarip arkadaşlara faydası olabileceğini düşündüm
Disk kilidi araba ve motor alarmları araştırmalarım sonucu pek işe yaramadığı motora zarar verdiği ve aküyü bitirdiğini öğrendim.Menemen de motoru 6 kişi kaldırıp götürüyor
disk kilidi olsa ne fark eder
diğer alarmlarda ise durum aküye giden kabloları kesip çalıyorlarmış.Bu yüzden titreşime duyarlı bir alarma ihtiyaç duydum.Kilidi kestiler diyelim motoru kaldırdıkları anda alarm ötecek aküyle bağlantısı bulunmayacak ve görünen bir yerde olmayacak(sele altı),uzaktan kumandası da oldumu tam süper
böyle bir alarmı sonunda buldum ve 30 lira gibi bir rakama aldım.Bu rakamı gezdiğim motorcularda sadece alarmın montajı için istemişlerdi.Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum.Motorum bahçede,ara sıra alarmı çalıyor hemen bakıyorum apartmanın çocukları motoru elliyor
ses düzeyide oldukça caydırıcı.Fakat pil konusunda biraz pimpirikliyim satıcı 5 6 ay rahat gider dedi ama ben 3 ayda 1 değiştircem(hırsızların geldiği gün pilin bitmiş olması geliyor aklıma arada
titreşimi algıladığı anda siren ötmeye başlıyor buyrun videosu
[YT]lPyOFyRrV2A[/YT]
Disk kilidi araba ve motor alarmları araştırmalarım sonucu pek işe yaramadığı motora zarar verdiği ve aküyü bitirdiğini öğrendim.Menemen de motoru 6 kişi kaldırıp götürüyor
[YT]lPyOFyRrV2A[/YT]
Son düzenleme: